Dodaj do ulubionych

usuwanie pieprzyków w wawie

IP: *.chello.pl 30.01.05, 09:30
Dziewczyny czy mogłybyście mi polecić sprawdzonego chirurga plastyka w
warszawie w celu usunięcia pieprzyka na twarzy? Jak możecie to podajcie do
niego namiary i ewentualny koszt zabiegu. Dodam, że mam do usunięcia
conajmniej jeden pieprzyk na twarzy ktory mi rośnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: usuwanie pieprzyków w wawie IP: *.aster.pl 30.01.05, 11:55
      dr sankowski.
      al.jerozolimksie, w-wa
    • Gość: vaena Re: usuwanie pieprzyków w wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:48
      Ja mam pytanie.Moja córka ma koło nosa mały ale wystałący pieprzyk.Ostatnio go
      rozdrapała i leciała krew.Czy ten pieprzyk moze byc niezbezpieczny i czy można
      go usunąć w tak młodyw wieku (córka ma 13 lat)
      • anula36 Re: usuwanie pieprzyków w wawie 30.01.05, 18:51
        mozna, nawet trzeba - kolo nosa to takie miejsce gdzie sie dosc czesto
        manewruje,nos wyciera, robi peeling, pieprzyk jest podrazniony i czesto z
        wiekiem rosnie, do tego narazony na slonce. A im mniejszy tym mniejsza blizna
        po zabiegu.
        Ja zaluje ze sie wczesniej nie zdecydowalam i lekarz z ktorym ustalam usuniecie
        znamienia ktore mama na twarzy ( pod nosem) tez mnie uswiadomil ze
        niepotrzebnie tak dlugo czekalam.
        • Gość: Milkawawa Re: usuwanie pieprzyków w wawie IP: *.chello.pl 30.01.05, 19:30
          No właśnie mam z boku na nosie wystającego, a dodatkowo dwa na ciele, ciemne i
          o średnicy powyżej pół centymetra. Lubię się opalać i chciałabym uniknąć
          czeraniaka. Dlatego proszę wszystkie dziewczyny z warszawy które sobie usuwały
          o sprawdzone namiary na dobrego chirurga. Interesuje mnie też ile kosztuje
          ta "przyjemność".
          • anula36 Re: usuwanie pieprzyków w wawie 30.01.05, 19:34
            Milko zajrzyj na forum zdrowie- tam niedawno byl watek na ten temat tzn
            usuwanie znamiom w Wawie
            • Gość: lola Re: usuwanie pieprzyków w wawie IP: *.acn.waw.pl 30.01.05, 19:41
              moja kolezanka usywala piperzyk w siedlcach w prywatniej klinice i wiem ze
              zaplacila polowe niz w w-wie i ejst bardzo zadowolona..wszystko jak
              an;ezy:)pozdarwiam:)
              • Gość: Milkawawa Re: usuwanie pieprzyków w wawie IP: *.chello.pl 30.01.05, 19:48
                Lola a w jakiej klinice w siedlcach, mogłabyś zapytać? Z góry dziękuję.
            • Gość: Milkawawa Re: usuwanie pieprzyków w wawie IP: *.chello.pl 30.01.05, 19:50
              Dzięki zaraz tam zajrzę.
              • ivi11111 Re: usuwanie pieprzyków w wawie 30.01.05, 22:09
                zanim cokolwiek zrobicie poradzcie sie doswiadczonego i powaznego w swoim
                zawodzie dermatologa ze specjalizaca onkolog.99.9% wasze "pieprzyki" sa nie
                grozne.Lepiej przesadzic, niz kiedys zalowac.
                • anula36 Re: usuwanie pieprzyków w wawie 30.01.05, 22:21
                  sie poradzilam chirurga - onkologa, uwazam ze godnego zaufania. mialam
                  niewielkie znamie pod nosem ktore b. uroslo w ciagu ostanich 2 lat i po kazdym
                  katarze robi sie na nim strup( zdziera sie naskorek od wycierania, a trudno
                  chodzic z gilem).Znamie nie przejawia cech zlosliwych ale rosnie intensywnie.
                  Boje sie potwornie grzebania w twarzy czyms ostrym ( po wypadku samochodowym)-
                  ale juz sie zdecydowalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka