lolaa 01.02.05, 12:26 wyskoczyła mi dzisiaj :-( Macie na nią jakies sprawdzone metody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: opryszczka IP: 213.17.249.* 01.02.05, 15:12 mam ten sam problem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elanor Re: opryszczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:37 Moim sposobem jest olejek z drzewa herbacianego. Smaruję bezpośrednio opryszczkę. Działa jeszcze lepiej gdy paskuda jeszcze nie wyszła, ale swędzi skóra. Ponoć dobrze jest przykładać kostkę lodu, gdy czujemy, że coś wyskoczy. To tak na przyszłosć:) Odpowiedz Link Zgłoś
olga Re: opryszczka 01.02.05, 22:47 proszki heviran ale dostępne tylko na receptę,jest też chyba masć o tej samej nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
diianawawa Re: opryszczka 02.02.05, 10:52 Ja mam z tym straszny problem mam ją mniej więcej co 2 miesiące teraz mi wyskoczyła jakaś dziwna bo nie tylko na obrzeżu ust i troske na ustach ale prawie sięga aż do nosa i usta też głębiej. Mi osobiście Heviran nic nie pomógł a brałam dosyc długo i jak odstawiłam to miałam całe usta w opryszczkach no ale taki mój los lekarz powiedział ze to od tego że nie miałam ospy i zostały wemnie jakies wirusy. Odpowiedz Link Zgłoś