Gość: ywonka IP: 217.153.103.* 29.05.02, 16:58 po co uzywa sie wody termalnej, czy dziala ona jak tonik, czy sluzy do mycia twarzy, napiszcie jesli wiecie cos wiecej na ten temat. dzieki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ywonka Re: po co woda termalna? IP: 217.153.103.* 29.05.02, 19:20 podciagam watek zeby nie zginal, dalej czekam na ewnetualne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: moze kobiety same nie wiedza;) IP: *.ny325.east.verizon.net 29.05.02, 20:04 zależy od okoliczności:) w ciągu dnia nawilża skórę (nadmiar trzeba osuszyć husteczką higieniczną) co jest bardzo przydatne np. w biurze do tego rozpylenie wody jonizuje powietrze co jest dobre nie tylko dla skóry ale wogóle dla organizmu (powietrze jak po burzy:): i znów jak siedzisz w klimatyzowanym pomieszczeniu z komputerami i jarzeniówkami to doskonale pozwala przywrócić "normalnośc" przynajmniej na chwilę; po spryskaniu twarzy, mamy odświerzony makijaż (bez nakladania kolejnej warstwy) oprócz tego woda termalna łagodzi podrażnienia, przyśpiesz gojenie ranek (po syfkach itp.), "leczy" zaczerwienienia na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: moze kobiety same nie wiedza;) IP: *.chello.pl 29.05.02, 20:25 Ja uzywam po myciu twarzy zamiast toniku. Moj maz po goleniu, przed nalozeniem balsamu po goleniu. Uzywamy Avene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: po co woda termalna? IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 29.05.02, 20:39 Dla przyjemnosci - kazdego dnia rano i wieeczoram spryskuje twarz przed nalozeniem kremu - swietne uczucie chlodu, nawilzenia,miekkosci - jestem od wody termalnej uzalezniona..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ywonka Re: po co woda termalna? IP: 217.153.103.* 29.05.02, 23:06 dzieki za odpowiedzi, zatem jutro kupuje wode termalna, chce wyprobowac ta z firmy iwostin, o czym bylo w innym watku, sprawdzalam, jak ktos juz pisal rzeczywiscie kosztuje ok. 17 zl za 200ml. cena chyba ok. nie wiem jak jakosc ale sie dowiem, chociaz nie bede miec porownania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: po co woda termalna? IP: 213.77.91.* 31.05.02, 08:56 Mam dość wrażliwą skórę, więc wody z La Roche Posay używam wieczorem zamiast toniku po myciu twarzy, natomiast rano - zamiast mleczka: rozpylam ją obficie na skórę i po kilku chwilach delikatnie wycieram i nakładam krem. Działa naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a5._ Re: po co woda termalna? IP: 195.94.205.* 31.05.02, 09:20 Szukałam wody termalnej z Iwonicza w centrum W-wy, ale Panie w aptekach stawiały wielkie oczy, oświecając mnie, że są tylko wody termalne: Avene, Vichy i La roche. Może ktoś moze zna aptekę w centrum, gdzie można dokonać zakupu ww. specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique Re: po co woda termalna? IP: 217.98.105.* 31.05.02, 09:46 Ja moge tylko powiedziec, gdzie mozna ja kupic w Katowicach. Co do pan w aptece, widac my jestesmy lepiej poinformwane niz one - u mnie byla podobna sytuacja, kiedy zapytalam w aptece o podklad LRP - tez pani zrobila wielkie oczy i stwierdzila ze chyba pomylilo mi sie z Vichy!!! Nie ma to jak liczyc na siebie lub kolezanki z forum;-) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: po co woda termalna? IP: 212.160.236.* 31.05.02, 10:48 Na stronie www.iwostin.pl znajdziesz adresy wszystkich aptek w Polsce z produktami Iwostinu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: po co woda termalna? 31.05.02, 09:21 Genialna rzecz w podróży, zwłaszcza gdy jest bardzo gorąco. Bardzo odświeża skórę, chłodzi. Odpowiedz Link Zgłoś