Dodaj do ulubionych

po co woda termalna?

IP: 217.153.103.* 29.05.02, 16:58
po co uzywa sie wody termalnej, czy dziala ona jak tonik, czy sluzy do mycia
twarzy, napiszcie jesli wiecie cos wiecej na ten temat. dzieki. pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ywonka Re: po co woda termalna? IP: 217.153.103.* 29.05.02, 19:20
      podciagam watek zeby nie zginal, dalej czekam na ewnetualne informacje
      • tramwaj moze kobiety same nie wiedza;) 29.05.02, 19:38
        • Gość: marta Re: moze kobiety same nie wiedza;) IP: *.ny325.east.verizon.net 29.05.02, 20:04
          zależy od okoliczności:)
          w ciągu dnia nawilża skórę (nadmiar trzeba osuszyć husteczką higieniczną) co
          jest bardzo przydatne np. w biurze do tego rozpylenie wody jonizuje powietrze
          co jest dobre nie tylko dla skóry ale wogóle dla organizmu (powietrze jak po
          burzy:): i znów jak siedzisz w klimatyzowanym pomieszczeniu z komputerami i
          jarzeniówkami to doskonale pozwala przywrócić "normalnośc" przynajmniej na
          chwilę;
          po spryskaniu twarzy, mamy odświerzony makijaż (bez nakladania kolejnej
          warstwy)
          oprócz tego woda termalna łagodzi podrażnienia, przyśpiesz gojenie ranek (po
          syfkach itp.), "leczy" zaczerwienienia na twarzy
          • Gość: fanny Re: moze kobiety same nie wiedza;) IP: *.chello.pl 29.05.02, 20:25
            Ja uzywam po myciu twarzy zamiast toniku.
            Moj maz po goleniu, przed nalozeniem balsamu po goleniu.
            Uzywamy Avene.
    • Gość: inka Re: po co woda termalna? IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 29.05.02, 20:39
      Dla przyjemnosci - kazdego dnia rano i wieeczoram spryskuje twarz przed
      nalozeniem kremu - swietne uczucie chlodu, nawilzenia,miekkosci - jestem od
      wody termalnej uzalezniona.....
    • Gość: ywonka Re: po co woda termalna? IP: 217.153.103.* 29.05.02, 23:06
      dzieki za odpowiedzi, zatem jutro kupuje wode termalna, chce wyprobowac ta z
      firmy iwostin, o czym bylo w innym watku, sprawdzalam, jak ktos juz pisal
      rzeczywiscie kosztuje ok. 17 zl za 200ml. cena chyba ok. nie wiem jak jakosc
      ale sie dowiem, chociaz nie bede miec porownania.
      • Gość: Kim Re: po co woda termalna? IP: 213.77.91.* 31.05.02, 08:56
        Mam dość wrażliwą skórę, więc wody z La Roche Posay używam wieczorem zamiast
        toniku po myciu twarzy, natomiast rano - zamiast mleczka: rozpylam ją obficie
        na skórę i po kilku chwilach delikatnie wycieram i nakładam krem. Działa
        naprawdę!
        • Gość: a5._ Re: po co woda termalna? IP: 195.94.205.* 31.05.02, 09:20
          Szukałam wody termalnej z Iwonicza w centrum W-wy, ale Panie w aptekach
          stawiały wielkie oczy, oświecając mnie, że są tylko wody termalne: Avene, Vichy
          i La roche. Może ktoś moze zna aptekę w centrum, gdzie można dokonać zakupu ww.
          specyfiku?
          • Gość: sonique Re: po co woda termalna? IP: 217.98.105.* 31.05.02, 09:46
            Ja moge tylko powiedziec, gdzie mozna ja kupic w Katowicach.
            Co do pan w aptece, widac my jestesmy lepiej poinformwane niz one - u mnie byla
            podobna sytuacja, kiedy zapytalam w aptece o podklad LRP - tez pani zrobila
            wielkie oczy i stwierdzila ze chyba pomylilo mi sie z Vichy!!!
            Nie ma to jak liczyc na siebie lub kolezanki z forum;-)
            Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: just. Re: po co woda termalna? IP: 212.160.236.* 31.05.02, 10:48
              Na stronie www.iwostin.pl znajdziesz adresy wszystkich aptek w Polsce z
              produktami Iwostinu.
              Pozdr.
    • miriam_73 Re: po co woda termalna? 31.05.02, 09:21
      Genialna rzecz w podróży, zwłaszcza gdy jest bardzo gorąco. Bardzo odświeża
      skórę, chłodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka