mojave 03.02.05, 12:24 szukam bezbarwnego błyszczyka, która firma takie robi? Zalezy mi, zeby był dobry tzn dawał mocny efekt i był w maire trwały (jak na błyszczyk) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanila_sky Re: dobry, przezroczysty błyszczyk 03.02.05, 13:32 przezroczysty?? hm, chyba isaDora ma cos w swojej ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_casa Re: dobry, przezroczysty błyszczyk IP: *.acn.waw.pl 03.02.05, 14:04 Paloma- chyba niedrogi ( nie wiem, bo dostałam ) a bardzo sympatyczny, długo się utrzymuje, niewysuszający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dobry, przezroczysty błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:18 astor rimmel te są gęste(rimmel troche sie klei)czyli długo trzymają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: dobry, przezroczysty błyszczyk IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:29 ja też wyprobowałam Palome, nieźle sie trzyma, cena ok 6 zł, różne owocowe zapachy, tylko one nie są z pędzelkiem tylko w małej tubce do wycikania. mam greipfrutowy... mniam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primavera Re: dobry, przezroczysty błyszczyk IP: *.chello.pl 03.02.05, 15:47 Bourjois 3D, PRIVi przezroczysty tez jest niezly. Jesli ci nie przeszkadza nakladanie palcem, to Inglot Sprint. Odpowiedz Link Zgłoś