babedoll2 04.02.05, 17:26 właśnie kończy mi się okres, ale musze koniecznie teraz zafarbowac włosy. Czy to prawda, że w czasie miesiączki farbowanie jest niewskazane??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pucipuci Re: OKRES a farbowanie włosów 06.02.05, 09:01 ta... i w czasie okresu niewskazane jest jeszcze pieczenie ciasta,i z myciem się też lepiej poczekać, aż się okres skończy. Tak słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: OKRES a farbowanie włosów 22.02.05, 08:57 Witam Nie ma wpływu okres na farbowanie włosów. Jest to jakiś dziwny mit. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: OKRES a farbowanie włosów 22.02.05, 11:05 z czy zmiany hormonalne w organizmie kobiety w tym czasie nie mogą wpłynąć jakoś na złapanie koloru przez włosy? słyszałam nawet o prostowaniu się kręconych włosów po ciąży, też zapewne w wyniku zmian hormonalnych - czy podobne zjawisko nie zachodzi na mniejszą skalę w czasie okresu? a co z trwałą? również nie ma przeciwwskazań wg p. doktor? Odpowiedz Link Zgłoś