Dodaj do ulubionych

Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brzuch

• Gość: koko Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.acn.waw.pl 10.03.05, 15:16
      up
      • Gość: lola dzien 2:) IP: *.acn.waw.pl 10.03.05, 20:40
        dzis dzien 2..juz zaczelam czuc miesnie jak robialam cwiczonka;)sa spoko ale nie
        wyobrazam sobie ze np za 20 dni bede musiala zrobic wszystkie te cwiczenia z
        tyloma powtorzeniami w tak krotkim czasie;(ale musi mi sie udac:)nara jest ok:)
        • Gość: Ag Re: dzien 2:) IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 11.03.05, 08:52
          No wlasnie.. ja mam dzisiaj 15. dzien i juz cwiczenia z rozgrzewka i
          rozciaganiem zajmuja mi ponad 20 minut. Za kilka tygodni powtorzen bedzie 2
          razy wiecej. Strasznie to dlugo trwa.....

Pozdrawiam
          Ag
          • Gość: lola Re: dzien 3:) IP: *.acn.waw.pl 11.03.05, 19:39
            kurcze jak przez 1 dni bylo oki..to dzis napawrde poczulam miesnie;(na poczatku
            okropnie rwaly pozniej juz lepiej..ale i tak nie wiem jak to bedzie za kilka
            dni:)pozdrawiam
    • Gość: Ag Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 14.03.05, 14:18
      Up - dla kolejnych chetnych

Pozdrawiam
      Ag
      • ewa733 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz 09.05.05, 22:15
        Zaraz zaczynam. Mam flaczek a nie brzuszek. A moja druga dzidzia już roczek
        skończyła i oczywiście miałam ćwiczyć zaraz po porodzie.
        Pozdrawiam ćwiczące.
        ewa
    • mroofka2 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz 14.03.05, 14:38
      Jestem po 10 dniu ćwiczeń i narazie jest tak jak było, nic nowego.....Ale nie
      poddaje się:)Próbuję dalej:)
      • Gość: bi-bi dzien 41:) IP: 62.111.139.* 14.03.05, 23:02
        Jjjuhu!! Jeszcze tylko jutro i koniec!Jestem z siebie dumna:)Kiedy zaczynalam
        cwiczyc A6W wszyscy w kolo pukali sie wczolo i mowili "akurat..hehe..nie
        wytrzymasz,zwariowalas!" i co?Jest dosc cięzko,zwlaszcza przy 22-24
        powtorzeniach,ale robiąc wiczenia z zamknietymi oczami jakos mniej sie meczylam
        (to raczej autosugestia,ale wazne ze dzialalo!).Brzuch nabral troche
        ksztaltow,ale nie mam "kratki",ale raczej najbardziej widoczne sa skosne
        mięsnie - o to mi chodzilo:)Poza tym jestem dosc szczupla i robilam te
        cwiczenia nie po to,zeby zrzucic zbędne sadelko,ale zeby utrzymac brzuch w
        dobrej formie.Jadlam przy tym doslownie wszystko,2-3 snickersy
        itd..przynajmniej nie mialam wyrzutow ze jem i nic nie robie:)
        Wierze,ze Wam sie uda!Tzymam kciuki!Ja dalam rade to i Wy tez!:)

• pocahontass Re: dzien 41:) 15.03.05, 11:05
          No wielkie gratulacje!!! Mam nadzieję dołączyć do Twojego sukcesu za 3
          tygodnie :)
          Słuchaj - a ile czasu zajmowały Ci ćwiczenia w ostatnich dniach? Bo ja mam
          teraz 14 powtórzeń i zajmuje mi to już 23 minuty.
          Mięśnie skośne Ci się zarysowały? A czy talia jest bardziej wcięta?

pozdrawiam
          pc
          • Gość: Ag Re: dzien 19 IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 15.03.05, 11:14
            Wlasnie zrobilam 19ty dzien.. a w zasadzie nie zrobilam.. mialam taki zjazd..
            nic nie boli, w ogole nie czulam, ze miesnie pracuja a cwiczenia wydawaly sie
            takie nudne :( Zrobilam taka sam ilosc ale troche innych cwiczen, zeby sie nie
            zanudzic na smierc, mam nadzieje, ze jutro juz zrobie co trzeba... Eh, a to
            dopiero polowa...

Pozdrawiam
            Ag
          • Gość: bi-bi do POCAHONTASS :)) IP: 62.111.139.* 16.03.05, 23:30
            czesc:)
            talia nie zarysowala mi sie w ogole (mam chlopiecy typ sylwetki,wiec
            liczylam,ze mi sie troche talia zarysuje,a tu nic..hihi),za to miesnie skosne
            fajnie widac:)zwlaszcza tak na dole brzucha - widac je u mnie dosc dobrze,mimo
            iz mam troszke tluszczyku (ale tak w normie:) )
            Jesli chodzi o czas cwiczen to ok.30-33 min w serii "3x24".Niby pisalo,zeby nie
            przekraczac 25 minut,ale probowalam-bylo to niemozliwe dla mnie :] Trzymam za
            ciebie kciuki!!Powodznia!:)))
            • pocahontass Re: Kończę za 4 dni!!! 31.03.05, 13:00
              Cieżko było ale za 4 dni będę mogła powiedzieć, że jestem z siebie dumna!!!
              Efekty są, choć myślę, że jakbym się bardziej przykładała w dokładne
              wykonywanie ćwiczeń to byłyby większe. Ale rozgrzeszam się - i tak według mnie
              ten zestaw to masakra ;) i w tej chwili nie wyrobiłabym się w 25 minut z 2-3
              sekundowym zatrzymaniem w momencie maksymalnego napięcia mięśni - wykonuje je
              po prostu jednym ciągiem jak zwykłe "brzuszki" bez zatrzymania i zajmuje mi to
              ok 25 minut przy 22 powtórzeniach. Tak czy siak jestem bardzo zadowolona i będę
              kontynuowała ćwiczenia na brzuch, talię, biodra - tylko już nie szóstkę ale
              zwykłe ćwiczenia dedykowane poszczególnym partiom ciała. Zajrzę tu jeszcze za 4
              dni żeby Wam oficjalnie odmeldować koniec ćwiczeń. Tak na marginesie - jaka ja
              jestem zdyscyplinowana!! Codziennie! 10-25 minut ćwiczeń! Przez już prawie 6
              tygodni! Zaskoczyłam samą siebie normalnie...
              • Gość: bi-bi Re: Kończę za 4 dni!!! IP: 62.111.139.* 31.03.05, 22:17
                Pocahontass,czekam w takim razie z gratulacjami jeszcze 4 dni ;) I dalas rade!
                Juz i tak bliżej konca niz dalej,takze czekam na info ,ze juz dolaczylas do
                grona "Weiderowiczek".
                Ciesze sie razem z Toba z tych 38 dni!!:)))
                Pozdrawiam i kibicuje:)))
              • Gość: bi-bi Re: Kończę za 4 dni!!! IP: 62.111.139.* 31.03.05, 22:17
                grona "Weiderowiczek".
              • Gość: bi-bi Pocahontass :) IP: 62.111.139.* 31.03.05, 22:18
                grona "Weiderowiczek".
                • pocahontass Re: Pocahontass :) 08.04.05, 01:03
                  bi-bi dziękuję za doping! Udało się! Skończyłam i duma mnie rozpiera.
                  Skonczyłam w niedzielę zgodnie z planem ale nie wchodziłam przez cały tydzień
                  na to forum, tak było mi i jest strasznie smutno po śmierci Papieża, że
                  zapomniałam o tym, że miałam odmeldować koniec :)
                  Dziewczyny - polecam Weidera ale trzeba być upartym żeby dotrwać do końca, co
                  nie bi-bi?

pozdrawiam!
                  • Gość: bi-bi bi-bi do Pocahontass :) IP: 62.111.139.* 10.04.05, 23:11
                    Nie bez powodu mowi sie,ze kobita to nie popusci:)) Pocahontass,jak teraz
                    wyglada Twoj brzuszek?Sa jakies efekty u Ciebie?:)Tak czy siak jestem dumna z
                    Ciebie,sciskam cie mocno i gratuluje!!:)))
                    Szczerze powiedziawszy to tez juz od zeszlego piatku zadnych cwiczen nie
                    robie,bo spedzalam duzo czasu w Łagiewnikach i pod Kuria,wlasnie z powodu
                    Papieza..
                    buziaczki:) moja pakerko;)
                    • pocahontass Re: Pocahontass do bi-bi :) 13.04.05, 11:00
                      hej! efekty są, choć jestem bardziej zadowolona z mięśni prostych niż ze
                      skośnych, bo dopiero mniej więcej w połowie zorientowałam się, że źle wykonuję
                      te ćwiczenia ze skrętami czyli właśne na mięśnie skośne :). Nie ma siły, jak
                      się pakuje 42 dni codziennie to musi być efekt :))). No i oczywiście brzuch
                      jest bardziej płaski, uff nareszcie! Teraz aby nie zmarnować tego wysiłku mam w
                      planie - bo też jeszcze się trochę obijam - ćwiczyć program 8 minut TBS - jedna
                      z dziewczyn z forum przesłała mi filmik z ćwiczeniami. Tylko 8 minut - w
                      porównaniu do ponad 30 które poświęcałam "6" to pryszcz :)
                      buźka bi bi :)

aha - wszystkie spodnie ze mnie spadają - suuuper!!!!!!! (mam powód żeby kupić
                      nowe...!)
                      • Gość: bi-bi Re: bi-bi do Pocahontass:) IP: 62.111.139.* 13.04.05, 14:35
                        Sluchaj,a moglabys mi przeslac ten filmik albo link do niego?Na te cwiczenia
                        TBS.Tez bym wyprobowala i znowu pogadalybysmy o efektach,hihi:)
                        A i mowisz,ze az spodnie musisz nowe kupic?!To tymbardziej jestem dumna z
                        Twojego wyczynu!:))
                        buziaczki,bi-bi
                        • pocahontass Re: Pocahontass do bi-bi :) 13.04.05, 17:04
                          Pewnie, że prześlę :).
                          Ale daj mi jakiś adres bo widzę, że logujesz się jako gość
                          pa!
        • Gość: up Re: dzien 41:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:35
          up
          • Gość: Edyta 35 Re: dzien 41:) IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:46
            Mam już 25 dzień i ostatni dzień po 16 powtórzeń.Weszło już mi to w nawyk.Efekty
            są, ale niestety przez te święta to człowiekowi znowu przybyło.Polecam.Tylko co
            po ich ukończeniu?od początku?Czy już stale po 24 powtórzenia?
    • olga4 A CZY SĄ TAKIE ĆWICZENIA NA POŚLADKI???????? 17.03.05, 09:36
      Wczoraj zaczęłam szóstke i mam nadzieję, że wytrwam. Koleżanka z pracy tez
      ćwiczy i mobilizujemy sie nawzajem. Chciałabym też przejść taki trening na
      pośladki niestety nie udało mi sie znaleźć w necie czy jest podobny zestaw
      ćwiczeń tylko na inne partie mieśni.Więc jeżeli ktos spotkał sie z czyms takim
      to prosze o info.

Dzięki.

• Gość: Nati Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:53
      Zaczynam od 1 marca.
      Trzymajcie za mnie kciuki !
      Kto ćwiczy ze mną ?
      • klemensik2 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz 29.03.05, 10:24
        Zaczynam od dziś 2 serię. po pierwszej razem z dietą 15 cm mniej w pasie!!!
        • Gość: Nati Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.246.jawnet.pl 29.03.05, 20:54
          Klemensik po twoim poście jeszcze większej ochoty nabrałam na te ćwiczenia.
          Jestem bardzo zainteresowana tą twoją dietą. Napisz coś więcej o niej !!!
        • Gość: ona1717 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 01:22
          powaznie???
      • sunsilk Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz 29.03.05, 16:36
        moze i ja zaczne od 1 kwietnia? razem z toba? bo mi juz oponka na brzuchu
        przeszkadza :) a gdzie indziej szczupla jestem...
        • kosmisia4 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz 29.03.05, 16:48
          ja zaczelam dzis rano:)))
    • Gość: Dilan Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:12
      Doszłam do 14 dnia.Dalej już nie dam rady...
      Efektów nie ma.
      • Gość: Jolka Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:39
        Skoro nie widzisz efektów, robisz źle ćwiczenia.
        Mój znajomy wuefista powiedział, że po dokładnym ćwiczeniu 6 WEIDERA można
        osiągnąc "zarąbisty" efekt płaskiego brzuszka. Dodał, że jest to strasznie
        wyczerpujący trening. I jeżeli będe padać po każdym dniu, wtedy będe mieć
        pewność wykonywania prawidłowo ćwiczeń. Jeżeli nic nie boli, coś źle
        wykonujemy. Zresztą nawet można to wywnioskować na stronie o 6 Weidera. Tam
        nawet kulturyści, którzy większą część swego życia spełniają w siłowniach na
        ćwiczeniach, o 6 Weidera mówią MAKABRA.
        • Gość: MADUSIAK Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 13:25
          JA JE ZMODYFIKOWALAM W MOMEMNCIE GDY SIE ROBILO 3 RAZY PO 16 BODAJZE BO
          PRZERAZILO MNIE JAK MOJ BRZUCH WYGLADA...ZACZELA MI SIE ROBIC JAKAS KRATKA...JA
          JESTEM B SZCZUPLA OSOBA BRZUCH ZAWSZE MIALM WYCWICZONY BO MAM SLABY KREGOSLUP A
          NA TO NAJLEPIEJ JEST WYROBIC MIESNIE BRZUCHA BY ODCIAZYC KREGOSŁUP. tE
          CWICZENIA POTRAKTOWALM JAKO ODMIANE NO I Z CIEKAWOSCI. DZIAŁAJA!!! NIE DOSC ZE
          MIMO ZE WCZESNIEJ NA BRZUCH CWICZYLAM TO SA DLA MNIE B MECZACE, Z TEGO CO CZUJE
          I WIDZE TO NAJB DZIALAJA NA MIESNIE SKOSNE. W TEJ CHWILI CWICZE 3 RAZY PO 20 I
          WIECEJ NIE MAM ZAMIARU A Z 6 WZIELAM 4 CWICZENIA(2 PIERWSZE ODRZUCILAM)BO PO
          PROSTU NIE CHCE PRZEHOLOWAC I JAK KULTURYSTA WYGLADAC
          A BRZUCH I TAK MAM TWARDY JAK SKALA...
    • Gość: biedronka Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 05.04.05, 13:27
      Ćwiczę od pięciu dni. Muszę przyznać, że ćwiczenia są dość wyczerpujące. Przez
      pierwsze trzy dni miałam spore zakwasy. Teraz jest już ok. Osobiście uważam, że
      ćwiczenia te na dłuższą metę są skuteczne. Już po kilku dniach mięśnie brzucha
      są napięte. Niestety mam również nieodparte wrażenie, że ćwiczenia te obciążają
      kręgosłup.
      • Gość: Edyta 35 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 14:58
        a ja ćwiczę już ostatni dzień po 20 powtórzeń.Efekty są znakomite, namówiłam
        nawet mojego męża do tych ćwiczeń i chyba z zazdrości wykonuje je.Nie mam
        płaskiego brzucha, ale 11 lat temu urodziłam bliżniaki i w związku z tym
        przytyłam 27 kg, udało mi się zgubić zbędne kg ale flaczek zawsze był, teraz
        jest duużo lepiej i myślę,że jeszcze jedna seria i będzie całkiem ok.Polecam.Nie
        wiem czy kolejną serię mogę wykonywać zaraz po zakończeniu pierwszej?na forum
        jest bardzo dużo wypowiedzi, czy ktoś może już robił kilka tych serii?
        • Gość: Olka Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 07:11
          O jejku ! Ja się kurczę nie mogę wogóle zmobilizować do tych ćwiczeń. Ciągle
          odkładam na jutro. Jak się zmobilizować ? Może któraś by ze mną zaczęła i razem
          byśmy opisywały dzień po dniu ? Co wy na to ?
    • Gość: biedronka Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 07.04.05, 17:00
      Dziś mija siódmy dzień ćwiczeń. Muszę stwierdzić, że jest to dzień przełomowy.
      Widzę efekty!!! Do tej pory różnica polegała tylko na zwiększonym napięciu
      mięśni brzucha. Dziś natomiast zobaczyłam coś niesamowitego. Kiedy rano
      stanęłam przed lustrem zauważyłam wyraźnie zarysowane mięśnie skośne w dolnych
      partiach brzucha. W życiu czegoś takiego u siebie nie widziałam. A to dopiero
      siódmy dzień treningu. Już myślałam, że będę musiała się pogodzić z oponką na
      brzuchu. Tymczasem ten zestaw ćwiczeń jest rzeczywiście niesamowicie skuteczny.
    • Gość: fairy5 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.hsd1.wa.comcast.net 07.04.05, 17:39
      a ja robie cwiczenia od miesiaca, pracuje nad zrobieniem kratki -ciekawe ile mi
      to zajmie :-) do magdusi : ile cwiczylas zanim ci sie zaczela robic?
      • Gość: ona1717 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 01:25
        Chyba zaczne ćwiczonka, kto zacznie ze mna od jutra???
    • Gość: ona1717 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:35
      Bedziecie mnie uważać za kiepską, ale 1 dzień jest cięzki - czulam mięśnie
      brzucha
      A myślałam ze te ćwiczenia sa takie proste
    • Gość: Grubaska :D Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 19:07
      Up... Bardzo mnie interesuje, czy jeszcze komuś udało się dotrwać do końca i z
      jakim skutkiem?? Ja jestem po 1. dniu ćwiczeń. Zdecydowałam się na nie, bo po
      prostu mam za dużo tłuszczu na brzuchu :P Już nie mogłam z tym wytrzymać, więc
      wzięłam się za siebie. Życzcie mi powodzenia ;) Pierwsze ćwiczenia mnie nie
      bolały, czułam tylko dziwnie ciągnięcie w dolnej części brzucha (ale pewnie w
      ten sposób odczuwam stare blizny pooperacyje). Pozdrowienia dla wytrwałych! :-)
      • klemensik2 Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA - wymodelowany brz 09.04.05, 19:27
        robię 2 serie, to mój 12 dzień i ogólem 17 cm mniej w pasie. Mam 75 a chcę
        narazie dobrnąć do 70 cm. Pozdrawiam!!!
    • ankajak Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA 09.04.05, 20:31
      jestem na 9 dniu, moj brzuch stal sie jakby bardziej "zwarty", oponki troche sie
      splycily chyba (albo mam jakies zwidy) :) ale w talii nawet weicej niz na
      poczatku. brzuch w kazdym razie wyglada lepiej, wiec cwicze dalej pozdrawiam :)
      • naila Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA 09.05.05, 14:52
        Up, dzisiaj zaczynam, jak Wasze efekty????????
        • Gość: kum-nye Re: Aerobiczna SZÓSTKA WEIDERA IP: *.icpnet.pl 09.05.05, 16:56
          Ja zacznę jutro rano. Mam nadzieję, że dam radę...Mam tylko jedno pytanie- w 5. ćwiczeniu- mam od razu zrobić 6 powtórzeń czy po każdym powtórzeniu wrócić do pozycji wyjściowej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka