Gość: ANIA IP: 217.98.124.* 31.05.02, 12:15 CZY MOGĘ UŻYWAĆ ICH W LECIE?WYDAJE MI SIĘ ŻE MAJĄ JAKIEŚ WŁAŚCIWOŚCI ZŁUSZCZAJĄCE , DLATEGO PYTAM.Z GÓRY DZIEKUJĘ I MIŁEGO WEEKENDU !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: KREMY Z WIT.C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 12:38 Tak, można ich używać latem, ale pamiętaj że mają właściwości rozjaśniające, więc nici z ciemnej opalenizny (i dobrze, opalanie szkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: KREMY Z WIT.C IP: *.atlantic.net 31.05.02, 15:44 Można używać latem bez obaw, nawet w kremie na dzień, witamina C ma właściwości wybielające ale użyta w stężeniu conajmniej 10 %, w większości kremików jej ilość jest dużo niższa więc tylko ładnie rozpromienia cerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: KREMY Z WIT.C IP: *.ny325.east.verizon.net 01.06.02, 03:27 ale pamiętaj koniecznie o kremie z filtrem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: KREMY Z WIT.C IP: 217.98.124.* 03.06.02, 10:52 Tak tak teraz bez filtrów to kupuję chyba tylko waciki do zmywania! hihihihih.A co do kremów z wit C to macie jakiś ulubiony?Ja używałam tylko tego z Garniera iAvonu.Były fajne ale może się skuszę na jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: KREMY Z WIT.C IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 23:38 Fajna jest tez seria Miraculum C+ Aromaterapia - zwłaszcza kremik do cery suchej wrażliwej (wbrew nazwie świetnie nadaje sie też do cery mieszanej czy przetłuszczającej, bo wcale nie zostawia tłustego filmu i generalnie przede wszystkim solidnie nawilża). Wariant do cery tłustej jest koloryzujący, co mnie nie do końca odpowiada - odcień jest jak dla mnie zbyt różowawy (wolę odcienie piaskowe), na szczęście w miarę dyskretnie wtapia się w skórę, więc daje się to przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KREMY Z WIT.C IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 09:48 Garnieur z vit C,Vichy retinol C,ale to po 30,35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: KREMY Z WIT.C IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:52 A mi odpowiada z Ersiu z seri wrażliwej Duo - C jest leciutki szybko się wchłania i ta witamina działa podwójnie. Dużo informacji jest o nim na wizażu jak i o innych kremach z witaminą C - Basia dużą ilość ich opisała. Znajduje się to wszystko w dziale Biochemia Urody Mniej i bardziej świeże" nowinki kosmetyczne. pozdrawiam Vera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: KREMY Z WIT.C IP: 217.98.124.* 04.06.02, 12:19 Racja!,widziałam ten artykuł ale zapomniałam o nim,dzięki za przypomnienie!papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re: KREMY Z WIT.C IP: *.awf.edu.net.pl 04.06.02, 13:00 Ale ja Wam zazdroszczę, mnie niestety witamina C w kremac uczula i muszę jej unikac:( Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś