Dodaj do ulubionych

KREMY Z WIT.C

IP: 217.98.124.* 31.05.02, 12:15
CZY MOGĘ UŻYWAĆ ICH W LECIE?WYDAJE MI SIĘ ŻE MAJĄ JAKIEŚ WŁAŚCIWOŚCI
ZŁUSZCZAJĄCE , DLATEGO PYTAM.Z GÓRY DZIEKUJĘ I MIŁEGO WEEKENDU !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: KREMY Z WIT.C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 12:38
      Tak, można ich używać latem, ale pamiętaj że mają właściwości rozjaśniające,
      więc nici z ciemnej opalenizny (i dobrze, opalanie szkodzi)
    • Gość: Basia Re: KREMY Z WIT.C IP: *.atlantic.net 31.05.02, 15:44
      Można używać latem bez obaw, nawet w kremie na dzień, witamina C ma
      właściwości wybielające ale użyta w stężeniu conajmniej 10 %, w większości
      kremików jej ilość jest dużo niższa więc tylko ładnie rozpromienia cerę.
      • Gość: marta Re: KREMY Z WIT.C IP: *.ny325.east.verizon.net 01.06.02, 03:27
        ale pamiętaj koniecznie o kremie z filtrem!!!
        • Gość: ania Re: KREMY Z WIT.C IP: 217.98.124.* 03.06.02, 10:52
          Tak tak teraz bez filtrów to kupuję chyba tylko waciki do zmywania! hihihihih.A
          co do kremów z wit C to macie jakiś ulubiony?Ja używałam tylko tego z Garniera
          iAvonu.Były fajne ale może się skuszę na jakiś inny?
          • Gość: Xena Re: KREMY Z WIT.C IP: *.acn.waw.pl 03.06.02, 23:38
            Fajna jest tez seria Miraculum C+ Aromaterapia - zwłaszcza kremik do cery
            suchej wrażliwej (wbrew nazwie świetnie nadaje sie też do cery mieszanej czy
            przetłuszczającej, bo wcale nie zostawia tłustego filmu i generalnie przede
            wszystkim solidnie nawilża). Wariant do cery tłustej jest koloryzujący, co mnie
            nie do końca odpowiada - odcień jest jak dla mnie zbyt różowawy (wolę odcienie
            piaskowe), na szczęście w miarę dyskretnie wtapia się w skórę, więc daje się to
            przeżyć.
            • Gość: Kasia Re: KREMY Z WIT.C IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 09:48
              Garnieur z vit C,Vichy retinol C,ale to po 30,35
            • Gość: Vera Re: KREMY Z WIT.C IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:52
              A mi odpowiada z Ersiu z seri wrażliwej Duo - C jest leciutki szybko się
              wchłania i ta witamina działa podwójnie. Dużo informacji jest o nim na wizażu
              jak i o innych kremach z witaminą C - Basia dużą ilość ich opisała. Znajduje
              się to wszystko w dziale Biochemia Urody Mniej i bardziej świeże" nowinki
              kosmetyczne.
              pozdrawiam
              Vera
              • Gość: ania Re: KREMY Z WIT.C IP: 217.98.124.* 04.06.02, 12:19
                Racja!,widziałam ten artykuł ale zapomniałam o nim,dzięki za przypomnienie!papa
                • Gość: wiwi Re: KREMY Z WIT.C IP: *.awf.edu.net.pl 04.06.02, 13:00
                  Ale ja Wam zazdroszczę, mnie niestety witamina C w kremac uczula i muszę jej
                  unikac:(
                  Pozdrowienia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka