Dodaj do ulubionych

Kremy przeciwzmarszczkowe po trzydziestce

IP: *.websites.pl / 172.16.1.* 02.06.02, 12:18
Mam 32 lata. I zaczelam stosowac tzw.mocne kremy przeciwzmarszczkowe. Pomimo,
ze nie mialam zmarszczek , teraz moja cera wyglada znakomicie, boje sie
jednak ,ze za wczesnie zaczelam ... I moje pytanie brzmi...czy po stosowaniu
takich kremow moja cera nie zacznie sie przypadkiem szybciej i brzydko starzec ?
Obserwuj wątek
    • _meg_ Re: Kremy przeciwzmarszczkowe po trzydziestce 02.06.02, 12:48
      Hej Zoja,
      wiesz mam podobne obawy, choc nie do konca...ja mam 28 lat i zaczelam pelna
      serie Reti C Vichy (na dzien, na noc i pod oczy). Efekty sa genialne, ale co po
      odstawieniu nie wiem...zalezy to pewnie od aktywnych czynnikow zawartych w
      kremach. A czego Ty uzywasz?

Pzdr,
      meg
    • Gość: Mar Re: Kremy przeciwzmarszczkowe po trzydziestce IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 12:51
      Nie sądzę żeby stosowanie kremow przeciwzmarszczkowych moglo ci zaszkodzić.
      Oczywiście jeżeli nie masz zmarszczek nie będzie widać efektów. Bodajże w
      wysokich obcasach byl artykuł na ten temat. Czasem jezeli zmarchy pojawiaja sie
      wczesniej nalezy i kremy wprowadzic wczesniej. Ja również stosuje juz kremy
      przeciwzmarszczkowe pomimo że dopiero skończę 31 lat za kilka dni. Zauwazylam
      że wiele osób mówi mi że mlodo wyglądam (przynajmniej na twarzy). Uważam że
      cerę mam zupelnie niezłą. Napewno jest to zasługa trybu życia, ale i na pewno
      kosmetyków.
      • Gość: Kasia Re: Kremy przeciwzmarszczkowe po trzydziestce IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 09:41
        Reti C Vichy równiez mi służy.
        Jak odstawiłam na pare tygodni cera znów zszarzała.
        Wystarczy parę dni i jest znowu dobrze.
    • Gość: Krizia serum Elizabeth Arden IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 04.06.02, 10:56
      Dostalam ostatnio 2 probki (ale pokazne) serum przeciwzmarszczkowego Bye Lines
      Elizabeth Arden. Nie uzywalam ich do tej pory poniewaz stwierdzilam, ze jesli
      jest to serum i to o tak wymownej nazwie, na pewno jestem jeszcze na nie za
      mloda (33). Jakiez bylo moje zdziwienie gdy w ulotkach informacyjnych
      przeczytalam, iz jest to serum zarowno dla osob starszych, z widocznymi
      zmarszczkami, jak i dla mlodych i moze byc uzywane nawet od 20 roku zycia(!) w
      celu zapobiezenia pojawieniu sie zmarszczek. Sprobuj tego, ja na pewno to
      zrobie gdy tylko skoncze aktualna kuracje.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka