Gość: gość IP: *.mtnet / 80.48.5.* 10.02.05, 16:29 czy są jakieś środki zapobiegajace wypadaniu włosów i przyspieszajace wzrost.Obecnie zaczynam stosowaś seboradin czy jest on skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornelia_wondolowska Re: wypadanie włosów - SEBORADIN 10.02.05, 16:37 Seboradin ale w ampułkach, jest niezły. Ten lotion w butelce jest za słaby i poza tym śmierdzi niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.mtnet / 80.48.5.* 10.02.05, 16:38 nigdziej seboradnu w ampułkach nie mogłam dostać . Gdzie można go kupić i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.mtnet / 80.48.5.* 10.02.05, 16:45 gdzie dostane to w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.mt.pl / *.mt.pl 10.02.05, 17:32 zawsze wlosy mialam cienkie i rzadkie - dlugo to wcieralam w podstawowce i nic nie pomoglo * mowie o plynie i szamponie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 10.02.05, 18:00 Dostaniesz to w galerii centrum na Marszałkowskiej. Tylko jedno opakowanie to wydaje mie się ze guzik da. No ale spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:51 o seboradinie nic nie wiem ale mi b..b.b.b.b.b. pomogly tabletki z drozdzy humawit z. opakowanie kosztuje ok 7 zeta i starcza na miesiac. ja zuzylam juz 3 i jest coraz lepiej, wlosy nie wypadaja prawie wcale i rosna nowe w duzych ilosciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:12 Pytanie tylko czy te nowe włosy rosną na głowie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: wypadanie włosów - SEBORADIN 11.02.05, 10:02 Ja polecam raczej Piloxidil to taki płyn do wcierania kupowany w aptece, kosztuje chyba ok. 20 zł u mnie byl skuteczniejszy od seboradinu, no i bezzapachowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:15 Słyszałam, że rewelacyjne są tabletki Silika około 25 zł w aptece, łykając jakiekolwiek witaminy na włosy konkretnego efektu należy się spodziewac po 3 miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna-switala Re: wypadanie włosów - SEBORADIN 11.02.05, 10:19 słyszałam o Seboradinie bardzo dobre recenzje, polecam również odżywkę Vax'a ale oczywiscie aby uzuskać jakiekolwiek efekty trzeba być cierpliwym i stosować przez kilka miesięcy. Mogę dodać,że po Vax'ie widac efekty już po pierwszym stosowaniu, nie chodzi mi tutaj o burzę włosów ale o ich mniejszą ilość w wannie, umywalce czy innym miejscu gdzie myjesz włosy. Bardzo polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słomka Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:16 Ja bardzo sobie chwalę Seboradin.Używałam wszystkich kosmetyków z serii (szampon + odżywka +lotion)łącznie ale i sam lotion w innej kuracji i uważam, że działanie jest naprawdę rewelacyjne.Włoski b. szybko przestały wypadać - (po ok.2-3 tygodniach regularnego!! stosowania). Do tego po ok. miesiącu zaczęły pojawiać się nowe,malutkie - nie dużo , ale zawsze coś:) Bardzo skuteczny kosmetyk w walce z wypadaniem włosów do tego w przystępnej cenie. Jedyny mankament to zapach, ale ja używałam wyłącznie na noc (lotion)a rano myłam włoski. Ze swojej strony gorąco polecam. A na porost włosków jest jeszcze rozgrzewająca i stymulująca porost włosków kuracja z korzenia imbiru - wielokrotnie tutaj przytaczana (ale chyba już dawno).jak znajdę link to podam. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
asiek76 Re: wypadanie włosów - SEBORADIN 11.02.05, 13:44 ja mam z tym duży problem, obecnie uzywam szamponu Dermena oraz żelu do wcierania w skórę głowy, po 6 tygodniach widzę efekty, szampon i żel przyjemnie pachną(jak na kosmetyki apteczne)wydatek na każdy z tych kosmetyków : 25-28 zł...jedyny minus to niestety problemy z rozczesywaniem długich (a takie mam włosów)- dodatkowo trzeba stosować odżywki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: wypadanie włosów - SEBORADIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:46 Ja Ci odradzamSeboradin. Uzywałam 0,5 roku i rzadnych efektów, naprawde nie warto :( ASIA Odpowiedz Link Zgłoś