Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Biotherm

IP: 62.89.124.* 04.06.02, 10:51
Hej Dziewczyny,
było już o kosmetykach LRP, Vichy, Clarins, a co sądzicie o Biothermie? Ja od
niedawna używam żelu i maseczki Hydra-Detox oraz toniku Biopur i jestem
zadowolona. Przymierzam się do kupna mleczka i toniku Biosource oraz kremu
Aquasorce i chciałabym poznać Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • staua Re: Kosmetyki Biotherm 04.06.02, 11:19
      Bardzo lubie D-stress (mialam emulsje na noc i chce kupic jeszcze raz, poza tym
      mam ochote na cos wiecej z tej serii). Poza tym mialam krem pod oczy dla cery
      wrazliwej, byl bardzo dobry, bo ja po wiekszosci powieki opuchniete bardziej
      niz bez uzycia kremu (teraz mam Active C LRP i jest tak samo), a po tym bylo w
      porzadku. Aha i mleczko do ciala - tez dla wrazliwej skory.
      Wreszcie - moj ukochany Base Magic (baza pod podklad), zuzywam drugie
      opakowanie i mysle, ze bedzie to moj staly kosmetyk.
    • Gość: gAndzia Re: Kosmetyki Biotherm IP: *.se.com.pl 04.06.02, 11:56
      Biotherm bardzo lubię, po Shiseido to chyba moja ulubiona marka, jesli chodzi o
      pielęgnację. Czy Base Magic jest dostępne w Polsce? Też to miałam, już dawno mi
      sie skończyło, przypomniałyście mi o tym, ale coś nie kojarzę, żebym widziała w
      naszych perfumeriach. Zaintersował mnie tez ten kremik ze Stanów, Source
      Therapie, czy można go jakoś nabyć w necie?
      • staua Re: Kosmetyki Biotherm 04.06.02, 12:38
        Nie wiem, czy w Polsce jest, ale w Europie na pewno (mieszkam w Szwajcarii i tu
        kupuje, czesto sa nawet promocje...), wiec na lotniskach powinien byc. Chyba
        nie jest to nowy produkt.
        • Gość: katrina Re: Kosmetyki Biotherm IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 17:24
          Mam Source Therapie, jest bardzo fajny. Przy okazji trafiła się próbka
          Biosensitive Calming-Regulating oil free lotion SPF 12, ale jeszcze nie
          wypróbowałam.
    • moniaag1 Re: Kosmetyki Biotherm 04.06.02, 17:30
      Krem Hydra-Detox dla cery suchej do najlepszy krem, jaki kiedykolwiek
      stosowalam. Swietnie nawilza, a co najwazniejsze oczyszcza, tak, ze znikaja
      wszystkie czarne kropeczki z mojego nosa.
      Szkoda, ze drogie to paskudztwo, ostatnio kupowalam na polskim lotnisku i
      zaplacilam 120 zl (w sklepie prawie 200).
      • Gość: inka Re: Kosmetyki Biotherm IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 05.06.02, 05:30
        Chciala bym sie dowiedziec czy ten krem (Hydra- Detox)nadaje sie pod makijaz i
        czy uzywasz konsystencji fluidu (on jest chyba z filtrami), czy kremu.
        Pozdrawiam.

• moniaag1 Re: Kosmetyki Biotherm 05.06.02, 14:52
          Wydaje mi sie, ze jest to zwykly krem, prawde powiedziawszy nie zwrocilam nigdy
          uwagi, czy jest jeszcze jakis fluid, ale wydaje mi sie, ze w Polsce nie ma.
          Jezeli chodzi o makijaz to ja nie stosuje zadnego fluidu bo mam bardzo ladna
          cere i nie potrzebuje, takze trudno mi powiedziec, jak fluid zachowalby sie na
          tym kremie.
          Ale wiesz co? Zrobie eksperyment. Mam w domu fluid Chanela. Jutro sie pomaluje
          nim do pracy i po poludniu napisze Ci jakie efekty.
          • Gość: Kajka Re: Kosmetyki Biotherm IP: 62.89.124.* 05.06.02, 15:08
            Fluid Hydra-Detox to lżejsza postac kremu przeznaczona gł. do cery mieszanej.
            Ja go używam i moim zdaniem jest bardzo dobry pod makijaz, bo szybciutko się
            wchłania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka