Gość: Belcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:16 Włąśnie mam zamiar zakupić ten produkt. Czy ktoś go stosował, jakie uzyskał rezuultaty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: COLGATE SIMPLY WHITE NIGHT 15.02.05, 19:26 Kupiłam jakiś czas temu na Allegro. Przez pierwszy tydzień stosowania dość podejrzliwie patrzyłam w lustro, bo efektu nie było za bardzo. Ale póżniej się pojawił :). Naprawdę działa i wybiela. Ma trochę gorzki smak i piekły mnie lekko dziąsła na początku, ale da się wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belcia Re: COLGATE SIMPLY WHITE NIGHT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:29 A pamiętasz u kogo kupowałaś, bo jest tam kilka ofert bez kartoników i niby z USA...nie wiem czy zaryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: COLGATE SIMPLY WHITE NIGHT 15.02.05, 19:46 Sprawdziłam w historii swoich aukcji - u użytkownika agula19. Ale teraz nie ma wystawionego tego żelu. Wtedy też w opisie było zaznaczone, że będzie przysłany bez kartonika. I żel ma taką konsystencję, że trzeba byłoby się bardzo postarać, żeby cokolwiek ująć z pojemniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belcia Re: COLGATE SIMPLY WHITE NIGHT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:48 Ryzyk-fizyk,zamawiam. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś