wariatka_20 16.02.05, 17:45 może znacie jakieś sposoby? wcinam naprawde dużo a nie moge przybrać na wadze. mam 175cm wzrostu i waże 55 kg a chciałabym więcej. co zrobić? (tylko nie piszcie że mam jeść bo to nic nie daje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia60011 Re: jak przytyć??? 16.02.05, 18:06 radzilabym wybrac sie do dietetyka on ci ulozy diete wysokokaloryczna,do tego czasu wcinaj co sie da,wszelkie bo mby kaloyczne na co tylko masz ochote.ALE TY MASZ FAJNIE!pozdrawiam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: jak przytyć??? 16.02.05, 18:13 no ja nie wiem czy tak fajnie. dgybys nie mogła znaleść dla siebie spodni bo masz za długie nogi i za mało w pasie to byś sie nie cieszyła(tak jak ja)... chlip,chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 re 16.02.05, 18:18 wiesz ja mam podobny problem (no moze troche podobny)bo ja tyje tylko w biodrach.przy wzroscie 157 waze 40kg.i tez mam problem ze spodniami,bo w talii odstaja a w biodrach sie nie mieszcze.no coz.ach te torty......jak widzisz ja tez mam problemy Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jak przytyć??? 17.02.05, 10:18 gorzej mieć krótkie nogi i za mało w pasie, więc nie masz tak najgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: jak przytyć??? 17.02.05, 10:34 Wariatko, nie pocieszę Cię. Bardzo długo, przy wzroście 173 cm, ważyłam 55 kg, a jadałam naprawdę dużo (do pracy brałam "tylko" 8 kanapek chleba, objadałam się chipsami). Ostatnio waga drgnęła w górę, ale wiążę to raczej ze zmianą przemiany materii po 30-scte, bo już tyle nie jem - te kanapki zaczęły się niebezpiecznie odkładać w talii, i tylko tam, niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: jak przytyć??? 17.02.05, 10:37 troszke chyba przesadzacie. ja mam 173 cm i wage 52/53 kg i wcale nie chce tyć. co prawda mam taką budowe, ile bym nie zjadła nie tyje, ale chyba nie trzeba na siłę organizamu zmieniac? przyjdzie czas to przytyjesz (metablizm juz z wiekiem nie bedzie tak pręznie pracował itd). pozdrawiam chuderlaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa2 Re: jak przytyć??? IP: *.chello.pl 17.02.05, 11:25 Czesc, nareszcie ujawnily sie chudzinki. Mam podobny problem. A co myslicie o cwiczeniach na silowni plus odpowiednie odzywki-oczywiscie nie sterydy ? Ja najbardziej pragne przytyc w nogach. Czy to mozliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
dmf Re: jak przytyć??? 18.02.05, 09:00 Jakoś do odżywek nie miałam zaufania, ale na siłownię chodziłam. Wyszłam z założenia, że skoro "chudzinka", to przynajmniej "wyrzeźbiona". Szczególnie dużo ćwiczyłam mięśnie ud, i byłam zadowolona z efektów. Piszę "wyrzeźbiona" w cudzysłowiu, bo absolutnie nie było moim celem "pakowanie", nie osiągnęłam (i nie chciałam) wyglądu trenerki fitness z Robinsonow :) Odpowiedz Link Zgłoś
llulaby Re: jak przytyć??? 17.02.05, 13:10 Po dziecku przytyjesz!!! Nie żartuję wiele kobiet tyje po ciąży. I żebyś później nie narzekała że chcesz "schuść" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa2 Re: jak przytyć??? IP: *.chello.pl 17.02.05, 14:46 Wcale niekoniecznie,ja urodzilam kilka miesiecy temu dzidziusia i wcale nie przytylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: jak przytyć??? IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:10 chyba nie w każdym przypadku, ja po ciąży wogóle nie przytyłam, moja waga wróciła do normy po 2 mieś.i twierdzę że w niektórych przypadkach nie da się przytyć na siłę chociaż czasami próbuję bo mam dość komentarzy na temat chudości, oczywiście zwykle dostaję te komentarze od osób które mają odwrotnie z wagą więc może to złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś