Dodaj do ulubionych

jak przytyć???

16.02.05, 17:45
może znacie jakieś sposoby? wcinam naprawde dużo a nie moge przybrać na
wadze. mam 175cm wzrostu i waże 55 kg a chciałabym więcej. co zrobić? (tylko
nie piszcie że mam jeść bo to nic nie daje)
Obserwuj wątek
    • malgosia60011 Re: jak przytyć??? 16.02.05, 18:06
      radzilabym wybrac sie do dietetyka on ci ulozy diete wysokokaloryczna,do tego
      czasu wcinaj co sie da,wszelkie bo mby kaloyczne na co tylko masz ochote.ALE TY
      MASZ FAJNIE!pozdrawiam goraco
      • wariatka_20 Re: jak przytyć??? 16.02.05, 18:13
        no ja nie wiem czy tak fajnie. dgybys nie mogła znaleść dla siebie spodni bo
        masz za długie nogi i za mało w pasie to byś sie nie cieszyła(tak jak ja)...
        chlip,chlip...
        • malgosia60011 re 16.02.05, 18:18
          wiesz ja mam podobny problem (no moze troche podobny)bo ja tyje tylko w
          biodrach.przy wzroscie 157 waze 40kg.i tez mam problem ze spodniami,bo w talii
          odstaja a w biodrach sie nie mieszcze.no coz.ach te torty......jak widzisz ja
          tez mam problemy
        • justa_79 Re: jak przytyć??? 17.02.05, 10:18
          gorzej mieć krótkie nogi i za mało w pasie, więc nie masz tak najgorzej :)
    • dmf Re: jak przytyć??? 17.02.05, 10:34
      Wariatko, nie pocieszę Cię. Bardzo długo, przy wzroście 173 cm, ważyłam 55 kg,
      a jadałam naprawdę dużo (do pracy brałam "tylko" 8 kanapek chleba, objadałam
      się chipsami). Ostatnio waga drgnęła w górę, ale wiążę to raczej ze zmianą
      przemiany materii po 30-scte, bo już tyle nie jem - te kanapki zaczęły się
      niebezpiecznie odkładać w talii, i tylko tam, niestety :(
      • katija1 Re: jak przytyć??? 17.02.05, 10:37
        troszke chyba przesadzacie. ja mam 173 cm i wage 52/53 kg i wcale nie chce tyć.
        co prawda mam taką budowe, ile bym nie zjadła nie tyje, ale chyba nie trzeba na
        siłę organizamu zmieniac? przyjdzie czas to przytyjesz (metablizm juz z wiekiem
        nie bedzie tak pręznie pracował itd).
        pozdrawiam chuderlaki ;)
    • Gość: agapa2 Re: jak przytyć??? IP: *.chello.pl 17.02.05, 11:25
      Czesc, nareszcie ujawnily sie chudzinki. Mam podobny problem. A co myslicie o
      cwiczeniach na silowni plus odpowiednie odzywki-oczywiscie nie sterydy ? Ja
      najbardziej pragne przytyc w nogach. Czy to mozliwe ?
      • dmf Re: jak przytyć??? 18.02.05, 09:00
        Jakoś do odżywek nie miałam zaufania, ale na siłownię chodziłam. Wyszłam z
        założenia, że skoro "chudzinka", to przynajmniej "wyrzeźbiona". Szczególnie
        dużo ćwiczyłam mięśnie ud, i byłam zadowolona z efektów. Piszę "wyrzeźbiona" w
        cudzysłowiu, bo absolutnie nie było moim celem "pakowanie", nie osiągnęłam (i
        nie chciałam) wyglądu trenerki fitness z Robinsonow :)
    • llulaby Re: jak przytyć??? 17.02.05, 13:10
      Po dziecku przytyjesz!!! Nie żartuję wiele kobiet tyje po ciąży. I żebyś
      później nie narzekała że chcesz "schuść"
      pozdrawiam
      • Gość: agapa2 Re: jak przytyć??? IP: *.chello.pl 17.02.05, 14:46
        Wcale niekoniecznie,ja urodzilam kilka miesiecy temu dzidziusia i wcale nie
        przytylam.
      • Gość: ila Re: jak przytyć??? IP: *.abacus.sanok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:10
        chyba nie w każdym przypadku, ja po ciąży wogóle nie przytyłam, moja waga
        wróciła do normy po 2 mieś.i twierdzę że w niektórych przypadkach nie da się
        przytyć na siłę chociaż czasami próbuję bo mam dość komentarzy na temat
        chudości, oczywiście zwykle dostaję te komentarze od osób które mają odwrotnie
        z wagą więc może to złośliwość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka