Gość: karina IP: 81.219.113.* 16.02.05, 19:19 Znacie taki kolor farby -orzech wloski , cos w tym stylu...taki kolorek ? podajcie prosze,pozdr.:* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karina Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: 81.219.113.* 17.02.05, 17:39 ALBO CHOCIAZ COS PODOBNEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA 17.02.05, 23:15 wellaton, orzech wloski(albo laskowy, nie pamietam;p). bardzo ladny, mam go na glowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:22 ooo a mozesz napisac jaki mniej wiecej wyszedl?:) i na jaki kolorek nakladalas, dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: *.netcity.pl 19.02.05, 23:13 nakladalam na odrosty mysi blond i na reszte- farbowany blond. robilam balejaz tym i rozjasniaczem, i te ciemne pasemka sa mniej wiecej w moim naturalnym kolorze. czyli taki wlasnie myszaty;p. no nie wiem - jak mam mokre wlosy to sie wydaje taki bardzo ciemny a jak wyschna to sie calkiem miesza z blondem i musze go szukac zeby dokladnie zobaczyc:) ale generalnie to jest dobra firma i poprzednio robilam z niej blond i tez mi ladnie wyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: 81.219.113.* 20.02.05, 17:57 Hmm , a jaki ten blond mialas wczesniej farbowany? ciemny-podobny do naturalnego? pytam bo ja mam obecnie brąz-farbowany, chcialabym na to pasemka jasne i wlasnie tez farbe orzech lasokowy(juz na cala dlugosc wlosow), no nie wiem czy cos chyci..jak myslisz? Dziekuje Ci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: *.netcity.pl 20.02.05, 23:28 ja na reszcie mialam jasny popielaty blond. ale teraz pasemka nakladalam tez na ciemne odrosty i troche rozjasnilo (wlasnie sie przygladalam;p). ale jak chcesz nalozyc na ciemna farbe, to nie wiem. nawet fryzjer moze nie wiedziec czy na farbe zlapie i jak:/ mimo to mysle ze warto sprobowac - nie ma jakiejs drastycznej roznicy zeby mialo ci niewiadomo co wyjsc, najwyzej slabiej bedzie widac. ale w koncu to jest farba i powinna troche rozjasnic. bede trzymac kciuki jak sie zdecydujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekuje Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: 81.219.113.* 21.02.05, 12:34 Dziekuje Ci:) wlsanie kupilam te farbke i rozjasniacz, ciekawe jak chyci:) pOzdrawiam serdecznie,napisze jaki rezultat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: *.netcity.pl 26.02.05, 18:09 :) wlasnie odkopalam ten post, bo sie zapodzial daleko:P nie ma za co, czekam na wynik farbowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahdall Re: FARBA DO WŁOSÓW W KOLORZE ORZECHA IP: *.rene.com.pl / 195.136.72.* 26.02.05, 19:09 orzechowy braz, joanna mam na glowie od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś