Dodaj do ulubionych

tłuste powieki - koszmar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:07
Cześć,
Mam problem z tłustą skórą na powiekach - nie trzyma jej się żaden cień :(.
Muszę nałożyć krem, bo jest bez niego ściągnięta. Potem nakładam odrobinę
fluidu, no i cień I po 2-3 godz. makabra - sam tłuszcz, cienie się wałkują,
horror. Jak odtłuścić te przeklęte powieki??
Obserwuj wątek
    • dordulka Re: tłuste powieki - koszmar 18.02.05, 23:15
      Baza lumene. Rewelacja! Sama mam ten problem, u mnie cienie splywaly jescze szybciej, a teraz moge uzywac nawet ciemnych kolorow bez obaw o trwalosc.
      • Gość: meganka Re: tłuste powieki - koszmar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:23
        Czy to baza pod makijaż, czy też specjalnie na powieki? i jaka jest jej cena?
        • kragmel Re: tłuste powieki - koszmar 18.02.05, 23:53
          to jest baza (specjalnie) pod cienie. oprócz lumene jest też artdeco. kosztuje
          ok.30zł. starcza na wieki, bo używa się minimalnie.
          cienie trzymają się dużo dłużej.
          • dordulka Re: tłuste powieki - koszmar 19.02.05, 09:37
            Nie mialam art deco, ale po obejrzeniu jednej i drugiej bazy, bardziej do tlustej skory pasowala mi lumene. I sie nei zawiodlam.
            • kragmel Re: tłuste powieki - koszmar 19.02.05, 10:12
              dordulka napisała:

> Nie mialam art deco, ale po obejrzeniu jednej i drugiej bazy, bardziej do
              tlustej skory pasowala mi lumene.

a dlaczego?
              btw mam artdeco, jest ok.
              • Gość: rivia Re: tłuste powieki - koszmar IP: 213.155.190.* 19.02.05, 16:10
                ja miałam yves rocher - dostałam próbkę, poprostu rewelaca! jak mi sie kiedyś
                skonczy to napewno sobie kupię (40 zł)
                • Gość: Aga Re: tłuste powieki - koszmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:46
                  Ja używam bazy IsaDora i też jestem zadowolona. Kosztuje ok 35 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka