Dodaj do ulubionych

Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS

23.02.05, 12:40
hej,
czy probowalyscie juz moze tez zestaw?

wiem,ze AA wyszlo wlasnie z czyms takim na polskim rynku!
w ostatnim numerze Elle jest artykul na temat tych peelingow, ale jakos mnie
nie przekonali....
prosze o Wasze opienie..
pozdrawiam..

Obserwuj wątek
    • smee Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 13:03
      Tego nie ma jeszcze w Polsce :/
      • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 14:02
        wiem, ale w koncu net nie ma granic... a czesc z nas jezdzi po swiecie/mieszka
        za granica

ale jest juz AA Oceanic..

• kalooo Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 14:04
          Jaki zestaw AA?Wklej jakiegoś linka!;)
          • smee Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 14:05
            Chyba chodzi o to
            :)
            • kalooo Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 14:14
              aaaaa.o to...!;)
              Niee tam,jaka to dermabrazja-pewnie taka sama jak Bielendy ten termiczny..;)
              A swoją drogą jak ktoś chce tego typu peeling to najlepszy jest EL Micro.
              Oj,mocny jest skurkowaniec!;P
            • Gość: pytajka Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 15:46
              smee,czy moglabys mi podpowiedziec jak się wkleja linki w ten sposob?
              dzieki
              • justa_79 Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS [OT] 23.02.05, 15:50
                odpowiem za smee:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694
    • justa_79 Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 14:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=20717648&v=2&s=0
      • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 14:57
        dzieki za opinie!
        rownica w cenie jest spora miedze AA-40zl a Lorealem 20euro...

widze ze nie moge oczekiwac spektakuranych efektow..chyba lepiej umowie sie do
        dermatologa a potem kosmetyczka...
        pozdro
        • Gość: julita 30 Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:57
          Mikrodermabrazja loreala kosztuje 16 euro a zdarzają się czeste promocje.
    • Gość: Aga Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.236.105.39.Dial1.NewYork1.Level3.net 23.02.05, 15:37
      ..akurat L'oreal micro-dermabrasion nie probowalam...,ale za to uzywam Estee
      Lauder Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher...,i moge powiedziec ,ze jestem
      pod wrazaeniem ,tylko ta cena odstraszajaca...na poczatku uzywania
      przestraszylam sie...bo bardzo rozgrzewa skore,ale wspomnieli o tym na
      opakowaniu ,ze takie uczucie pojawia sie i na tym caly ten specyfik polega ,ze
      gleboko dociera we wnatrz skory ,otwierajac pory i "wypychajac" wszystkie
      nieczystosci....uzywajac regularnie przez miesiac czasu....1/2 razy na
      tydzien.....mozna zauwazyc ogromna zmiane w wygladzie....pory zdecydowanie
      zwezone...i ogolnie stan cery wyrazie sie poprawil....nie jest juz taka
      zmeczona ,szara.........
      ..osobom z wrazliwa cera jak i problemami naczynkowymi....odradzam...mogloby to
      pogorszyc stan waszej cery...bo jak podkreslilam wczesniej jest to srodek
      silnie dzialajacy....

Nie wiem czy znana jest wam firma PHILOSOPHY....oni maja podobny specyfik "The
      Microdelivery Peel "....bardzo lubie ta firme ,szczegolnie ich kremy do
      twarzy.....ostatnio w amerykanskiej SEPHORA...pojawil sie zestawik "Radiant
      Skin In A Box "...kosztuje 24$....zalaczone w nim jest moj ulubiony krem "Hope
      in a jar"...plyn do mycia twarzy "Purity Made Simple"..i cztery probki
      Microdelivery Peel(resurfacing peel system)...co sie tyczy Microdelivery peel
      sa duzo lagodniejsze anizeli ELauder....a skora po nich jest wyjatkowo
      gladziutka...nie podrazniona tak jak w przypadku EL....

Zastanawiam sie rowniez na tym L'oreal....ale wstrzymam sie do momentu az moje
      ELauder i Philosophy sie skonczy.....zacheca mnie cena 20$ to nie 46$ jak za
      Elauder....
      • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 23.02.05, 15:58
        O ESTEE LAUDER slyszalam, tez w ostatnim elle (polska edycja) o tym pisali...
        cena jest ok jesli mozna oczekiwac rezultatow o ktorych mowi producent...

a ze rozgrzewa skore to chyba nie powinnas byc zdziwiona skoro Thermal... : )))

zachecialas mnie do tego estee...dzieki..
    • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 24.02.05, 12:56
      no i zakupilam wczoraj i oczywiscie sprobowalam...
      kosztuje 15,90-17,90euro- takie ceny widzialam wczoraj,nie pachnie wogole,w
      srodku instrukcja obslugi bardzo dokladna...
      nalozylam na twarz i tarlam - wrazenia jakby sie tarlo krysztalkami malutkimi i
      bardzo szorstkimi-twarz czewrona jak burak...ale po splukaniu specyfiku jest
      gladziutka ale nadal bardzo czerwona...potem nakladam Step 2 i czyje jakby
      skora byla nieskazenia gladka...
      po 20-30 minutach czerwonosc skory ustapila i...dzis pory sa zdecydowanie
      mniejsze, cera jasniejsza i gladziutka...
      generalnie moge polecic- producent-loreal-zaleca 2 razy w tygodniu po 2
      minuty...tylko nie wiem czy nie bedzie takiego samego efektu po AA Oceanic za
      40 zl...

wczoraj tez wahalam sie nad esteer lauder ale cena wyzsza- 45,90euro - tylko
      peeling i do tego dziwnie pachnie...dokladnie jak maseczka rozgrzewajaca z
      loreala...
      nie zdecydowalam sie na ten peeling ale zafundowalam sobie Maka-up lancastera -
      i po tym peelingu idealnie sie rozprowadza..

pozdro
    • Gość: Aga Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.236.108.13.Dial1.NewYork1.Level3.net 24.02.05, 15:27
      ...a jednak zdecydowalas sie na L'oreal...ja rowniez przymierzam sie do zakupu
      tego specyfiku jak moje ELauder i Philosophy sie skonczy....Estee Lauder pomimo
      tego ,ze sprawdza sie dobrze ,nie ma tego drugiego dolacznika ,ktore lagodzi
      podrazniona skore po calym tym zabiegu...producent radzi by stosowac go w
      polaczeniu z Idealist Skin Refinisher,ktory nic z wlasnosciami lagodzacymi nie
      ma wspolnego.....za to Philosophy podobnie jak L'oreal ,ktory zakupilas ma dwa
      zalaczniki...step1 cos w rodzaju scrub ,masuje sie twarz przez minute i naklada
      sie step2 ,ktory w polaczeniu ze step1 tworzy pianke i zostawia sie to wszystko
      na twarzy przez 2-3 minuty....tak wiec podobnie jak L'oreal....
      Pozdrawiam....
      • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 25.02.05, 13:17
        dzien 2 po uzyciu, skora nadal gladziutka!
        zamierzam znow w sobote zaapliowac sobie ten peeling!
        rzeczywiscie ten step 2 jest lagodzacy i bardzo przyjemny w dotyku!
        mowiac szczerze bylam pelana obaw o stan mojej twarzy nastepnego dnia, ale bylo
        to zupelnie nieuzasadnione!!!
        dziwi mnie troche ze taka firma jak esteer lauder nie dolaczy czegos
        lagodzacego i poleca zwykly krem...no i ten zapach!

pozdro
    • Gość: marynia Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 25.02.05, 19:58
      zapytam, chociaz to chyba sredni pomysl. a moze ktos kto jest w Anglii albo tam
      gdzie jest ten l'oreal, wybiera sie do Polski i moze mi to kupic?
      • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 02.03.05, 08:48
        loreal jest w niemczech!...
        AA kosztuje jednak 70 zl z nie 40!
        ciekawa jaka jest roznica w efektach???
        • Gość: baluska Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:52
          No własnie, jak ten AA? W estentii kosztuje ok. 40 zł.
          • asicca Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 02.03.05, 09:15
            40 zl kosztuje sam peeling ale ja zdecydowanie polecam zakupic go z kremem
            lagodzacym!!!!
            a zestaw podobno teraz w promocji kosztuje 69,90zl!

cera po 2 minutach scierania wyglada starsznie ...mozna sie naprawde wystraszyc!
            a krem ( w loreal z wysokim filtrem)lagodzi i wygladza skore!!!
            • Gość: kiki Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS IP: *.dyn.optonline.net 07.03.05, 08:30
              Zestaw Loreal (peeling+ krem z filtrem ) kosztuje okolo 24$.Jezeli uzywa sie
              jeszcze dodatkowo elektrycznej szczoteczki to efekt przechodzi najsmielsze
              oczekiwania!!!!
              • sweetducky Re: Micro-Dermabrasion-Set L’ORÉAL PARiS 09.03.05, 23:35
                A czy ktos moze go porownac do peelingu kwasem glikolowym? Na przyklad niedawno
                pojawil sie na amerykanskim rynku zestaw L'oreala do peelingu kwasem
                glikolowym.
                A ponadto czy ktos uzywal zestawu zestawu Lancoma do przeprowadzenia lagodnego
                zabiegu kwasem glikolowym w domu?
                Ja go wlasnie uzywam i zastanawiam sie nad przetestowaniem zestawu L'oreala do
                mikrodermbrazji.
    • Gość: Aga AA Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:06
      www.allegro.pl/show_item.php?item=44106008 właśnie znalazłam...zqa 56 zł
      komplet
      • Gość: agapa2 Re: AA Oceanic IP: *.chello.pl 13.03.05, 18:53
        A czy ten oceanic AA daje dobre efekty ? warto go kupic na tym allegro ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka