Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:23 Cześć dziewczyny! Szukam dobrej kosmetyczki we Wrocławiu. Chcę zrobić oczyszczanie cery. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.05, 16:10 Już polecałam na tym forum, ale co mi tam. Studio Passion na ul. Ślężnej 27, niedaleko dworca PKS (tel. 783 49 89). Do Pani Agnieszki chodzę od kilku lat, jeszcze jak pracowała w Erisie. Robię głównie oczyszczanie i jestem bardzo zadowolona. Sympatycznie, fachowo, niedrogo i co najważniejsze prawie bezboleśnie(wcześniej przed każdą wizytą brałam tabletki przeciwóbolwe). Jeśli nastawicie się na trochę większy wydatek i zafundujecie sobie po oczyszczaniu masaż twarzy, to odpłyniecie. Gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.eranet.pl 25.02.05, 16:46 polecam GABINET DR BELETER przy Drobnera 32 - miła atmosfera, kobieta do rany przyłóż, oczyszcza znakomicie! ładne wnetrza, dyskretnie - naprawdę warto!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mweronika Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW 25.02.05, 18:44 A jaka jest cena takiego oczyszczania? Pozdrawiam Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.05, 16:07 Proszę podajcie ceny takiego zabiegu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.mm.pl 26.02.05, 20:07 Podstawowe oczyszczanie to 55 zł, z algami 70, z maseczką (różne do wyboru, w tym ampułki) - 95 zł - znalazłam ulotkę :)))) Ceny bardzo niskie w porównaniu z warszawskimi (tam płaciłam za każdym razem 120-140). Rezultat był taki sam, a bolało znacznie bardziej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.05, 20:49 Gosiu dziękuję Ci bardzo. A powiedz mi jeszcze jeśli możesz...to oczyszczanierobi się u p. Agnieszki metodą tradycyjną czyli ropulchnianie itd.? i jeszcze mam pytanie czy męczyły Cię tzw. kaszele pod oczami (zamikniete pory tworzące białą krostkę)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.05, 13:11 Oczyszczanie robi się metodą tradycyjną (jeśli jest to rozgrzanie twarzy parą widną i ręczne oczyszczanie porów) i jest to metoda, która świetnie mi służy. W innym gabinecie kosmetyczka rozgrzewała mi twarz specjalną maseczką rozgrzewajacą, ale sama czułam, że twarz nie była najlepiej przygotowana do zabiegu. Potem miałam również wrażenie,że jest lekko podrażniona (przecież ta maseczka rozgrzewająca, to traktowanie chemią). Są to jednak zupełnie subiektywne odczucia, co kto lubi :). Kaszele (mnie się wydawało,że to się nazywa kaszaki) miałam sporadycznie, w zewnętrznych kącikach oczu. Zostały one nakłute przez kosmetyczke i od tej pory nie powracają. Nie wiem jednak, czy to zasługa kosmetyczki, czy mojej cery, bo na prawdę było ich niewiele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.05, 13:21 Dziękuję Gosiu. Rzeczywiście nazywa się to kaszaki. Mam jeszcze jedno pytanie...wiem że cery są różne...jednak interesuje mnie to czy po takim zabiegu oczyszczania twarzy mogłaś spokojnie planować wyjścia z domu czy poprostu te dwa stabdardowe dni musiała skóra wracać do formy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.mm.pl 27.02.05, 22:10 Wbrew pozorom, nie bywa tak źle. Chociaż zaraz po wyjsciu z gabinetu raczej nie nadaję się na imprezę, głównie z powodu stanu moich włosów (chociaż i na to znalazłam ostatnio sposób). Natomiast nastepnego dnia stanowczo pokazuję się ludziom i nie robię tu żadnych ograniczeń (może i to zasługa mojej cery, nie wiem. Po zabiegu mam przecież nałożoną maseczkę ściagajacą, a gdy skóra jest podrażniona, to kosmetyczka nakłada mi maseczkę łagodzącą (jest wówczas za darmo, nawet w tym podstawowym zabiegu). Trochę gorzej wygladało to, gdy zdecydowałam się na kurację kwasami - tu 2 dnie przydało sie odczekać, więc umawiałam się przeważnie w piątki, ale nie był to koszmar. Na szczęście, opłaciło się. Skóra stanowczo zyskała. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: KOSMETYCZKA - WROCŁAW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.05, 23:19 Dziękuję Gosiu za wszytskie informacje. Najpierw spróbuję oczyszczania bez kwasów:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś