Gość: Lizaczek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:48 Dziewczyny jakie cwiczenia polecacie zeby wysmuklic łydki?? Moje sa dosc grube i nie podoba mi sie to :( pomózcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_zabella Re: up... tez mam ten problem :( 26.02.05, 23:07 i ja mam ten problem, ale stracilam nadzieje na lydki smuklej gazeli, po tym ,gdy lekarz chirurg plastyczny ,u ktorego robilam liposukcje ,stwierdzil ,ze taka jest juz moja uroda i tyle ! oczywiscie nie bylo mowy nawet o liposukcji w tych rejonach, bo to niemozliwe, chyba ,ze od tego czasu medycyna posunela sie do przodu.takze, drogie kolezanki, pewnie lydka lydce nie rowna, ale w moim przypadku musze sie z tym pogodzic.aha, osdysanie bylo z ud tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizaczek :) Re: Smukłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:58 No ok ale co jak sie wspinac?? Stanąc i unosic piety w góre a potem opuszczac je?? Czy np chodzenie i powolne wspinanie sie na palcach?? Moze jestem mało kumata ale chciała bym wiedziec co dokładnie mam robic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Smukłe łydki IP: *.chello.pl 27.02.05, 15:19 wiecie co tez mam beznadziejne lydki chociaz ogolnie jestem szczupla poprostu taka ich budowa, kiedys chcialam je wyszczyplic robvilam jakies cwiczenia, biegalam i ... w przypadku mojej budowy lydek dalo to jescze gorszy efekt bo sa teraz umiesnione ale szczuple nadal nie!!!! no wiec tzreba chyba rzecywiscie sie z tym pogodizc. ja przez moje lydki w ogole nie nosze spodnic:(( chcoiaz chcialabym:( hmm taki chyba nasz los! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: Smukłe łydki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:09 stan sobie palcami na podwyzszeniu (kilka centymetrów)i unos piety do góry,szybko,duza liczba powtórzen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Smukłe łydki IP: *.stacje.agora.pl 27.02.05, 18:21 No co wy, od takich ćwiczeń (unoszenie na palcach) nie schudną tylko się mięśnie rozbudują! Rozciąganie moze je trochę wysmuklić, ale niestety nie ma chyba naprawdę dobrego sposobu... Odpowiedz Link Zgłoś