Dodaj do ulubionych

MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro

27.02.05, 20:47
Witam,
kilka dni temu zakupiłam na allegro z ciekawości tusz ESTEE LAUDER MAGNA
SCOPIC. Nie spodzieałam sie rewelacji za 19 zł, ale musze powieziec,ze jestem
mile zaskoczona. Rzesy wymalowane tym tuszem wyglądają naprawde świetnie.
Byłam przekonan że to podróbka ale nie jestem juz tego taka pewna, bo
porównałam w perfumerii i nie róznia sie niczym (nawet zapachem).
Obserwuj wątek
    • Gość: dezi Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 27.02.05, 21:00
      zastanawiam się właśnie nad zakupem tuszu na alegro.najprawdopodoniej bede
      wybierac miedzy estee lauder i lancome, dlatego bylabym wdzieczna za linka lub
      sprzedawce od kogo kupilas, skoro jest rewelacyjny.pozdr!
    • iwona1976 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro 27.02.05, 21:29
      aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=548632
      w tym momencie ten allegrowicz nie ma wystwionych aukcji, ale spróbuj napisac
      do niego , bo jeszcze wczoraj miał te tusze
    • Gość: Inka_26 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.szwajcarska.pl 28.02.05, 00:05
      Ja też mam ten tusz, tyle, że zapłaciłam za niego 35 zł ale również go
      porównałam w GC i jest taki sam, nawet jedno oko sobie pomalowałam w GC a
      drugie w domu i efekt identyczny. A tusz też mi się podoba, jest super, tylko
      dziwnie się trochę zmywa.
      • iwona1976 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro 28.02.05, 00:10
        faktycznie zmywa sie dziwnie, ale myśle ze jest to związane z własciwościami
        przedłuzającymi i podkręcającymi tego tuszu. napisz czy oko wytuszowane
        orginałem zmyło sie tak samo.
        • Gość: marta Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:24
          No wlasnie czym to zmywacie, bo ja kupiłam chusteczki nivea ale wczoraj
          sprobowalam zwyklymi dziecięcymi, i tez schodzi a ooliwką nic a nic! ale na
          basenie super się trzyma nawet pół godzinna saunę przetrzymal bez zarzutu!

Pozdr,

Marta
          • Gość: Inka_26 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.szwajcarska.pl 28.02.05, 12:39
            Ten tusz zmywa się dziwnie ale nie źle. Ja go zmywam emulsją do demakijażu oczu
            OLAY lub chusteczkami do demakijażu, też OLAY i zmywa sie dobrze. Zresztą te
            chusteczki to REWELACJA!
    • Gość: Misia Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 28.02.05, 14:56
      Dziewczyny ja juz naprawde nie wiem co myslec o tym tuszu, tez sie zastanawiem
      czy go nie kupic, ale np na wizazu opinie na jego temat sa koszmarne;/

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1acc8e200d837f95f8e55364b27efae4&cmd=details&itemid=3101
      ktos jeszcze go kupil na allegro? co myslicie?
      • Gość: Inka_26 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.szwajcarska.pl 28.02.05, 16:12
        Wiele razy się już tak zdarzało, że coś na Wizażu było wychwalane, ktoś to
        kupował a potem tu pisał, że badziewie itp. Nie wiem czy wszystkim takimi
        opiniami się sugerować bo na jednego coś działa rewelacyjnie a na drugiego już
        niekoniecznie. Dla mnie ten tusz jest bardzo dobry.
        • Gość: ewcialinka Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: 217.153.156.* 28.02.05, 17:27
          ja też sobie kupiłam taki tusz z allegro za 30 zł i jestem niezadowolona,tusz
          miał pogrubiać a tu żadnej różnicy nie widze ,poza tym dziwnie się zmywa,na
          twarzy zostaje mi pełno jakis pypci po tym tuszu,powinno wszystko zostac na
          waciku a ja po zmyciu tego tuszu mam go pełno w okół oczu .
          • Gość: Inka_26 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.szwajcarska.pl 01.03.05, 10:21
            Ja natomiast widzę różnicę i zadne jak to określiłaś "pypci" mi nie zostają.
      • popea1 Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro 01.03.05, 14:40
        ja kupiłam, sprzedający miał same pozytywne komentarze (a potem zawiesili mu
        konto), ale rewelacja to to nie jest. Pogrubiającego efektu brak, a takie było
        przecież jego główne zadanie....
        Kupiłam od oliwci1.
        pozdr
        popea
    • Gość: up Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 28.02.05, 22:57
      up:)
    • geene Re: Odradzam 01.03.05, 12:56

--------------------------------------------------------------------------------
      Kupiłam, sama nie wiem czym powodowana taka mascarę, a dodam tylko, że używam
      oryginalnej. Oczywiście nie jestem pierwszą naiwną, która liczy na to, że
      mascara za 30 zł to jest ta sama co w perfumerii za 120zł, ale... Otóż
      różniła się wszystkim, konsystencją, zapachem. Naprawdę odradzam, nie wiadomo
      z jakich składników jest ona robiona, o ateście zapomnij, radze kupią za tą
      cenę Loreala albo Bourjois albo cokolwiek, byle nie podróbki.

• aagnes Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro 01.03.05, 15:10
      allegro.pl/show_item.php?item=42488863
      czy to nie jest podejrzanie mala cena??
      • Gość: justa Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 15:31
        przecież sprzedawca sam ostrzega, że tusz jest "orginalny" ;)
        • Gość: ewcialinka Re: MASCARA ESTEE LAUDER MAGNA SCOPIC z Allegro IP: 217.153.156.* 01.03.05, 18:08
          na pewno to nie jest oryginał, za mało kosztuje na allegro.ja tez juz go nie
          kupie bo naprawde boje się że coś mi się stanie z tymi rzęsami.;epiej kupić za
          tą cenę inny tusz,oryginalny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka