Dodaj do ulubionych

beautifulperfumes.com - niezle;)

09.06.02, 11:40
najpierw dzieki dla Marty za linka. doskonale
zaopatrzony sklep.

porownalam sobie ceny kosmetykow paru firm i jestem pod
wrazeniem. bardzo dobre ceny maja;)

co prawda koszty przesylki sa niemale - ale przy
wiekszym zamowieniu warto byloby. poza tym, maja
rzeczy, ktorych w polsce sie nie uswiadczy.

jako etatowa swinka morska forum, obiecuje stestowac
ten sklep, jak tylko bede miala wieksze zakupy na oku.

aha, ten krem brazujacy oriflame powinien przyjsc ok.
srody. zdam relacje.

xx.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.02, 17:53
      a prosze Cię uprzejmie:-)
      sama korzystałam z ich usług, ale do USA powyżej 30$ przesyłka jest za
      darmochę, wszystko przychodziło szybko i bez problemow
      pozdrawiam!
      • Gość: Aga Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.future-net.pl 09.06.02, 19:05
        jeśli strawberry zaprzestało tych praktyk z faxami, to jest tańsze: 50 ml
        Allure kosztuje na truskawce 65, na beautiful 65,99, 100 ml Dune na truskawie
        57,50, na beauti 54, 100 ml Gio na truskawce 65, na beauti 78, z tym, że na
        beauti przesyłka $16.95, na truskawie free.
    • Gość: katrina Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 22:59
      anexxa napisał(a):

> aha, ten krem brazujacy oriflame powinien przyjsc ok.
      > srody. zdam relacje.
      >
      Super, czekam :-)
    • Gość: inka Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 10.06.02, 04:51
      Mam dla Was jeszcz cos lepszego. Strona www.perfumeisus.com. Ceny sa naprawde
      swietne - musze powiedziec, ze niektore az nieprawdopodobne.
      Pozdrawiam...
      • Gość: Aga Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.future-net.pl 10.06.02, 09:16
        Gość portalu: inka napisał(a):

> Mam dla Was jeszcz cos lepszego. Strona www.perfumeisus.com. Ceny sa naprawde
        > swietne - musze powiedziec, ze niektore az nieprawdopodobne.
        > Pozdrawiam...

A ile kosztuje przesyłka do Polski, bo to też ma wpływ na koszt? i czy
        sprawdzalaś tą stronkę empirycznie:)?
        • Gość: inka Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 10.06.02, 09:23
          No wiec - jeszcze nie zbadalam na wlasnej "skorce" tej strony - aczkolwiek
          planuje. Niestety nie wiem czy wogole wysylaja poza USA i Canade.
          Moze ktoras z kobietek ma jakies doswiadczenia...?
      • anexxa Re: beautifulperfumes.com - niezle;) 10.06.02, 16:39
        taaa. customer service mi wlsnie bezosobowo
        odpowiedzialo, ze overseas to nie. ale jakbym jeszcze
        chciala o cos zapytac, to prosze.

no dobra kolezanki, ktora siedzi w jakims europejskim
        milym kraju i zna sklepy online?

xx.
    • Gość: Xena Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 10:48
      Niestety, wcale nie jest taka rewelacyjna, choć wybór kosmetyków imponujący.

Primo: Cena za shipping jest horrendalna (ponad $54!!). Chyba mają schrzaniony
      jakiś skrypt obslugujący formularz zamówień. Początkowo myślałam, że w rubryce
      shipping fee zamiast kosztów przesyłki ("oficjalny" koszt 16.99) wpisywana
      jest, błędnie, zsumowana kwota za towar i przesyłkę, ale okazało się, że te 54
      dolce pojawiają się niezależnie do wartości towaru. Być może na podstawie
      numeru IP jakoś identyfikują lokalizację i automatycznie dopasowują koszty
      przesyłki - ale w takim razie po co byłaby opcja ręcznego wybierania rodzaju
      shippingu? No i w ogóle byłaby to jakaś bzdura, bo przecież można się łaczyć z
      netem przez zagraniczne proxy, można zamawiać z Polski, ale nie do Polski itd,
      itp. - więc to chyba jednak jakiś wewnętrzny błąd. Zaraz wysmażę do nich maila
      i zapytam, co i jak.

Secundo: w informacjach dla klientów znalazła się enigamtyczna wzmianka o
      ewentualnej konieczności uiszczenia cła i innych, bliżej niesprecyzowanych,
      opłatach manipulacyjnych. To może dodatkowo zwiększyć koszty.

Chyba więc z zagranicznych sklepów ciągle najbardziej atrakcyjna jest chyba
      Truskawka
      • Gość: gAndzia Re: beautifulperfumes.com - niezle;) IP: *.se.com.pl 10.06.02, 11:18
        Niestety, jak pisze ktoś w temacie www.strawberrynet.com, w truskawce chcą
        teraz dla odmiany nie faxy, ale cash:) Chyba sama coś zamówię i zobaczę, co się
        dzieje, bo juz z lekka głupieję:) A jesli cash - to jak im wysłać? Western
        Union drogie:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka