mila25 28.02.05, 22:06 Witaj, pisałaś ze stosowałaś olejek kokosowy.Powiedz mi prosze, jak długo go uzywałaś,jakie skutki przyniósł Twoim włosom.Jak często go uzywałaś?itp... Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia773 Re: Do MADZI 773 05.03.05, 19:49 Monika przepraszam ze nie odpisywałam ale byłam poza Wwą i bez dostępu do internetu:(Z olejkiem miałam fajnme przejścia bo okazało się że używałam nie tego co trzeba,ale w końcu nabyłam ten właściwy-czyli albo w zielarni tzw olej bazowy kokosowy, albo w sklepie ze zdrową żywnością olej kokosowy w formie stałej (przypomina smalec),po pogrzaniu smaruję nim i skórę i całe włosy robiąc sobie masaż, wiesz ja uwielbiam zapach kokosu więc na mnie działa to relaksująco, poza tym włoski sa po tym bardziej błyszczące:) Sa też minusy-rano mam na sobie strąki oczywiście ale dające się zmyć normalnym szamponem, no i sa przyklapnięte:( Ogólnie mam przyklapnięte ale po oleju bardziej, niby sa umyte, jakby zdrowsze w wyglądzie ale przy skórze się płożą Odpowiedz Link Zgłoś
mila25 Re: Do MADZI 773 05.03.05, 21:42 Madziu, Bardzo,Bardzo Wielkie Dzięki za odpowiedź. Pozdrowionka Monia Odpowiedz Link Zgłoś