Gość: Joanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:58 Najlepsza rzecz z której ostatnio skorzystałam to SILICA DUO.Kupiłam na allegro, i naprawdę efekt przerósł moje oczekiwania. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syl Re: Kremy do rąk IP: *.blueyonder.co.uk 19.03.05, 00:17 dlaczego kremy sa testowane przez osoby w przedziale do 23 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Kremy do rąk IP: *.necik.pl / *.necik.pl 19.03.05, 08:29 Bo to artykul z Avanti, a Avanti jest "celowane" do bardzo mlodych kobiet jako odbiorcy (w domysle: starsze kobity to tylko smalec na twarz, wor parciany na glowe i siedziec w kacie :)))). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Kremy do rąk 21.03.05, 10:51 34 lata (i 24 też) to jest przedział do 23 lat? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edit1233 Re: Kremy do rąk 03.05.05, 21:30 dla mnie Mary Kay- satin hands- najlepiej taki cały zestaw pod nazwą satynowe dłonie , ale on już jest droższy ok 130 zł za 4 produkty , sam krem ok 35 zł polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kremy do rąk IP: *.68.76.206.brzesko76.tnp.pl 19.06.05, 09:55 Ja lubię krem do rąk SSS z Avonu. Daje super efekt jak dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
freeangel1 Re: Kremy do rąk 19.06.05, 10:51 ten krem (SSS) to po prostu TRAGEDIA. tez sie skusilam i jeszcze nigdy nie mialam beznadziejniszego kremu. po wtraciu czter- pięcio- krotnum raz za razem nadal mam suche dłonie. wnika błyskawicznie i slad po nim ginie. ja też szukam wciąż dobrego kremu. najlepszy chyba jest taki glicerynowy z kiosku ale tez nie jest rewelacyjny. jestem chyba uzalezniona od kremu do rąk... mimo iz nie mam zbyt duzo kontaktu z wodą (tylko co kazda przecietna dziewczyna) i detergentami. jesli chodzi zas o avon to polecam juz bardziej takiw bialej tubce do rak i paznokci, zazwyczaj w katalogu obok preparatow do paznokci,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anie Re: Kremy do rąk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 10:03 ja uzywam kremu do rak swissological (zepter). jest dosc drogi, kosztuje chyba kolo 70-80 pln ale za 300 ml. jest po prostu super i bardzo wydajny. ja mam swoj juz poltora roku i jeszcze sie nie skonczyl. wystarczy wziasc krople. a pracuje z lab chemicznym i moje dlonie naprawde czasem cierpia w kontakcie z chociazby rozpuszczalnikami. ten krem ratuje mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kremy do rąk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.05, 11:18 A ja mam dwa typy: 1. Glicerynowy z Avonu, taki, który kosztuje ok. 4 zł i ciagle zmienia się szata graficzna opakowania. Zostawia jednak tłustawą powłoczkę a nie każdy to lubi. 2. Wygładzający krem odżywczy do rąk i paznokci z Ziai. Seria Aretina Q. Świetny bo daje uczucie jedwabistych dłoni i nie zostawia tłustej powłoki. Nie jest najtańszy bo za 75 ml trzeba zapłacić ok. 8-9 zł, ale "grzechu warty" mimo to :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: Kremy do rąk IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:57 nautrogena jest wg mnie najlpszym kremem do rąk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kremy do rąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:40 Moim zdaniem bardzo dobrze sprawdza się krem Garnier z alantoliną do rąk zniszczonych. Mi bardzo pomógł, polecam również Neutrogenę (cena nie mała niestety) ale choćnie łatwo rozsmarowuje sięjest skuteczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopciuszek Re: Kremy do rąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:59 Zgadzam się, kremy Garniera są naprawdę dobre. Ja używam takiego w pomarańczowej tubce. I jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
dagny1001 Re: Kremy do rąk 28.07.05, 17:14 Ło matko, naprawdę robi wam to róznicę? Każdy krem nawilży suche dłonie i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Ziaja Aretina Q IP: *.acn.waw.pl 28.07.05, 18:04 Jestem zachwycona tym kremem, nigdy nie miałam lepszego - i to za jakieś śmieszne pieniądze, 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Kremy do rąk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:22 Dove na noc. z niebieskimi granulkami. kosztuje ok 9-10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kremy do rąk 29.07.05, 16:11 najlepszy i najtanszy i co dla mnie wazne - super sie wchlania i rece sie nie lepia i nie sa tluste: Glicea (krem glicerynowy do rąk, Beiersdorf-Lechia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Kremy do rąk IP: *.aster.pl 29.07.05, 16:12 W końcu znalazłam moj najlepszy krem do rąk! To Iwostin Krem pielęgnacyjny do rąk. Ma delikatną i lekką konsystencję a mimo to doskonale odżywia suche dłonie. Super się wchłania, nie zostawia żadnej lepiącej sie warstwy i chyba dlatego tak go lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Kolastyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 03:55 krem odżywczy z algami Kolastyny!!!! Super, choc ręce są przez jakis czas bardzo śliskie, ale nie tłuste! Poprawia wygląd paznokci. Najlepiej używac na noc pod foliowe rekawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Kremy do rąk IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.08.05, 08:04 wuta kamille firmy herbacin, można go kupić w drogerii Natura.Dostępny w małym opakowaniu i w tubce. Dla mnie rewelacyjny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: Kremy do rąk IP: *.unknown.tele.dk 25.08.05, 11:25 Dla mnie najlepszy jest krem Neutrogena! Odpowiedz Link Zgłoś
daria14.09.1985 Re: Kremy do rąk 24.02.06, 22:44 ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA ZAKUP KREMU DO RĄK FIRMY NEUTROGENA POLECAM JEST PO PROSTU SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
allergic1 Re: Kremy do rąk 24.02.06, 22:55 rozany w szklanym sloiczku Rossmann krem z silikonem Avon na bardzo wysuszone dlonie intensywnie nawilzający Kamill Maseczka smietankowa Anti Age Bielendy Odpowiedz Link Zgłoś