Gość: melodja IP: 213.134.172.* 11.06.02, 00:46 Jakich używacie, może jakieś objawienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? 11.06.02, 00:50 Z objawien srednio-polkowych ostatnio: Dove Silk (krem do ciala w pudelku) i NutriLift do skory suchej lub normalnej (L'Oreal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 217.98.124.* 11.06.02, 09:58 ZDECYDOWANIE OLIWKA JONSON'A,TA ALOESOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 213.77.91.* 11.06.02, 10:14 Dołączam się do zachwytów nad Dove Body Silk. Ponadto fajne są balsamy z serii aromaterapeutycznej Healing Garden Coty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 213.134.140.* 11.06.02, 10:44 St. Yves Swiss Formula Z Elastyna, bezzapachowy, ale nie udalo mi sie go znalesc w Polsce - genialny L'Oreal Nutli Lift do skory sochej - fantastyczny i naprawde swietnie sie sprawdza. Pozdrawionka H. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: BALSAM DO CIAŁA? - st. ives 11.06.02, 11:24 helena, w oszolomie polki sie od tego uginaly calkiem niedawno, podobnie jak od innych balsamow tej firmy - ja polecam waniliowy, jak tkos lubi taki zapach. natomiast nigdzie nie moge znalezc kremu z wit. E st. ives. jakby go ktos widzial gdzie w wawie w sklepie, niech mi powie, bo mojej matce do zycia jest potrzebny;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: BALSAM DO CIAŁA? - st. ives IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:45 A ja używam migdałowego AVONU, uwielbiam go za zapach i za to jaka piękna jest skóra po jego zastosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anet1 Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? 11.06.02, 11:31 Ja także jestem zwolenniczką balsamu St.Yves Swiss Formula. Stosowałam już różne z tej serii i każdy z nich jest świetny. Wspaniale wygładzają skóre (u mnie zwłaszcza pośladki:)) Pozdrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just. Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 212.160.236.* 11.06.02, 10:43 Ja mam takie objawienie: używałam różnych rzeczy - tanich i drogich, ale prawda jest taka, że nie ma cudów. Pomyslałam więc sobie, że niech chociaż łądnie pachnie i dobrze się rozprowadza. I kupiłam balsam do ciała YR z serii Hamamelis - 300 ml. Jestem zachwycona!!! I na 100% kupię drugą butlę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisou Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.pl 11.06.02, 10:54 ja obecnie stosuję zmysłowy balsam AA -(marchewkowy) z marchewką łaczy go chyba tylko kolor- wchłania się szybciutko i jako jedyny ze znanych mi balsamów nie jest tłusty- nie zostawia tłustej powłoki na ciele. Cudnie pachnie i wogóle ma same plusy. Chociaż jak na AA jest dość drogi- kosztuje ok 25 zł. Ale w porównaniu do L'oreal body expertise do suchej skóry ten wydaje mi się lepszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 11.06.02, 23:54 A dla mnie zapach tego balsamu marchewkowego AA jest okropny! Uzylam go kiedys u kuzynki, bo zastanawialam sie nad zakupem. Mnie on totalnie nie odpowiada. Natomiast lubie mleczko migdalowe Nivea i wcale nie uwazam, ze sie dlugo wchlania, jak twierdza niektore dziewczyny. Poza tym uzywam tez balsamow Vaseline Intensive Care. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 12.06.02, 00:00 Zapomnialam jeszcze napisac o oliwce J&J (aloesowa). Naprawde niewielka ilosc wystarczy, by nawilzyc skore, przez co kosmetyk ten jest bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:44 Gość portalu: just. napisał(a): > Ja mam takie objawienie: używałam różnych rzeczy - tanich i drogich, ale prawda > > jest taka, że nie ma cudów. Pomyslałam więc sobie, że niech chociaż łądnie > pachnie i dobrze się rozprowadza. I kupiłam balsam do ciała YR z serii > Hamamelis - 300 ml. Jestem zachwycona!!! I na 100% kupię drugą butlę!!! Boski jest ten zapach, nie? Gdzieś w okresie 7klasa - 1LO zuzyłam cztery butelki wody toaletowej z tej serii, ale przywoziłam ją z Kowna i z Monachium. W Polsce nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? 11.06.02, 10:50 Ostatni przerzuciłam się oliwke żelu Johnsona - rewelacja - nie sądziłam, że oliwka może tak wspaniale nawilżać i natłuszczać. Skóra jest miękka i gładka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenya Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.ltk.com.pl 11.06.02, 11:05 Zdecydowanie St.Ives - Swiss Formula - miałam z pomaranczowym korkiem, a teraz z fioletowym. Poza tym - co kilka dni oliwka na noc - w żelu Johnsona, ewentualnie inna (ostatnio nawet Rossmanna po 5 zł). Lubie tez balsamy Dulgon (oprócz tego z masłem kakaowym-chyba-taka bardzo pomaranczowa nakrętka; dla mnie jest za gęsty i za tłusty, moze byc dobry dla bardzo suchej skóry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.pl 11.06.02, 14:03 A ja ostatnio zakochałam się w balsamie Ziaji "Kozie mleko".Ślicznie pachnie, dobrze nawilża i odżywia skórę.Lubię jeszcze balsam Dove,Nivea i Kolastynę- z wyciagiem z pomarańczy i drugi z limonką i zielona herbatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 212.244.106.* 11.06.02, 14:03 1 - DOVE do suchej skóry - zakochalam się w tym gorzko-migdalowym zapachu (wczesniej miałam Nivea, dobry ale zaczął mnie mdlic zapach, chyba mam burzę hormonów :)))) 2 - JUVENA - mąż kupił w Niemczech więc po przystępnej cenie; u nas pewnie kosztuje jakiś kosmos (skandal, ale to temat na osobną dyskusję... ). To chyba najlepszy, jaki miałam : cudownie i szybko się wchłania, skórka po nim - po prostu miodzio, ma bardzo neutralny, miły zapach więc pasuje np. do perfum. Polecam. Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxima Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 08:29 Ostatnio skusiłam się na Lipidiose 1 Vichy i przyznaję, że jest rewelacyjny. Cena trochę wysoka bo ok. 43 zł, ale co tam inwestycji nigdy nie za wiele. Piękny zapach, świetnie się wchłania, skóra bardzo wygładzona i jakaś jędrniejsza/nawet mój facet to zauważył/. Gorąco polecam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 17:49 z balsamow to ja najbardziej lubie Fenjal i Nivea Q10. Odpowiedz Link Zgłoś