Dodaj do ulubionych

BALSAM DO CIAŁA?????????????????

IP: 213.134.172.* 11.06.02, 00:46
Jakich używacie, może jakieś objawienie? :)
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? 11.06.02, 00:50
      Z objawien srednio-polkowych ostatnio: Dove Silk (krem do ciala w pudelku) i
      NutriLift do skory suchej lub normalnej (L'Oreal)
    • Gość: ANIA Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 217.98.124.* 11.06.02, 09:58
      ZDECYDOWANIE OLIWKA JONSON'A,TA ALOESOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kim Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 213.77.91.* 11.06.02, 10:14
        Dołączam się do zachwytów nad Dove Body Silk.
        Ponadto fajne są balsamy z serii aromaterapeutycznej Healing Garden Coty.
        • Gość: Helena Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 213.134.140.* 11.06.02, 10:44
          St. Yves Swiss Formula Z Elastyna, bezzapachowy, ale nie udalo mi sie go
          znalesc w Polsce - genialny
          L'Oreal Nutli Lift do skory sochej - fantastyczny i naprawde swietnie sie
          sprawdza.
          Pozdrawionka
          H.
          • anexxa Re: BALSAM DO CIAŁA? - st. ives 11.06.02, 11:24
            helena, w oszolomie polki sie od tego uginaly calkiem
            niedawno, podobnie jak od innych balsamow tej firmy -
            ja polecam waniliowy, jak tkos lubi taki zapach.

natomiast nigdzie nie moge znalezc kremu z wit. E st.
            ives. jakby go ktos widzial gdzie w wawie w sklepie,
            niech mi powie, bo mojej matce do zycia jest potrzebny;)

xx.
            • Gość: Julka Re: BALSAM DO CIAŁA? - st. ives IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:45
              A ja używam migdałowego AVONU, uwielbiam go za zapach i za to jaka piękna jest
              skóra po jego zastosowaniu.
          • anet1 Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? 11.06.02, 11:31
            Ja także jestem zwolenniczką balsamu St.Yves Swiss Formula. Stosowałam już
            różne z tej serii i każdy z nich jest świetny. Wspaniale wygładzają skóre (u
            mnie zwłaszcza pośladki:))
            Pozdrawiam,
            Anet
    • Gość: just. Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 212.160.236.* 11.06.02, 10:43
      Ja mam takie objawienie: używałam różnych rzeczy - tanich i drogich, ale prawda
      jest taka, że nie ma cudów. Pomyslałam więc sobie, że niech chociaż łądnie
      pachnie i dobrze się rozprowadza. I kupiłam balsam do ciała YR z serii
      Hamamelis - 300 ml. Jestem zachwycona!!! I na 100% kupię drugą butlę!!!
      • Gość: bisou Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.pl 11.06.02, 10:54
        ja obecnie stosuję zmysłowy balsam AA -(marchewkowy) z marchewką łaczy go
        chyba tylko kolor- wchłania się szybciutko i jako jedyny ze znanych mi balsamów
        nie jest tłusty- nie zostawia tłustej powłoki na ciele. Cudnie pachnie i wogóle
        ma same plusy. Chociaż jak na AA jest dość drogi- kosztuje ok 25 zł. Ale w
        porównaniu do L'oreal body expertise do suchej skóry ten wydaje mi się lepszy.
        Pozdrawiam.
        • Gość: aga Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 11.06.02, 23:54
          A dla mnie zapach tego balsamu marchewkowego AA jest okropny! Uzylam go kiedys
          u kuzynki, bo zastanawialam sie nad zakupem. Mnie on totalnie nie odpowiada.
          Natomiast lubie mleczko migdalowe Nivea i wcale nie uwazam, ze sie dlugo
          wchlania, jak twierdza niektore dziewczyny. Poza tym uzywam tez balsamow
          Vaseline Intensive Care.
          • Gość: aga Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 12.06.02, 00:00
            Zapomnialam jeszcze napisac o oliwce J&J (aloesowa). Naprawde niewielka ilosc
            wystarczy, by nawilzyc skore, przez co kosmetyk ten jest bardzo wydajny.
      • Gość: katrina Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:44
        Gość portalu: just. napisał(a):

> Ja mam takie objawienie: używałam różnych rzeczy - tanich i drogich, ale prawda
        >
        > jest taka, że nie ma cudów. Pomyslałam więc sobie, że niech chociaż łądnie
        > pachnie i dobrze się rozprowadza. I kupiłam balsam do ciała YR z serii
        > Hamamelis - 300 ml. Jestem zachwycona!!! I na 100% kupię drugą butlę!!!
        Boski jest ten zapach, nie? Gdzieś w okresie 7klasa - 1LO zuzyłam cztery butelki
        wody toaletowej z tej serii, ale przywoziłam ją z Kowna i z Monachium. W Polsce
        nie widziałam.

• miriam_73 Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? 11.06.02, 10:50
      Ostatni przerzuciłam się oliwke żelu Johnsona - rewelacja - nie sądziłam, że
      oliwka może tak wspaniale nawilżać i natłuszczać. Skóra jest miękka i gładka.
      Polecam.
      • Gość: lenya Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.ltk.com.pl 11.06.02, 11:05
        Zdecydowanie St.Ives - Swiss Formula - miałam z pomaranczowym korkiem, a teraz
        z fioletowym. Poza tym - co kilka dni oliwka na noc - w żelu Johnsona,
        ewentualnie inna (ostatnio nawet Rossmanna po 5 zł). Lubie tez balsamy Dulgon
        (oprócz tego z masłem kakaowym-chyba-taka bardzo pomaranczowa nakrętka; dla
        mnie jest za gęsty i za tłusty, moze byc dobry dla bardzo suchej skóry)
        • Gość: Marta Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.pl 11.06.02, 14:03
          A ja ostatnio zakochałam się w balsamie Ziaji "Kozie mleko".Ślicznie pachnie,
          dobrze nawilża i odżywia skórę.Lubię jeszcze balsam Dove,Nivea i Kolastynę- z
          wyciagiem z pomarańczy i drugi z limonką i zielona herbatą.
    • Gość: Alka Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: 212.244.106.* 11.06.02, 14:03
      1 - DOVE do suchej skóry - zakochalam się w tym gorzko-migdalowym zapachu
      (wczesniej miałam Nivea, dobry ale zaczął mnie mdlic zapach, chyba mam burzę
      hormonów :))))
      2 - JUVENA - mąż kupił w Niemczech więc po przystępnej cenie; u nas pewnie
      kosztuje jakiś kosmos (skandal, ale to temat na osobną dyskusję... ). To chyba
      najlepszy, jaki miałam : cudownie i szybko się wchłania, skórka po nim - po
      prostu miodzio, ma bardzo neutralny, miły zapach więc pasuje np. do perfum.
      Polecam.
      Buźka
      • Gość: Maxima Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.acn.waw.pl 12.06.02, 08:29
        Ostatnio skusiłam się na Lipidiose 1 Vichy i przyznaję, że jest rewelacyjny.
        Cena trochę wysoka bo ok. 43 zł, ale co tam inwestycji nigdy nie za wiele.
        Piękny zapach, świetnie się wchłania, skóra bardzo wygładzona i jakaś
        jędrniejsza/nawet mój facet to zauważył/. Gorąco polecam:)))
        • Gość: damona Re: BALSAM DO CIAŁA????????????????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 17:49
          z balsamow to ja najbardziej lubie Fenjal i Nivea Q10.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka