Dodaj do ulubionych

Oil of Olaz - fajne????

05.03.05, 10:32
Czy warto stosować???? Chciałabym kupić żel nawilżający, przezroczysty, mam
tłustą skórę.
Obserwuj wątek
    • more-than-a-woman Re: Oil of Olaz - fajne???? 05.03.05, 11:14
      Miałam iedyś krem Oil ale później na dobre parę lat ta seria zniknęła z
      polskich sklepów.
      Krem był GENIALNY.
      Lecę go kupić, dobrze że mi przypomniałaś.
      Nie zostawia tych okropnych tłustych śladów.
    • Gość: Lenka Re: Oil of Olaz - fajne???? IP: *.chello.pl 05.03.05, 12:04
      Ja miałam z serii Complete Care krem na dzień do cery suchej,krem na noc oraz
      fluid na dzień do cery normalnej/mieszanej,chusteczki do demakijażu i byłam z
      tych produktów bardzo zadowolona.Ceny też uważam że są bardzo przystepne.
      Te z serii Complete Care około 30 zł.
      • a.kopiko1 Re: Oil of Olaz - fajne???? 05.03.05, 12:08
        Tych produktów teoretycznie nigdy nie było w Polsce na stałe, wprowadzili kilka
        produktów na próbę tylko. Ale teraz te kosmetyki nie nazywają się już Oil of
        Olaz tylko Olay.
        • smee Re: Oil of Olaz - fajne???? 05.03.05, 12:14
          A nie wiesz moze czy Olay przewiduje wprowadzenie na polski rynek kolorowki?
          Dzieki i milego weekendu :)
          :)
          • a.kopiko1 Re: Oil of Olaz - fajne???? 05.03.05, 12:16
            Pracuję z tą firmą i na razie nie mają zamiaru wprowadzać niczego nowego. Moim
            zdaniem mogliby wprowadzić kosmetyki do ciała. Szefowa mówi, że nie moga
            wprowadzić dużo produktów na raz, bo to by było źle dla firmy.
            • Gość: Lenka Re: Oil of Olaz - fajne???? IP: *.chello.pl 05.03.05, 12:19
              Ja myślę że olewają polskie klientki.Wprowadzili na nasz rynek tylko kilka
              swoich produktów :((((
              • verena2891 Fajne:) 05.03.05, 12:40
                Ja mam teraz ten complete care z filtrem 15 na dzien do cery normalnej ,
                tlustej i mieszanej i bardzo mi odpowiada.Mam pytanie dlaczego te kosmetyki w
                Polsce nazywaja sie inaczej niz np. w Austrii?Tak dziewczyny tu zachwalaly
                kremy i chusteczki olay , a ja bidna nie wiedzialam , ze to oil of olaz , ktory
                w Wiedniu dostepny jest w kazdym sklepie.I co to za seria do ciala , bo ja
                widzialam tylko rozne kremy do twarzy i te chusteczki myjace i chyba tez zel do
                twarzy maja, ale do ciala nic mi sie w oko nie rzucilo.
                • Gość: Lenka Re: Fajne:) IP: *.chello.pl 05.03.05, 12:47
                  Jakieś kilka lat temu ta firma była w Polsce pod nazwą Oil of Oilaz.
                  Chyba nie powodziło się im u nas dobrze bo szybko sie zwinęli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka