jak99 10.03.05, 09:50 Proszę o pomoc którą z profesjonalnych farb fybrać: Loreal, Kadus, Farouk, Golldwel??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mati711 Re: Jaka farbę wybrać 10.03.05, 18:20 Witaj,jestem fryzjerem generalnie wszystkie w/w firmy sa bardzo dobre ja pracuje na loreal professionnel lubie je poniewaz firma ta ma bardzo duzy wybor kolorystyczny odcieni niespotykanych u innych firm farby te swietnie kryja wlosy i nadaja wspanialy polysk dlugo sie utrzymuja, niezle tez sa farouk ze wzgledu na delikatnosc, jednak paleta kolorow juz nie jst tak ciekawa jak u loreala,kadus jest dosc przecietny golldwel tez pozdrwiaam Odpowiedz Link Zgłoś
jak99 Re: Jaka farbę wybrać 11.03.05, 08:33 Mati dziękuję za odpowiedz. Genetalnie szukam farby delikatnej, zaskoczyłeś mnie tym Kadusem, słyszałam że ich płukanki są bardzo delikatne czy jest to prawdą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: Jaka farbę wybrać 11.03.05, 12:06 Płukanki kadusa sa delikatne ale nietrwale, farby takie sobie dosc przeciętne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś