wiki112 11.03.05, 17:48 Drogie Kobietki, polećcie dobry i sprawdzony depilator mechaniczny, na ktoruy nie szkoda wydać pieniędzy. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiki112 Re: depilator mechaniczny-polećcie 13.03.05, 10:51 Naprawdę nikt z Was nie może polecić sprawdzonego depilatora? Ponawiam swoją prośbę! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka.. Re: depilator mechaniczny-polećcie IP: 213.25.138.* 13.03.05, 11:52 Ja mam depilator firmy philips, taki różowy, zupełnie najprostszy, a bardzo skuteczny, wyrywa ładnie włoski razem z cebulkami, pierwszy raz strasznie boli, jedną noge tylko dałam rade, ale każdy następny zabieg jest łatwiejszy. ja się depiluje co tydzień jak włoski sa króciutkie i wtedy bez problemu, naprawde polecam, bo widze jak je depilacja osłabia z biegiem czasu napewno bedzie można robic depilacje rzadziej, mam go od 1,5 miesiąca i kosztowął 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polojama Re: depilator mechaniczny-polećcie IP: *.idzik.pl 14.03.05, 00:22 Ja mam Brauna 2370, jest na tej stronie www.kupujemy.pl/fritem/20056095/ha_beauty_depilator//?cuid;item_id=20056095;pos=19 trzeci od góry. Mnie bardzo pasuje. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polojama Re: depilator mechaniczny-polećcie IP: *.idzik.pl 14.03.05, 00:39 Zapomniałam napisać, że kosztuje 289, ale ja kupiłam go w promocji w Euro AGD za 189. Teraz często są promocje w dużych sklepach agd, więc może coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: depilator mechaniczny-polećcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:41 Ja również mam Philips Satinelle i jestem z niego naprawde zadowolona. To prawda, że pierwsza depilacja jest ciężka do przeżycia :))) ale każda następna jest łatwiejsza. Polecam, no a poza tym cena jest bardzo atrakcyjna:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki112 Re: depilator mechaniczny-polećcie 14.03.05, 10:23 Dziękuję Wam. Mam nadzieję, że dokonam trafnego zakupu. Magda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felice Re: depilator mechaniczny-polećcie IP: *.net.euron.pl 14.03.05, 10:32 a czy depilujecie również pachy i okolice bikini? ja próbowałam pachy, ale bolało strasznie i kropleki krwii były za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: depilator mechaniczny-polećcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:03 Ja nie depiluję pach (przecież to musi być straszny ból). Juz kiedyś pisałam gdzies na tym forum, że pach nie powinno sie depilować, gdyż można uszkodzić węzły chłonne. Oczywiście wtedy zostałam wyśmiana, ale mimo to nie mam zamiaru wypróbowywać depilatora na pachach. Zdecydowanie wole codziennie ich golenie. Deplatora używam jedynie do depilacji nóg i rąk. Oczywiście jest to pewnie też uzaleznione od skóry każdej z nas. I dlatego niektórzy mogą depilować np. bikini. Ja raczej nie dam rady i stosuję golenie lub kremy. Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
polojama Re: depilator mechaniczny-polećcie 15.03.05, 15:52 a ja paszki depiluję. Prawda, pierwszy raz był straszny, ze łzami w oczach i szczękościskiem :). Ale jakoś się udało. Teraz już jest super, w ogóle nie boli. Naprawdę nic a nic, mniej niż nogi. ALe do depilacji bikini, to się nie zmuszę. Robiłam podejście kilka razy i krzykiem chyba wystraszyłam sąsiadów. No cóż, męczę się dalej z maszynką. Odpowiedz Link Zgłoś