Gość: Ulka IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 15:19 szukam fajnej maseczki pod oczy (30) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monias1 Re: Maseczka pod oczy IP: 213.195.141.* 13.06.02, 15:33 Polecam maseczke pod oczy firmy CLARINS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Maseczka pod oczy IP: *.future-net.pl 13.06.02, 15:56 Ja też:) fajne też są takie płatki przyklejane, w Polsce można dostać np.Shiseido, Estee Lauder, Thalgo, za granicą tanie NIvea i AOK. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: Maseczka pod oczy 14.06.02, 11:12 To może maseczka-krem pod oczy Rosarium Dermiki? Cena (jak dla minie) zaporowa - coś ponad 50 zł, ale skuteczność wysoka. Osobiście miałam tylko próbkę, ale słyszałam dużo pozytywnych komentarzy. Ta maseczka bardzo mi pomogła na łuszczenie się powieki i zaczerwienienie skóry wokół oczu. Na doprowadzenie do stanu dobrego z tragicznego wystarczyła mi ta próbka i jedna noc! Z tego co wiem jest to maseczka dla cery dojrzałej, więc w twoim przypadku możnaby używać jej jako kuracji lub np. 1 raz w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Maseczka pod oczy 15.06.02, 18:53 Gość portalu: Ulka napisał(a): > szukam fajnej maseczki pod oczy (30) Bardzo fajne sa tez platki kolagenowe pod oczy Eris z serii Forte Inter, ktore nasacza sie plynem zawierajcym witamine C i naklada na 20 minut pod oczy. Po zdjeciu platkow reszte wklepuje sie delikatnie w skore. Ladnie rozjasniaja skore pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Maseczka pod oczy IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 17.06.02, 17:12 Ja uzywam pod oczy maseczek nawilzajacych. Kiedys mialam HR Water, ale juz jej nie ma w ofrcie. Niedawno kupilam Aqamilk Lancastera - gesta, kremowa, z wyciagami a mleka i miodu i z rumiankiem. Dobrze mi robi na moje zmeczone komputerem oczy. Ktos pisal na forum, ze dobra pod oczy jest tez nawilzajaca maska Avene. Oprocz maseczek mozesz rozwazyc tez kapsulki, stosowac je raz na kilka dni albo tylko kiedy widzisz, ze trzeba. Swietne sa ceramidowe pod oczy Elizabeth Arden (firma testuje na zwierzetach, nie wiem, czy ci to przeszkadza, czy nie), polecam szczegolnie na sciagnieta, przesuszona skore, np. w okresie zimowym albo po opalaniu, stawiaja oczy "na nogi" bardzo szybko. Platkow pod oczy nie polecam, mialam Shiseido i te z wit.C Eris, nie widzialam zadnych efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Maseczka pod oczy IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 15:02 Dzięki dziewczyny, bardzo dobrze zadziałał olejek z dodatkiem świetlika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Maseczka pod oczy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:53 olejek z dodatkiem świetlika? Gdzie to kupiłaś i jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś