Dodaj do ulubionych

Maseczka pod oczy

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 15:19
szukam fajnej maseczki pod oczy (30)
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: Maseczka pod oczy IP: 213.195.141.* 13.06.02, 15:33
      Polecam maseczke pod oczy firmy CLARINS
      • Gość: Aga Re: Maseczka pod oczy IP: *.future-net.pl 13.06.02, 15:56
        Ja też:) fajne też są takie płatki przyklejane, w Polsce można dostać
        np.Shiseido, Estee Lauder, Thalgo, za granicą tanie NIvea i AOK.
    • annika_vik Re: Maseczka pod oczy 14.06.02, 11:12
      To może maseczka-krem pod oczy Rosarium Dermiki? Cena (jak dla minie) zaporowa -
      coś ponad 50 zł, ale skuteczność wysoka. Osobiście miałam tylko próbkę, ale
      słyszałam dużo pozytywnych komentarzy. Ta maseczka bardzo mi pomogła na
      łuszczenie się powieki i zaczerwienienie skóry wokół oczu. Na doprowadzenie do
      stanu dobrego z tragicznego wystarczyła mi ta próbka i jedna noc!
      Z tego co wiem jest to maseczka dla cery dojrzałej, więc w twoim przypadku
      możnaby używać jej jako kuracji lub np. 1 raz w tygodniu.
    • kasiulek Re: Maseczka pod oczy 15.06.02, 18:53
      Gość portalu: Ulka napisał(a):

> szukam fajnej maseczki pod oczy (30)

Bardzo fajne sa tez platki kolagenowe pod oczy Eris z serii Forte Inter, ktore
      nasacza sie plynem zawierajcym witamine C i naklada na 20 minut pod oczy. Po
      zdjeciu platkow reszte wklepuje sie delikatnie w skore. Ladnie rozjasniaja skore
      pod oczami.

• Gość: magamaga Re: Maseczka pod oczy IP: *.provider.pl / *.ost-poland.com.pl 17.06.02, 17:12
      Ja uzywam pod oczy maseczek nawilzajacych. Kiedys mialam HR Water, ale juz jej
      nie ma w ofrcie. Niedawno kupilam Aqamilk Lancastera - gesta, kremowa, z
      wyciagami a mleka i miodu i z rumiankiem. Dobrze mi robi na moje zmeczone
      komputerem oczy. Ktos pisal na forum, ze dobra pod oczy jest tez nawilzajaca
      maska Avene. Oprocz maseczek mozesz rozwazyc tez kapsulki, stosowac je raz na
      kilka dni albo tylko kiedy widzisz, ze trzeba. Swietne sa ceramidowe pod oczy
      Elizabeth Arden (firma testuje na zwierzetach, nie wiem, czy ci to przeszkadza,
      czy nie), polecam szczegolnie na sciagnieta, przesuszona skore, np. w okresie
      zimowym albo po opalaniu, stawiaja oczy "na nogi" bardzo szybko. Platkow pod
      oczy nie polecam, mialam Shiseido i te z wit.C Eris, nie widzialam zadnych
      efektow.
      • Gość: Ulka Re: Maseczka pod oczy IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 15:02
        Dzięki dziewczyny, bardzo dobrze zadziałał olejek z dodatkiem świetlika.
        • Gość: katrina Re: Maseczka pod oczy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 22:53
          olejek z dodatkiem świetlika? Gdzie to kupiłaś i jakiej firmy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka