Dodaj do ulubionych

BARDZO DŁUGIE WŁOSY

13.03.05, 16:55
czy jest ktoś kto ma włosy dłuższe niż magiczne 100 cm? :) ktoś kto chciałby się wymienić doświadczeniem... bardzo fajne są strony o długich włosach, ale nie ma nic po polsku.
Obserwuj wątek
    • alchimie Re: BARDZO DŁUGIE WŁOSY 13.03.05, 18:37
      Cześć..mi do 100 cm brakuje 2 lata zapuszczania ale jak przekrocze to sie
      odezwe hihi. Pozdrawiam.
      • dam_ci_cukierka Re: BARDZO DŁUGIE WŁOSY 13.03.05, 19:03
        no chodzi mi generalnie o długie włosy.... długie w znaczeniu chociażby za pas (a nie za ramiona-bo takie tez niektórzy uważają za długie :))
        • mausi12 Re: BARDZO DŁUGIE WŁOSY 13.03.05, 19:33
          Ja mam juz do pasa i nie wiem jak to zrobic,aby byly jeszcze dluzsze i sie nie
          rozdwajaly.Chcialabym zrobic trwala ondulacje,ale nie wiem jakie najlepsze sa
          dla mnie loki.Moze Ty mi cos doradzisz?
          • dam_ci_cukierka Re: BARDZO DŁUGIE WŁOSY 14.03.05, 17:23
            hej, trwała bardzo niszczy włosy- ja bym ją odradzała, jeśli chesz mieć długie, zdrowe włosy :)
          • mausi12 Re: BARDZO DŁUGIE WŁOSY 14.03.05, 19:53
            To moze wiesz co zrobic aby nie byly takie sianowate przez te kaloryfery i cale
            to ogrzewanie?Czy sa jakies maseczki nawilzajace?
    • radiotkaa Re: BARDZO DŁUGIE WŁOSY - trwala 15.03.05, 11:50
      Podziele sie swoim doswiadczeniem. Mialam bardzo dlugie wlosy - przeszlo 100
      cm... za pas z 20-30 cm... i zachcialo mi sie zmiany.... Poniewaz mam proste
      wlosy a zle sie w nich czulam <chodzilam tylko w kitce - bo ... jak rozpuscilam
      to wygladalam jak czarownica> postanowilam sobie zrobic trwala ondulacje...
      Oczywiscie obcielam wlosy do polowy plecow <bo na tak dlugich wlosach to roznie
      ta trwala moze wyjsc.. a poza tym kto bedzie sie bawil w nakrecanie
      tych "tasiemcow" na drobne loczki> i wymodelowalam na szpic... po czym zrobilam
      trwala... Kolor wlosow mi sie troche odbarwil <stal sie jasniejszy> ale jestem
      bardzo zadowolona... pielegnuje je i loczki wygladaja jak naturalne - wszyscy
      tak mysla i sie nabieraja... A mialam nakrecone nie na tych najmniejszych
      walkach ale na ciutke wiekszych... Wyszlo nardzo dobrze. Tylko jesli bedziesz
      chciala sobie zrobic nadal trwala, to lepiej isc do profesjonalisty.. bo przy
      takiej dlugosci wlosow to jes troche ryzyko.... aaa... no i po zrobieniu
      trwalej "wskocz" szybko w jakies odzywki itp. Dla odzyskania blasku i polysku
      wlosow <ktory nie ukrywam, ze troche po zrobieniu trwalej sie traci> posluzy Ci
      jakis zel albo zwykla brylantyna do wlosow :) Powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka