deczi 18.08.05, 11:40 Dziewczyny z Warszawy, znacie ich produkty? Rzeczywiście naturalne, czy tylko "naturalne"? Mają stronę internetową i zapowiadają niedługo możliwość kupowania on-line. Wizualnie i ideowo podobają mi się. pozdr. D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Taberna Saponaria 18.08.05, 13:23 ściema do kwadratu, skład szamponu niczym się nie różni od tych z supermarketowych półek. Jedyna rzecz, którą w kwestii składu mogę im zapisac na plus, to to, że prawdopodobnie wlewają tam prawdziwe olejki etetyryczne (ale do nich dorzucają jeszcze "zapach", w którym niewiadomo co siedzi. Bardzo ładnie to wszystko pachnie i naprawdę ładnie wygląda - szklane buteleczki zamykane prawdziwym korkiem, mydelka ręcznie zagniatane o nieregularnych kształtach itd. Lubię wchodzić do tego sklepu, ale pod względem składu są do odstrzału, nawet do mydeł zaczęli ostatnio czegoś dosypywać. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Szkoda:-( 18.08.05, 16:27 Łamiesz mi serce, bo już miałam nadzieję, że coś nowego naturalnego wyhaczę. Trzymam się zachowawczo Hauschki i EC, ale mimo wielkiego zachwytu widzę pewne niedoskonałości, np. szamponów. Ech, a mówili dobrzy ludzie, że nie ma ideałów. pozdr. D. Odpowiedz Link Zgłoś