Dodaj do ulubionych

SPRAY ROZJASNIAJĄCY DO WŁOSÓW - BEZPIECZNY?DZIAŁA?

IP: *.com.pl 17.03.05, 10:02
ostatnio pojawilo sie troche takich specyfików w sprayu - na pewno widziałam
takie cudo Rossmanna, chyba tez joanny. Zawieraja wode utleniona, ale podobno
dizalaja bardzo lagodnie, powoli rozjasniajac włosy. Czy macie jakies
doswiadczenia z takim specyfikiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: zoja Re: SPRAY ROZJASNIAJĄCY DO WŁOSÓW - BEZPIECZNY?DZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:49
      juz 10 lat temu mieszkając w Turcji,zaopatrywalam się w kosmetyki amerykanskie
      mialam kolor wlosow powiedzmy nijaki,mysi,bardziej jasny niz ciemny
      kupowalam tam taki spray z duzą zawartością cytryny firmy Clairol
      psilakam na wlosy,a raczej pasemka takie sobie robilam i wychodzily super
      doslownie pasemka,nie rozlewalo to sie po calek glowie,nie robily się placki

nie wiem na czym polega dzialenie tych specyfikow ,o ktore pytasz,ale w tych
      moich z pewnością wody utlenionej nie bylo
      • wessna Re: SPRAY ROZJASNIAJĄCY DO WŁOSÓW - BEZPIECZNY?DZ 17.03.05, 11:17
        a ja stosowałam coś takiego ze szwrdzkopfa i nie sprawdził się - włosy tzn
        pasemka wyszły koszmarnie żółte i rude, ale może to zależy od włosa:) możesz
        przecież spróbować - raz się żyje
        • kraxa Ja kupilam siostrze So Blonde 17.03.05, 13:56
          szampon i spary no i wychodza szczochowo zóBte, niewarto
          • Gość: littlemy Re: Ja kupilam siostrze So Blonde IP: *.com.pl 17.03.05, 14:16
            a czy stosowalyscie te spraye na swoje 100% naturalne wlosy? nie farbowane? bo
            rozjasnianie po farbowanieu (nawet baaaardzo dawnym) juz przerabialam i
            rzeczywiscie jest zolto :( alemmyslalm, ze spray na nautralnym kolorze bedzie ok
            • kraxa siostra w odróznieniu ode mnie jest naturalna 17.03.05, 14:33
              blondynka. I jej sie wlasnie na naturalnych zrobilo zóBtko
    • Gość: gwiazdka Re: SPRAY ROZJASNIAJĄCY DO WŁOSÓW - BEZPIECZNY?DZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 14:23
      Stosowalam tez z rossmana na naturalne blond wlosy! efekty bardzo fajne -
      stopniowe rozjasnienie wlosow (efekt zalezy od ciebie - moze byc bardzo naturalny)
      Minusy jak dla mnie ten spray ma dwa: po pierwsze okropny zapch - zabija zapach
      szamponu czy odzywki i wlosy smierdza... a po drugie wysusza wlosy wiec
      stanowczo nie polcam do wlosow zniszczonych!
      Jesli jednak masz zdrowe wlosy, chcesz troszke sie odmienic i zdecydowana jestes
      zniesc zapaszek to polecam!
    • Gość: zooza Re: SPRAY ROZJASNIAJĄCY DO WŁOSÓW - BEZPIECZNY?DZ IP: 141.154.157.* 17.03.05, 18:00
      jak powiedzialam fryzjerce, ze uzywam takiego sprayu to zalamala sie:( wiec
      chyba nie jest za dobry dla wlosow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka