Gość: Ada IP: 80.72.34.* 18.03.05, 12:47 Podobnież Total Effects tej firmy jest rewalcyjny? Jakie macie doświadczenia z kosmetykami tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Kosmetyki OLAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:35 sama sie zastanawiam na sprobowaniu czegos z tej firmy bo slyszalam bardzo pozytywne opninie Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Kosmetyki OLAY 18.03.05, 15:50 ja kupuje kremy na noc i uwazam ze sa bardzo dobre. Mam jednak wrazenie ze pomimo roznych nazw na opakowaniach w srodku krem jest ten sam. Tez macie takie wrazenie? Odpowiedz Link Zgłoś
colleen_1 Re: Kosmetyki OLAY 18.03.05, 17:33 W Warszawie w GC na Marszalkowskiej jest stoisko Olay i rozdaja tam probki kremu na noc. Moze w innych punktach tez? Sama chcialam wyprobowac krem na dzien, ten z filtrem 15, ale niestety nie mieli probek. Jeszcze maja emulsje z filtrem. Ma bardzo wodnista konsystencje. Co myslicie o tych kosmetykach z filtrem? Najbardziej mnie ciekawi czy podklad sie na nich nie walkuje i jak to jest z tym nawilzaniem. Konsultantki w GC nachwalic sie nie mogly, ale w koncu taka jest ich praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Kosmetyki OLAY IP: *.org 18.03.05, 18:40 Ja mam mleczko do demakijażu,jestem bardzo zadowolona.Mleczko to jest dobre dla osób z cerą wrażliwą i alergików,bo nie ma w ogóle zapachu i innych "polepszaczy":) Odpowiedz Link Zgłoś
verena2891 Re: Kosmetyki OLAY 18.03.05, 21:43 Ja mam teraz ten krem na dzien z filtrem 15 i musze przyznac , ze naprawde fajny jest.Cera ladnie po nim wyglada, nie swieci sie i "tfu ,tfu odpukac" nie robia sie zadne niespodzianki , a mam mieszana.Zuzylam juz pol sloiczka i goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Kosmetyki OLAY IP: *.acn.waw.pl 01.04.05, 11:24 Ja miałam kosmetyki z zestawu Active Hydrating czyli krem aktywnie nawilżający na dzień dla cery normalnej i suchej , emulsję aktywnie nawilżającą na dzień dla cery suchej, normalnej i mieszanej i krem aktywnie nawilżający na noc dla cery suchej, normalnej i mieszanej. Kremy mi się skończyły i mam zamiar znowu je kupić, bo przyznam szczerze, że jeszcze żadne kosmetyki nie zrobiły na mnie takiego wrażenia. Już po pierwszym użyciu czuje się różnicę, skóra jest niesamowita w dotyku. Mam jeszcze trochę emulsji i jest też rewelacyjna, ale myślę, że wystarczy albo krem albo emulsja na dzień. Po emulsji są jednak lepsze efekty. Poza tym mam jeszcze chusteczki Daily Facials. Są bardzo wygodne w użyciu. Rewelacyjne na wyjazd, bo zastępują mleczko i tonik. Ale do codziennejpielęgnacji wolałabym te kosmetyki oddzielnie. Dlatego jeśli ktoś używał kosmetyków Olay do oczyszczania prosiłabym o opinię. Niestety serii Total Effects nie używałam, ale myślę, że też jest bardzo dobra po moich doświadczeniach z innymi kosmetykami Olay. Odpowiedz Link Zgłoś
babe_1 Re: Kosmetyki OLAY 01.04.05, 11:32 Krem nawilzajacy na dzien - doskonaly, chusteczki czyszczace rowniez. Swietnie oczyszczaja, nawilzaja i ladnie pachna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Kosmetyki OLAY IP: 217.97.133.* 01.04.05, 12:43 a ja wyprobowalam tonik i mleczko. Super!! oraz emulsje z SPF 15. Ostatnio zmienili opakowanie i konstystencje tej emulsji. Jest jakby tresciwsza od tej poprzedniej ktora kupilam rok temu i opakowanie mniejsze i zgrabniejsze. Sama emulsja szybko sie wchlania i nie powoduje powstawania "niespodzianek" na ktore moja mieszana cera jest b. wrazliwa. Calkowitego matu nie ma. Ale emulsja jest bardzo dobra. Polecam! Tez chyba skusze sie na jakis nowy kremik z tej firmy, bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Kosmetyki OLAY 01.04.05, 13:03 Te kosmetyki mozna kupić w Rossmanie, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasynka Re: Kosmetyki OLAY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:10 Używam beauty fluid-absolutna rewelacja!! Ostatnio też kupiłam mleczko do cery wrażliwej i dostałam chusteczki, również wielka rewelacja! Buzia gładka, miękka, dobrze nawilżona i nie jest podrażniona. ALE JAK SPRAWDZIĆ DATĘ WAŻNOŚCI? Któraś z Was się orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Kosmetyki OLAY IP: *.chello.pl 01.04.05, 13:56 Już nie raz wypowiadałam się na temat tych kosmetyków. Uważam że są bardzo dobre,godne polecenia i do tego w atrakcyjnej cenie. Szkoda tylko że u nas mają tak okrojoną ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Kosmetyki OLAY IP: 217.97.133.* 01.04.05, 14:12 a znacie serie Age-defying ?? Odpowiedz Link Zgłoś