Dodaj do ulubionych

Szampony DUCRAY - polecacie3

IP: *.chello.pl 19.03.05, 10:32
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: Szampony DUCRAY - polecacie3 IP: 194.63.135.* 19.03.05, 10:48
      Ja mogę się wypowiedzieć tylko na temat ich linii Lactocerat do włosów. Niby do
      suchych, zniszczonych, delikatnych, ale tak naprawdę to zero działania...oprócz
      ładnego oakowania i zapachu rozwodnionego, słodkiego mleka. Tę serię odradzam.
    • Gość: aksiak Re: Szampony DUCRAY - polecacie3 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.05, 12:14
      zdecydowanie nie polecam , drogie moim zdaniem, a przede wszystkim nie warte
      tej ceny.
      wlosy mialam po tym szamponie suche i matowe.
    • Gość: Gocha_ Re: Szampony DUCRAY - polecacie3 IP: *.pronet.lublin.pl 19.03.05, 13:17
      Ja używam serii do włosów przetłuszczających się i jestem zadowolona - miałam tłuste już drugiego dnia wieczorem po umyciu a teraz dwa dni są świeże a w sytuacji ekstremalnej przetrzymają nawet trzy. Tylko nie pachnie zbyt pięknie jak dla mnie, aleużywam później odzywki i jest ok :) Także ja polecam
    • Gość: justy Re: Szampony DUCRAY - polecacie3 IP: 213.241.34.* 19.03.05, 13:21
      extra doux i elution są niezłe. pozostałe- nie bardzo.
    • Gość: teresai Re: Szampony DUCRAY - polecacie3 IP: *.chello.pl 19.03.05, 19:16
      Dzięki dziewczyny za Wasze opinie! Chętnie wypróbuję Elution albo Extra Doux, a
      od innych narazie będę sie trzymała z daleka :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka