Gość: as IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.02, 14:25 Czy pomogl Wam ten preparat??czy warto go uzywac??na noc(tak jak etiaxil)czy na dzien.SKUTECZNY??jakies skutki uboczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myrka Re: ANTIDRAL!! IP: 194.242.42.* 17.06.02, 14:28 kupilam zachecona pozytywnymi opiniami na tym forum i jestem rozczarowana; cena 14 zl za 50 ml plynu, ktory zawiera 98-procentowy alkohol, a w zwiazku z tym nie ma mowy zeby go uzywac na swiezo wydepilowana skore pod pachami; po nalozeniu wysycha bardzo wolno, nie moge sie doczekac kiedy sie skonczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: ANTIDRAL!! IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 17.06.02, 15:08 Ale pomaga czy nie? Mniej sie poci? Jak dlugo go uzywasz? Wlasnie mam zamiar sobie go kupic, bo jest o wiele tanszy od Etiaxilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ANTIDRAL!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.02, 15:15 Dzieki chtb asie po niego nie wybiore,a przede wszystkim ze wzgledu ma ten alkohol.Dziekuje Ci!!pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: ANTIDRAL!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 16:21 moim zdaniem jest całkiem niezły. fakt, trochę długo schnie i może podrażniać (ale tu akurat wystarczy nawilżać skórę np. na noc). stosuje się na dzień, zależnie od potrzeb codziennie lub co kilka dni, zamiast dezodorantu. alkohol zawiera, ale nie podrażnia zbyt mocno mimo ze mam bardzo wrażliwą skórę. myrka: ty chyba nigdy nie czytałaś instrukcji na jakimkolwiek dezodorancie/antyperspirancie. na każdym jest napisane że nie wolno stosowac na podraznioną/skaleczoną/po depilacji skórę. na każdym i antidral nie jest żadnym wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ANTIDRAL!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.02, 23:27 Dziekuje Ci Leady!!Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrka Re: ANTIDRAL!! IP: 194.242.42.* 18.06.02, 12:27 owszem zawsze czytam instrukcje przed uzyciem czegokolwiek ;) dwa razy uzylam Antidrala na skore, ktora byla depilowana dwa dni wczesniej i naprawde bardzo mnie swedzialo i podraznilo, a nie mam wrazliwej skory, po kilkunastu minutach meczenia sie zmywalam go w koncu... tazke trudno mi powiedziec czy dziala; wole juz dezodorant antyperspiracyjny Rexona bez alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
_kami Re: ANTIDRAL!! 17.06.02, 23:41 Używam od lat i chwalę sobie. Podrażnił mnie kiedyś, kiedy (mocno się pocąc) użyłam go kilka dni z rzędu na noc i na dzień. Teraz stosuję raz na tydzień, czasem raz na dwa tygodnie, na noc. I jest OK. Reguluję sobie pocenie w zależności od potrzeb. Aha - raz się na to uczuliłam. Nie mam pojęcia, jakim cudem. Ból i pieczenie obudziły mnie ze snu. Ale po tygodniu spróbowałam jeszcze raz i już było OK. Być może Antidral 'pogryzł się' z dezodorantem, którego trochę zawsze się przecież wchłania... Ale poza tym z czystym sumieniem polecam. K. Odpowiedz Link Zgłoś