Dodaj do ulubionych

ANTIDRAL!!

IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.02, 14:25
Czy pomogl Wam ten preparat??czy warto go uzywac??na noc(tak jak etiaxil)czy na
dzien.SKUTECZNY??jakies skutki uboczne??
Obserwuj wątek
    • Gość: myrka Re: ANTIDRAL!! IP: 194.242.42.* 17.06.02, 14:28
      kupilam zachecona pozytywnymi opiniami na tym forum i jestem rozczarowana; cena
      14 zl za 50 ml plynu, ktory zawiera 98-procentowy alkohol, a w zwiazku z tym
      nie ma mowy zeby go uzywac na swiezo wydepilowana skore pod pachami; po
      nalozeniu wysycha bardzo wolno, nie moge sie doczekac kiedy sie skonczy :(
      • Gość: justin Re: ANTIDRAL!! IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 17.06.02, 15:08
        Ale pomaga czy nie? Mniej sie poci? Jak dlugo go uzywasz? Wlasnie mam zamiar
        sobie go kupic, bo jest o wiele tanszy od Etiaxilu.
    • Gość: as Re: ANTIDRAL!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.02, 15:15
      Dzieki chtb asie po niego nie wybiore,a przede wszystkim ze wzgledu ma ten
      alkohol.Dziekuje Ci!!pozdrowionka!!
    • Gość: LadyBlue Re: ANTIDRAL!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 16:21
      moim zdaniem jest całkiem niezły. fakt, trochę długo schnie i może podrażniać
      (ale tu akurat wystarczy nawilżać skórę np. na noc). stosuje się na dzień,
      zależnie od potrzeb codziennie lub co kilka dni, zamiast dezodorantu. alkohol
      zawiera, ale nie podrażnia zbyt mocno mimo ze mam bardzo wrażliwą skórę.
      myrka: ty chyba nigdy nie czytałaś instrukcji na jakimkolwiek
      dezodorancie/antyperspirancie. na każdym jest napisane że nie wolno stosowac na
      podraznioną/skaleczoną/po depilacji skórę. na każdym i antidral nie jest żadnym
      wyjątkiem.
      • Gość: as Re: ANTIDRAL!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.02, 23:27
        Dziekuje Ci Leady!!Pozdrawiam!!
      • Gość: myrka Re: ANTIDRAL!! IP: 194.242.42.* 18.06.02, 12:27
        owszem zawsze czytam instrukcje przed uzyciem czegokolwiek ;) dwa razy uzylam
        Antidrala na skore, ktora byla depilowana dwa dni wczesniej i naprawde bardzo
        mnie swedzialo i podraznilo, a nie mam wrazliwej skory, po kilkunastu minutach
        meczenia sie zmywalam go w koncu... tazke trudno mi powiedziec czy dziala;
        wole juz dezodorant antyperspiracyjny Rexona bez alkoholu
    • _kami Re: ANTIDRAL!! 17.06.02, 23:41
      Używam od lat i chwalę sobie. Podrażnił mnie kiedyś, kiedy (mocno się pocąc)
      użyłam go kilka dni z rzędu na noc i na dzień. Teraz stosuję raz na tydzień,
      czasem raz na dwa tygodnie, na noc. I jest OK. Reguluję sobie pocenie w
      zależności od potrzeb. Aha - raz się na to uczuliłam. Nie mam pojęcia, jakim
      cudem. Ból i pieczenie obudziły mnie ze snu. Ale po tygodniu spróbowałam
      jeszcze raz i już było OK. Być może Antidral 'pogryzł się' z dezodorantem,
      którego trochę zawsze się przecież wchłania... Ale poza tym z czystym sumieniem
      polecam.

K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka