Gość: Nika IP: 62.89.119.* 18.06.02, 08:15 sa trzy nowe serie BioSpecific YR (brązowa, zielona, niebieska). Czy używałyście cos z którejś serii? Proszę o jakieś polecenia, bo jest akurat promocja 20% mniej za każdy kosmetyk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: BioSpecific YR IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 09:14 Ja mam krem na dzień do cery mieszanej i z tej serii także maseczkę nawilżającą. Krem bardzo mi pasuje, cera mi się mniej świeci, maseczka chyba nie przynosi jakichś spektakularnych efektów, ale może z czasem. Natomiast krem jest naprawdę dobry, przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: BioSpecific YR IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 09:18 Ja dostałam żel-krem matujący z serii zielonej - konsystencję ma boską, dobrze też matuje, ale zawiera tyle alkoholu, że dla spokoju sumienia używam tego sporadycznie i tylko na strefę T, choć dotychczas mnie nie podrażnił i nie wysuszył chorobliwie - ale lepiej dmuchać na zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: BioSpecific YR 18.06.02, 10:27 z zielonej serii mam tonik i krem matujacy. toniku uzywam wymiennie z bezalkoholowym i dziala dobrze, krem natomiast (zgodnie z porada pani z YR) stosuje na noc, co ma zbawienne efekty. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teri Re: BioSpecific YR IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:48 Watek o zielonej serii zalozylam juz hen dawno temu. Tutaj masz namiary: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=211&wid=1306054&aid=1306054 Po moim dosc nieudanym eksperymencie z ta seria zuzylam do konca tylko zel do mycia. Toniku uzywam czasem z rzadka, glownie do przemywania roznych tam kwiatkow i wykwitow na twarzy. Krem matuje dlugo i co wazne naturalnie, i choc sam w pojedynke do tej pory nie wysuszyl mi twarzy, to ten alkohol nieco mnie powtrzymuje przed regularnym stosowaniem. A niebieska jest w watku nowy krem (z 17.06 godz okolo 10). Pozdrawiam T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: BioSpecific YR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 13:57 w ramach eksperymentu ;) kupiłam zestaw startowy serii niebieskiej (żel do demakijażu, krem, maseczka). żel śmieszny, nawet przyjemny, na skórze daje efekt jakby się pienił. krem bardzo miły w stosowaniu, ładnie pachnie, dobrze sie rozprowadza. maseczki jeszcze ni próbowałam. ale jakichś super spektakularnych efektów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: BioSpecific YR IP: *.waw.cdp.pl 18.06.02, 14:06 Bardzo mnie interesuje ta maseczka SOS dla skóry (niebieski słoiczek), prosze napisz jaka jest po uzyciu. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś