Gość: elv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:45 Pomóżcie!!!! szukam jakiegoś SKUTECZNEGO dezodorantu... ręce mi już opadają, nie mogę co chwila biegac do łazienki i sie myć :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_woman Re: antyperspirant 23.03.05, 21:51 Ja używam Secret Key Platinum. Jest naprawdę skuteczny (przynajmniej dla mnie). Kosztuje ok.12zł. Niestety trzeba uważać, bo pozostawia białe ślady na odzieży:( ale to jego jedyny minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: antyperspirant IP: *.aster.pl 23.03.05, 21:55 antidral jest bardzo dobry, do kupienia w aptekach i zielarskich sklepach. tylko trzeba z nim uważać bo bardzo mocny jest, niektóre dziewczyny pisały że okropnie je po nim skóra swędziała, i po depilacji nie wolno przynajmniej 2 dni bo piecze potwornie. ale za to niewluje pocenie się znakomicie. najlepiej wklep w wyszukiwarke to więcej o nim poczytasz, i jeszcze jeden preperat był podobny a ponoć lepszy ale nazwy zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: antyperspirant 23.03.05, 21:59 Ja dopisze a propos Antidalu - w wielu watkach dziewczyny pisaly, ze uzywaja go na noc. Kupilam wiec Antidral i tez stosowalam na noc, efekt - koszmarne swedzenie, budzilam sie w nocy i drapalam, horror :( Odstawilam. Potem stwierdzilam, ze moze sprobuje jednak na dzien uzywac. I wiecie co? Nie ma zadnego swedzenia. Nie mam pojecia na czym to polega i czy to aby nie przypadek, no ale w kazdym razie dziala :))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
justi_80 Re: antyperspirant 23.03.05, 21:55 vichy deo jest całkiem niezły, choć drogi, ok.30 zł. Ja tez mam taki problem i używam tylko deo, rexona tez jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: antyperspirant 23.03.05, 21:55 Wrzuc w wyszukiwarke haslo 'Antidral' albo 'Etiaxil' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk antyperspirant vs dezodorant IP: *.jci.com 23.03.05, 22:24 ten pierwszy hamuje wydzielanie potu, ten drugi po prostu ladnie pachnie: moze kupowalaz dezodoranty zamiast antyperspirantu? Odpowiedz Link Zgłoś
justi_80 Re: antyperspirant vs dezodorant 23.03.05, 22:30 mi pomaga tylko antyperspirant w sprayu czyli wersja dezodorantu (ale one są raczej bezzapachowe), tak jak wyżej napisałam. Jest kilka wersji, ale moze warto wypróbować wszystkie (krem, "kulke", itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Vichy 23.03.05, 22:39 Pzez wiele lat używałam antyperspirantów w żelu czy kremie, takich za 10-12 zł (Lady Speed Stick czy Rexona). Ostatnio - zachęcona netowymi komentarzami - kupiłam Vichy Anti-Perspirant Treatment Effective 7 Days (39 zł). I widzę różnicę. Pocenie zmniejszyło się wyraźnie. Używam go codziennie, choć producent po 3 tygodniu zaleca stosowanie tylko przez pierwsze dwa dni, a pocenie ma być hamowane przez resztę tygodnia. Ale jakoś nie mogę się przemóc ;). Tylko zapach ma jakiś dziwny, podobny do kremu do depilacji :/ Odpowiedz Link Zgłoś