Gość: monia80 IP: *.244.135.6.mielec135.ptc.pl 24.03.05, 22:29 używałyście???używacie???dobry???zamierzam go kupić ale jakoś nie mogę podjąć decyzji....poradźcie cos....dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marynia Re: happyderm L'oreal'a IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 25.03.05, 08:56 poszukaj tego wątku - był nawet wczoraj. poza tym jest mnóstwo opinii na wizazu. ja mam ten do normalnej i mieszanej i jestem bardzo zadowolona: nawilża, nie świecę się, pięknie pachnie i ma niesamowity kolor, jest więc także przyjemny w użyciu.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wandalas Re: happyderm L'oreal'a 25.03.05, 10:26 ja mam ten do suchej i wrazliwej i tez jestem bardzo zadowolona.cera nabrala blasku,a krem ma swietna konsystencje,w przeciwienstwie do wiekszosci kremow do suchej cery Odpowiedz Link Zgłoś
wandalas Re: happyderm L'oreal'a 25.03.05, 14:37 jedyna wada tego kosmetyku jaka dostrzegam jest brak filtrow przeciwslonecznych,naszczescie uzywam podkladu z filtrami,wiec nie stanowi to dla mnie problemu.acha krem swietnie nadaje sie pod makijaz,podklad sie nie walkuje ani nic w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_t Re: happyderm L'oreal'a 25.03.05, 14:56 uzywam juz drugie opakowanie. Naprawde swietny krem. Polwcam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: happyderm L'oreal'a IP: *.eimg.pl / 80.48.241.* 25.03.05, 15:49 A macie krem czy kremożel, ten w słoiczku z pompką? Nie mogę się zdecydować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: happyderm L'oreal'a IP: *.chello.pl 25.03.05, 16:00 Mam wersje w słoiczku i jest to też kremo-żel podobny do Hydrafresh. Byłam z niego zadowolona przez kilka dni.W tej chwili drażni mnie jednak jego zapach,przez który przebija alkohol.Niestety odstawiłam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzai Re: happyderm L'oreal'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:59 a jak jest cena tego cudownego kremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynia Re: happyderm L'oreal'a IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 25.03.05, 18:48 ok.24 pln.teraz jest promocja w leclercu i kosztuje 19 jeden i drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia loreal-mowie NIE!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.05, 18:58 ja poprzeczytaniu watkow o lorealu na naszym forum i dokladnym przeanalizowaniu skladu tych kremow i innych produktow tej firmy! stwierdzam ze nigdy nie bede jzu uzywac tych kosmetykow!!!subtancje same sztuczne ble!!!wrecz rakotworcze ,sklad koszmarny !odradzam choc kazdy ma prawo do swojego wyboru!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynia Re: loreal-mowie NIE!!!!!!!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 25.03.05, 18:59 dzięki. za prawo do wyboru, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś