Dodaj do ulubionych

Coś ładnego na głowę

IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 15:14
Dziewczyny, może wy mi coś poradzicie - niedługo jadę do grecji a ponieważ po
całym dniu na słońcu strasznie boli mnie glowa, chciałam sobie kupić cos
ladnego na głowe, mam już jakies chusteczki z zeszłego roku, ale może łażąc po
sklepach widziałyście jakieś ładne nakrycia głowy i mnie zainspirujecie?:-)
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: Coś ładnego na głowę 18.06.02, 15:18
      chustki i bejzbolowki, tyle nosze, tyle moge poradzic.

romanticzny slomkowy kapelutek?

xx.
      • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 15:24
        :-))) Kapelutek to może nie tak bardzo chętnie..
        Ale widziałam na przykład w jackpocie ładne białe kapelusiki tylko nie wiem jak
        się w tym wyglada bo nie mialam czasu mierzyc. Czy ktoras z was nosi takie
        kapelusiki latem??
        • anexxa Re: Coś ładnego na głowę 18.06.02, 15:32
          zalozony bez wywijania ronda ( o ile zmiesci sie na
          glowie) nadaje wyglad podgrzybka, zwlaszcza nizszym
          osobom (vide ja). wywiniety wyglada, moim skromnym
          zdaniem, idiotycznie. probowalam sobie cos takiego
          zakupic nieraz, ale zawsze czulam, ze to nie to.

xx.
          • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 15:42
            No więc właśnie.. ja już tez tysiace razy mierzylam bo zawsze jak widze na
            polkach to mi sie bardzo podobaja, a potem jak przymierze.. :-/
            Chyba bede musiala pozostac przy chusteczkach chociaz w tym roku tez nie
            widzialam jakichs ladnych a te z zeszlego roku juz mi sie znudzily. A widze ze
            dziewczyny z forum chyba nie nosza nic na glowach:(
            • Gość: kasiulek Re: Coś ładnego na głowę IP: *.daimler-benz.com 18.06.02, 15:44
              Gość portalu: agul napisał(a):

> No więc właśnie.. ja już tez tysiace razy mierzylam bo zawsze jak widze na
              > polkach to mi sie bardzo podobaja, a potem jak przymierze.. :-/
              > Chyba bede musiala pozostac przy chusteczkach chociaz w tym roku tez nie
              > widzialam jakichs ladnych a te z zeszlego roku juz mi sie znudzily. A widze ze
              > dziewczyny z forum chyba nie nosza nic na glowach:(

Ja nosze namietnie takie 'garnki', o jakich pisze Anexxa, ale jestem wysoka i
              chuda, wiec jest mi w nich bardzo do twarzy.
              W chusteczkach mi za goraco:((
              A slomianki sa ohydne:)))

• Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 15:58
                A ja noszę takie małe chusteczki, nie przewiazane przez cala glowe tylko takie
                troche 'fruwajace' jakby wiejskie, ale bardzo fajnie to wyglada, zwlaszcza
                gdzies na wakacjach:)
                Tez bym chciala nosic te garnki, ale nie za ladnie mi, chociaz nie jestem ani
                specjalnie mala ani wysoka.
                • Gość: coda Re: Coś ładnego na głowę IP: 217.153.34.* 18.06.02, 16:29
                  ja nabylam droga kupna w jackpocie tak piaskowy kapelutek, i wydaje mi sie ze
                  obciachowy nie jest, pokusilabym sie o nawet komplement dla samej siebie -
                  calkiem ladnie w nim sie prezentuje, i do krotkich portek, i do spodnicy
                  kwiatkowej... warkoczyki albo kitki hmmm...na mojego chlopca to dziala
                  leptycznie ... pozdr
    • Gość: LadyBlue Re: Coś ładnego na głowę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 16:38
      ostatnio w terranovie było kilka fajnych kapelutków ;) zwłaszcza jeden taki -
      czapkopodobny, z dżinsu, z daszkiem - super. mam dużo kapeluszy i tych
      garnkopodobnych i takich kowbojskich i jeszcze innych. nie am tu reguły - idź
      do sklepu, poprzymierzaj a na pewno coś znajdziesz łądnego.
      • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 16:41
        No to musze wybrać się jeszcze raz do jackpota i do terranowy i w spokoju
        poprzymierzać, mam nadzieje ze cos znajde.. Dzięki:)
    • Gość: Vikcia Re: Coś ładnego na głowę IP: *.pl 18.06.02, 18:15
      O rany! Jak ja zazdroszczę tym, co mogą nosić takie kapelutki! Ja w nich
      wyglądam jak..... hmm... cóż... chłopek roztropek. Dobrze mi za to w takich
      typowych KAPELUSZACH, ale... bez komentarza. Ujdą chusteczki, ale tak szczerze
      mówiąc, to mnie jest we wszystkich nakryciach głowy zawsze za gorąco i dlatego
      rzadko je noszę. A nie wiecie, gzie w Wa-wie można kupić fajne chusteczki,
      takie oryginalne, w miarę możliwości nie "babciowate"?
      • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.06.02, 19:33
        Ja w tamtym roku kupiłam bardzo fajne w kwiatuszki w vero moda, naprawdę bardzo
        ładne i jedną taką w kolorze dżinsu w orsay'u i potem jeszcze w orsay'u całkiem
        czarną i białą. A w tym roku to nie wiem gdzie bo nigdzie nie widzialam, a
        szkoda bo bardzo lubie takie chusteczki i chętnie bym jakąs nową sobie kupiła.
        • Gość: Helena Re: Coś ładnego na głowę IP: *.waw.cdp.pl 19.06.02, 12:05
          Na gorace klimaty i palace slonce kupuje takie sznurkowe robione na szydelku.
          Mozna moczyc, prac, sa przewiewne i urocze. Kup sobie costam w Warszawie, a
          jestem przekonana, ze na miejscu trafisz na cos fajnego lokalnego. Ja tak
          zwykle robie, mo moze sie okazac, ze w nakryciu glowy zakupionym w Warszawie,
          bedziesz w Grecji wygladala gupio i dosc smiesznie :-))))

PS. Ja szalenie lubie kapelusze i funduje sobie cos u modystki na kazda duza
          okazje. Wtedy wystarczy prosta sukienusia, jednolita, bez zadnych fiu-bzdziu +
          wielki kapeluch i wyglada sie jak angielska lady z wyscigach w Ascot :-)))
          Wlasnie odebralam kilka dni temu na slub siostry, czerwoniasty kapelusz
          opadajacy na jedno oko, srednicy 80 cm z metrem czerwonej woalki udrapowanej
          wokol glowki. Bajka :-)))
          • asia_zet Re: Coś ładnego na głowę 19.06.02, 22:37
            Gość portalu: Helena napisał(a):

> PS. Ja szalenie lubie kapelusze i funduje sobie cos u modystki na kazda duza
            > okazje. Wtedy wystarczy prosta sukienusia, jednolita, bez zadnych fiu-bzdziu +
            > wielki kapeluch i wyglada sie jak angielska lady z wyscigach w Ascot :-)))
            > Wlasnie odebralam kilka dni temu na slub siostry, czerwoniasty kapelusz
            > opadajacy na jedno oko, srednicy 80 cm z metrem czerwonej woalki udrapowanej
            > wokol glowki. Bajka :-)))

Buahahahaha, dawno się tak nie ubawiłam, to bedzie przekomiczny
            widok:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jesteś powalająca w swojej głupocie,
            hela!
    • Gość: gAndzia Re: Coś ładnego na głowę IP: *.se.com.pl 19.06.02, 12:11
      Też myślę, ze najlepiej weź profilaktycznie chusteczkę z ubiegłego roku, a na
      miejscu kupisz coś fajnego:)
    • Gość: just. Re: Coś ładnego na głowę IP: 212.160.236.* 19.06.02, 12:11
      A ja polecam Ci czaderskie berety-kaszkiety Kangola - bardzo przewiewne, w sam
      raz na lato (bo są tez takie na zimę).
      • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.06.02, 12:25
        No proszę, dlaczego nie wpadłam na to, że mogę sobie kupić coś na miejscu?:> to
        wezmę sobie ze dwie chusteczki i jeszcze sobie coś dokupię tam. Dziewczyny
        jesteście boskie:>
        Helenka, ten kapelusz to musi być bajer. A gdzie zamawiasz je, bo ja się
        szukuję do slubu to moze też bym sobie walnęla kapelusz:>?
        • Gość: Helena Re: Coś ładnego na głowę IP: *.waw.cdp.pl 19.06.02, 13:04

> Helenka, ten kapelusz to musi być bajer. A gdzie zamawiasz je, bo ja się
          > szukuję do slubu to moze też bym sobie walnęla kapelusz:>?

Ja chadzam do modystki na al. Zjednoczenia, jakies 200 m od Marymonckiej.
          Babeczka fantastyczna, w zawodzie z matki na corke, bezposrednia z wyobraznia.
          Ostatnio powiedzialam jej jakie chce zrobic wrazenie, w jakim stylu i zostawilam
          jej wolna reke. Ona mnie obejrzala i zrobila mi takie cudo, ze padlam :-)))
          Wymyslila mi kapelusz jak marzenie.
          Pozdrawiam
          H.

• Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.06.02, 13:08
            Lubię takie babki:) to może się wybiorę do niej, tylko nie wiem co ON powie na
            kapelusz na ślubie..
            pzdr:)
    • rauser Re: Coś ładnego na głowę 19.06.02, 12:58
      Właściwie w samej Grecji możesz sobie kupić super chustki, przy plażach stojaki
      się uginają: chustki, kapelusiki, pareo, do wyboru do koloru. I zawsze
      przyjemnie taki wakacyjny zakup. :) Miłych wakacji.
      • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.06.02, 13:00
        Dzięki, rauser, właśnie na pareo się przymierzałam bo u nas nie mogę ładnych
        znaleźć, a jakoś nie pomyślałam że przecież coś na głowę też tam na pewno
        dostanę. ja również życzę wam wszystkim miłych wakacji:> I gorących!
        • Gość: gAndzia Re: Coś ładnego na głowę IP: *.se.com.pl 20.06.02, 13:51
          Agul, a kapelutka Lady Speed Stick nie łaska? Mnie w nim ładnie, tylko napis
          obciachowy:)
          • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 14:06
            :)))))))))) Muszę ci powiedzieć, ze mi nawet też ładnie, to pierwszy kapelutek
            w ktorym mi ladnie, tylko ta nazwa... fuj!
            • Gość: gAndzia Re: Coś ładnego na głowę IP: *.se.com.pl 20.06.02, 14:46
              no, najgorzej, ze to miedzynarodowy produkt - kolastyna czy eris mogłby ujśc w
              grecji:))))
              • Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 14:47
                Może sobie tam jakieś kwiatki ponaszywam?:)))
                • Gość: kasiulek Jeszcze raz ja IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:03
                  Wczoraj na ulicy zauwazylam, ze sporo dziewczyn, zwlaszcza tych 'ciemnych'
                  (Turczynki, Wloszki, Hiszpanki) nosi czapki typu kaszkiet z materialu - moze
                  takie cos sprobuj przymierzyc?
                  • Gość: agul Re: Jeszcze raz ja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 15:06
                    A nie za gorąco w takim czymś jak jest taki upał?? I gdzie można takie coś
                    kupić żeby było ładne???
                    • Gość: kasiulek Re: Jeszcze raz ja IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:10
                      Goraco w tym pewnie tak jak w chusteczce.
                      Ale pytanie dobre, gdzie to kupic...
                      Nie mieszkam w Polsce, wiec nie wiem, czy sie to juz u nas pojawilo.
                      • Gość: agul Re: Jeszcze raz ja IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 15:11
                        Poszukam - dzięki:)
                • Gość: gAndzia Re: Coś ładnego na głowę IP: *.se.com.pl 20.06.02, 15:18

> Może sobie tam jakieś kwiatki ponaszywam?:)))

Haha, o tym samym pomyslałam - w Trollu sa takie fajne motylki w kwaitki (broszki
                  chyba) za grosze:)

• Gość: agul Re: Coś ładnego na głowę IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.06.02, 15:19
                    No widzisz, jak razem nam to przyszło do głowy to znaczy że to niegłupi
                    pomysł:) Zobacze te kwiatki i może faktycznie je ponaszywam.. Będę przynajmniej
                    oryginalna, bo nikt nie będzie miał takiego kapelusza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka