Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:32 Czy ktoś może mi polecić wodę toaletową o zapachu podobnym do Halloween J. del Pozo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haloweenmaniaczka Re: zapach jak Halloween IP: *.chello.pl 28.03.05, 13:42 podciagam bo tez uwielbiam ten zapach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnow Re: zapach jak Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:39 I mnie ciekawi czy jest w sprzedaży woda o podobnej nucie zapachowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadia Re: zapach jak Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:56 Cześć dziewczyny, już myślałam że jestem jedyną osobą na świecie która tego używa, a jednak nie:) Musze wam powiedzieć że szukałam czegoś podobnego po tym jak sie dowiedziałam że już tego nie produkują(pytałam w Londynie) a udało mi sie to kupić w Seforze. Jak dla mnie nic nie pachnie tak bosko, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: zapach jak Halloween IP: *.chello.pl 29.03.05, 10:52 to haloween juz nie produkuja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkadia Re: zapach jak Halloween IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:42 Zeszłam cały Londyn i NIGDZIE nie można dostać Halloween. Wszędzie mi mówili że już tego zapachu nie produkują. Na szczęście Polska jest troche w tyle wiec u nas jeszcze można go dostać:) Ja ostatnio kupiłam butle 100ml na zapas:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: zapach jak Halloween IP: *.chello.pl 29.03.05, 16:02 a czy ktos szukal w Hiszpanii, w koncu to hiszpanskie perfumy jesli tam ich nie ma to znaczy, ze naprawde wycofali z produkcji ale to dziewne bo z tego co wiem byly one bardzo popularne wsrod Hiszpanek, to bardzo bardzo zle wiesci:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: zapach jak Halloween 29.03.05, 11:41 Wiecie co, ja uwielbiam halloween'a, ale używam też ultraviolet'a... Nie wiem, może Wam też się spodoba...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: zapach jak Halloween IP: *.chello.pl 29.03.05, 16:03 a czy to podobny zapach do haloween? i czy sa to perfumy czy woda jesli perfumy to czyje? Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: zapach jak Halloween 29.03.05, 16:05 Czy podobny...? Sama nie wiem, ale jest specyficzny, podobnie do haloween'a, więc może Ci podpasuje. Ja używam ich od lat... Jest od Paco Rabanne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: zapach jak Halloween IP: *.chello.pl 29.03.05, 16:09 dzieki:) napewno go sprawdze bo mam ochote na jakis fajny zapach na wiosne, pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
piagizela Re: zapach jak Halloween 29.03.05, 16:11 Ultraviolet Paco Rabane (woda perfumowana)to mój ukochany zapach! Niestety nie wiem jak pachnną perfumy Haloween więc nie wiem czy Ultraviolet jest podobny. Używam Ultravioletu od 2 lat i coraz bardziej podoba mi się ten zapach- jest naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: zapach jak Halloween 29.03.05, 16:14 Ja używam tych dwóch perfum zamiennie od kilu lat... mmm... Ale z tego, co można przeczytać powyżej teraz mogą wystąpić pewne problemy z ich kupnem (halloween) - a jak jesteś taką fanką Ultrafioletowej wody, to myślę, że ten zapach by Ci się spodobał ;) Odpowiedz Link Zgłoś