kingawoc 30.03.05, 00:03 Czy farby tej firmy sa dobre? Jakie macie o nich zdanie. I czy L'Oreal jednak jest najlepszy, a moze Wella, a moze jeszcze cos innego. Chodzi mi o farby uzywane przez fryzjerow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: Kadus 30.03.05, 13:43 Kadusa farbą raz rozjaśniałam u fryzjera -u mnie efekt fatalny.Raz miałam szampon tej firmy do włosów rozjaśnianych i porowatych-strasznie plącze, bez żadnego efektu. Rozjaśniałam długo L'oreal OK i maski do włosów rozjaśnianych- OK, natomiast teraz rozjaśniam u fryzjera Goldwell -OK i tej samej firmy używam nabłyszczcza. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
dominnika Re: Kadus 30.03.05, 17:28 Ja mam włosy farbowane na brąz ztej firmy i coś mi się wydaje,że ten kolorek się zmywa (mam go od miesiąca),ogólnie mmimo,że mam bardzo zniszcone końcówki to jak wyszłam od fryzjera to strasznie bło je widać ,ale jak włoski się trochę przyzwycziły to już ok. nie mówię ,że to jakaś rewelacja,ale myślę że firma dobra,mam jeszce od maseckę do włosów i musze przyznać ,że jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: Kadus 31.03.05, 18:22 witaj jako fryzjer musze powiedziec ze kadus to bardzo przecietna firma fryzjerska nalezaca do koncernu welli, ktora do piet nie dorasta loral professionnel nie mowie tego dlatego ze od 5 lat pracuje na lorealu ale kiedys mialem przyjemnosc pracowac na roznych markach a wszystkie niemieckie firmy sa takie sobie jeszcze polecam Matrix i goldwell pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Kadus 09.04.05, 23:10 mati711 napisał: > witaj jako fryzjer musze powiedziec ze kadus to bardzo przecietna firma > fryzjerska nalezaca do koncernu welli Kadus nie ma nic wspólnego z Wella! I jest na pewno marką zdecydowanie wyżej cenioną niż Matrix czy Goldwell. Odpowiedz Link Zgłoś
calkiem.nowy.login Re: Kadus 10.04.05, 20:13 Jasne, nic a nic - tylko jak Wella mogla sprzedac cos z czym nie miala nic wspolnego tinyurl.com/678es - ach te klamstewka, zawsze ktos je odkryje. Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: Kadus 12.04.05, 20:13 Witam ponownie ze szkolen fryzjerskich pamietam ze powiedziano wyraznie iz kadus nalezy do koncernu wella do ktorego nalezy tez min londa natomiast sama wella jak i kadus to prrzecietne firmy fryzjerskie zdanie nie tylko moje lecz wielu innych profesjonalistow ktorzy mieli przyjemnosc pracowac na srodkach tych firm a pozniej na innych - mieli porownanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś