30.03.05, 00:03
Czy farby tej firmy sa dobre? Jakie macie o nich zdanie.
I czy L'Oreal jednak jest najlepszy, a moze Wella, a moze jeszcze cos innego.
Chodzi mi o farby uzywane przez fryzjerow.
Obserwuj wątek
    • 5_monika Re: Kadus 30.03.05, 13:43
      Kadusa farbą raz rozjaśniałam u fryzjera -u mnie efekt fatalny.Raz miałam
      szampon tej firmy do włosów rozjaśnianych i porowatych-strasznie plącze, bez
      żadnego efektu. Rozjaśniałam długo L'oreal OK i maski do włosów rozjaśnianych-
      OK, natomiast teraz rozjaśniam u fryzjera Goldwell -OK i tej samej firmy używam
      nabłyszczcza.
      Monika
      • dominnika Re: Kadus 30.03.05, 17:28
        Ja mam włosy farbowane na brąz ztej firmy i coś mi się wydaje,że ten kolorek
        się zmywa (mam go od miesiąca),ogólnie mmimo,że mam bardzo zniszcone końcówki
        to jak wyszłam od fryzjera to strasznie bło je widać ,ale jak włoski się trochę
        przyzwycziły to już ok. nie mówię ,że to jakaś rewelacja,ale myślę że firma
        dobra,mam jeszce od maseckę do włosów i musze przyznać ,że jest świetna.
    • mati711 Re: Kadus 31.03.05, 18:22
      witaj jako fryzjer musze powiedziec ze kadus to bardzo przecietna firma
      fryzjerska nalezaca do koncernu welli, ktora do piet nie dorasta loral
      professionnel nie mowie tego dlatego ze od 5 lat pracuje na lorealu ale kiedys
      mialem przyjemnosc pracowac na roznych markach a wszystkie niemieckie firmy sa
      takie sobie jeszcze polecam Matrix i goldwell pozdrawiam
      • e_r_i_n Re: Kadus 09.04.05, 23:10
        mati711 napisał:

> witaj jako fryzjer musze powiedziec ze kadus to bardzo przecietna firma
        > fryzjerska nalezaca do koncernu welli

Kadus nie ma nic wspólnego z Wella! I jest na pewno marką zdecydowanie wyżej
        cenioną niż Matrix czy Goldwell.
        • calkiem.nowy.login Re: Kadus 10.04.05, 20:13
          Jasne, nic a nic - tylko jak Wella mogla sprzedac cos z czym nie miala nic
          wspolnego tinyurl.com/678es - ach te klamstewka, zawsze ktos je odkryje.
        • mati711 Re: Kadus 12.04.05, 20:13
          Witam ponownie ze szkolen fryzjerskich pamietam ze powiedziano wyraznie iz
          kadus nalezy do koncernu wella do ktorego nalezy tez min londa natomiast sama
          wella jak i kadus to prrzecietne firmy fryzjerskie zdanie nie tylko moje lecz
          wielu innych profesjonalistow ktorzy mieli przyjemnosc pracowac na srodkach
          tych firm a pozniej na innych - mieli porownanie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka