Dodaj do ulubionych

Chamstwo Leszka Czajki

30.03.05, 21:02
Wiecie, przed chwilą obejrzałam fragment Idola i było tam pokazane, jak się
wytrząsał nad jedną dziewczyną, której powiedział że on sobie nie życzy żeby
mu tam histeryzowała, że lepiej niech wraca do domu, bo on na jej histerie
nie bedzie tracił czasu. Z kontekstu wynikało że dziewczyna nie była pewna
czy chce jakiejś radykalnej zmiany fryzury.
Do drugiej z kolei powiedział piękne zdanie "Ja to bym się na scenie nie
odwazył ryja otworzyć"
I tak się zastanawiam czy ten uwielbiany fryzjer jest aż takim chamem?????
Obserwuj wątek
    • Gość: tralala Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.03.05, 21:06
      heh
      a nie widzialam tego w tv, no ale jesli cos takiego walnal to najwyrazniej sam
      sie okreslil nie?
    • Gość: potargana Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.inpoland.pl 30.03.05, 21:14
      CZY KTOŚ KORZYSTAŁ Z USŁUG TEGO FRYZJERA?
      POMIJAM ZACHOWANIE NA ANTENIE, UWAŻAM, ŻE W TAKIM KOTLE JAKIM JEST TELEWIZJA
      KAŻDY MOŻE MIEĆ CZEGOŚ DOSYĆ I MA PRAWO SIĘ WKURZYĆ JAK GO KOLEJNA OSOBA WKURZA.

A WIĘC CZY SĄ TACY (NIE AKTOR I INNY ZNANY CZŁOWIEK), U KTÓRYCH SŁAWNY PAN
      CZAJKA DOKONAŁ CUDOWNEJ ZMIANY NA GŁOWIE?

ILE TO KOSZTUJE?
      • umaa Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 10:16
        kilka razy mnie czesal i tylko podcinal wlosy, nic specjalnego
    • wandalas Re: Chamstwo Leszka Czajki 30.03.05, 22:19
      tez ogladalam i szczeze mowiac,fryzura tej laski podobala mi sie bardziej niz
      tych "odmienionych"przez czajke.
      • Gość: Nicky Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.org 30.03.05, 22:32
        Ja byłam w atelier w Zakopanem-byłam bardzo zadowolona,a za ścięcie zapłaciłam
        50 zł. pozdrawiam
        • Gość: potargana Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.inpoland.pl 30.03.05, 22:39
          DZIĘKI.
          CZY STRZYGŁ CIĘ JAKIŚ JAEGO PRACOWNIK, CZY KONKRETNIE L. CZAJKA? NA JA NIESTETY
          MIESZKAM W W-WIE.
          • Gość: fala Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.waw.satnet.pl 31.03.05, 09:36
            Ja byłam w "atelier" na Nowogrodzkiej, ale nie dostąpiłam zaszczytu cięcia u
            Pana Czajki. Pani która mnie cieła nie raczyła mnie nawet zapytać co chcę na
            głowie tylko stwierdziła że zrobi tak żeby było dobrze. Ja lubię zmiany i
            ekstrawaganckie fryzury ale to co mi ta Pani zrobiła było najgorszą z fryzur
            jakie miałam, pomijając już że czułam się jak nie ja i czekałam niecierpliwie
            kiedy mi włosy odrosną - koszt za cięcie 90 zł., farba i cięcie ok 250 zł.
            Równocześnie ze mną był w atelier znany prezenter z żoną i wokół nich biegały
            trzy panienki szczerząc ząbki i spełniając zachcianki: kawka, herbatka, gazetka
            itd.
            W atelier była też moja koleżanka i jej odczucia były podobne więc coś w tym
            musi być.
            Zwróćcie uwagę że Pan Czajka nie ma specjalnie szerokiego wahlarza fryzur.
            Wszystkie dziewczyny mają taki sam motyw równo ciętych włosów, jedne pod skosem
            inne równo. Chcecie wygladać tak samo? Ja nie.
            DLa mnie konkluzja jest jedna, szkoda pieniędzy na wizytę w atelier.
          • Gość: Nicky Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.org 31.03.05, 14:58
            Gość portalu: potargana napisał(a):

> DZIĘKI.
            > CZY STRZYGŁ CIĘ JAKIŚ JAEGO PRACOWNIK, CZY KONKRETNIE L. CZAJKA? NA JA NIESTETY
            > MIESZKAM W W-WIE.

Ja też nie mieszkam w Wawie,ale wiedziałam,że ma salon(swój pierwszy zresztą) w
            Zakopcu,więc skorzystałam będąc na wczasach ;) Strzygła mnie "kierowniczka"
            salonu,Żaneta Niemiec.Naprawdę polecam. :)
        • Gość: plum1000 Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:52
          Nicki- ten atelier to byl kolo mc donalda?/jestem z Zakopanego/.Bo z tego co
          sobieprzypominam to bylaafera ze to niby sobie otworzyli aletier leszka czajki
          ale bez jego zgody chyba i potem to zamknięto/chyba ze on osobiscie Cię czesal
          w Zakopanem to wtedy wyjdzie ze to plota po zakopanem krązyla/.
          • Gość: Nicky Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.org 31.03.05, 15:00
            Od zeszłego roku atelier w Zakopanem jest przeniesiony na Zborowskiego 4a(boczna
            ulica od Krupówek).Czajka pochodzi z Zakopanego,większość czasu spędza w
            Warszawie,ale czasem przyjeżdża do Zakopca.
    • justa_79 Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 10:15
      sitc, to samo sobie pomyślałam, nie dość, że dziewczyna na pewno zestresowana
      występem, to jeszcze jakiś fryzjer się na nią wydziera... podejrzewam, że
      chciał jej oskubać włosy tak, jak innym, wcale jej się nie dziwię, też bym
      sobie nie dała włosów obciąć ;)
    • katija1 Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 10:22
      Ja się strzyge u Leszka Czajki (u niego-nie u pracowników). Jest b.sympatyczny,
      kulturalny. Robi niesamowite historie z moimi włosami. Zawsze wychodze
      zachwycona. moje kolezanki tez.
      Sama sie zdziwiłam wczorajszymi jego wypowiedziami. Normalnie jest b.miły,
      uśmiechniety i życzliwy.
      • seria Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 11:03
        A może to z góry zaplanowane zachowanie – żeby program był żywszy....
      • Gość: Kasia Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:22
        A gdzie się strzyżesz jak mogę wiedzieć?To znaczy gdzie go można zastać i jaki
        jest koszt?:)
        • katija1 Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 14:30
          jeśli to pytanie do mnie-salon na Nowogrodzkiej w Warszawie. strzyżenie 100 zl.
          • Gość: joasia Re:do Katija1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:45
            Czy to możliwe żeby zwykły śmiertelnik umówił się na wizytę do samego Leszka, i
            jak długo się czeka? Ja bardzo chciałabym, żeby właśnie Leszek zrobił mi
            fryzurę - zgodziłabym się na wszyst
            • katija1 Re:do Katija1 31.03.05, 14:58
              ja jestem zwykłym śmiertelnikiem tylko, ze pracuję w mediach. i jak szłam na
              piewrsza wizyte powoływałam sie na jego klientki, które nie sa
              zwykłymi "smiertelnikami";) a sa moimi znajomymi. ale chyba w okresie kiedy nie
              ma Idola to nie jest tak tragicznie. zadzwon i spróbuj.
              • Gość: Joasia Re:do Katija1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:05
                Dzięki za odpowiedz, a do atelier numer tel. 6215821 to ten, czy może się
                zmienił? Pytam chociaż po przeczytaniu Twojego postu straciłam nadzieję?
    • Gość: idolka Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.chello.pl 31.03.05, 13:03
      a propos kto wczoraj przeszedl w Idolu?:))
      • Gość: Magdzik Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:45
        Własnie ta dziewczyna, która nie chciała nowej fryzury od Leszka Czajki :))) i
        ten chłopak, który śpiewał Presleya. Fajnie, właśnie za nich trzymałam
        kciuki :)))
        • Gość: idolka Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.chello.pl 01.04.05, 17:04
          to super bo mi tez sie podobala:)
        • Gość: idolka Re: Chamstwo Leszka Czajki IP: *.chello.pl 01.04.05, 17:05
          i mila najlepsza fryzure...
      • justa_79 Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 15:32
        idol.interia.pl/news?inf=607499
        • sitc Re: Chamstwo Leszka Czajki 31.03.05, 16:12
          Wiecie, fryzura to jedno mnie strasznie zaskoczyło ze ta dziewczyna nawet się
          nic nie odezwała, ale może ją tak to zachowania zamurowało. Dla mnie to dziwne
          bo nature mam dość wybuchową, wręcz awanturniczą ;) i za coś takiego każdemu,
          niezależnie czy się nazywa Czajka czy Kowalski bym nabluzgała :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka