Dodaj do ulubionych

16 i 17 kwietnia 2005. Castingi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:25
w jakim wieku tszeba byc zeby mozna bylo sie zglosic do castingu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rose Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.retsat1.com.pl 02.04.05, 16:37
      "Tszeba" byc w takim zeby juz skonczyc szkołe podstawowa i umiec pisac...
      • Gość: Amelia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:16
        alez ty mondra nie domyslila bym sie tego...
      • Gość: nikitka Casting IP: *.chello.pl 11.04.05, 17:05
        Czy trzeba mieć jakąś określoną wagę wzrost i wymiary??chciałabym przyjść na
        ten casting ale jak sie wygłupię to bedzie katastrofaa :P
    • Gość: anka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.04.05, 17:26
      czy mając 20 lat mozna rowniez zostac modelka??
      • Gość: Lidia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:14
        mysle ze tak wkoncu to jeszcze mlody wiek.............
      • Gość: Pioterb Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 08.04.05, 19:15
        Można, zobacz finalistki z poprzednich lat.
    • Gość: pina Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.torun.mm.pl 07.04.05, 22:27
      czy majac lat 15 mozna sie zglosic na casting?
      • Gość: K'Oneal Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:49
        Najlepiej jest gdy się zaczyna już w wieku 15 lat. Ja też bywałam na castingu w
        tym wieku,ale nie był to tak prestiżowy casting i mnie oszukano. Na nastepnym
        castingu również. Sama chcę tego roku jeszcze raz spróbować, jednakże się
        obawiam, gdyż straciłam dość wysoką sumę pieniędzy.Jestem ciekawa czy teraz też
        trzeba za umowe płacić i czy się w ogóle ponosi jakieś opłaty?
        • Gość: Pioterb Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 08.04.05, 19:13
          Nie na tym kastingu się nic nie płaci jest on całkowicie darmowy dla wszystkich chętnych.
          • Gość: lalka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:10
            na tym castingu nic sie nieplaci!!!!!pszeczytalas calom tom strone i wszystkie
            jej zawartosci?to najbardziej prestizowy konkurs modelek na swiecie istnieje
            juz chyba jak dobze pamietam od 1983r tu nie oszukujom!!!!!!!!!!!
          • Gość: kasia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:11
            mam male pytanko czy tszeba miec zgode rodzicuw zeby wzionsc udzial w tym
            konkursie?
            • Gość: Kas_17 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:27
              Czy obowiązuje jakiś określony strój na casting? Czy poprostu przychodzisz w
              tym co Ci pasuje? I jeszcze jedno podobno nie wolno się malować jak rok temu i
              najlepiej miec szpilki .Czy to prawda?
              • Gość: kas Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.veranet.pl 10.04.05, 21:15
                Jeśli dziewczyna jest ładna,zgrabna i intrygujaca to czy szpilki czy tenisowki
                nie maja żadnego znaczenia.Ale w szpilkach zawsze mozna przyjsc :P Makijaz tak
                jak na kazdym castingu nie jest wskazany
                • Gość: Kas_17 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:22
                  Dziękuje za odpowiedź :) Jestem wdzięczna....Wlasnie w tamtym roku zmazywali
                  makijaż... Więc chyba lepiej przyjśc nieumalowaną :)
                  • Gość: maxi Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:27
                    Mam już swoje 30 lat, ale pracowałam jako modelka przez ok 10 lat i powiem Wam
                    jedną rzecz: jak ktokolwiek za cokolwiek każe Wam płacić to zabierajcie manatki
                    i zmykajcie z takiego castingu. Prestiżowe agencje zarabiają na pracy modelek
                    olbrzymie pieniądze a nie "skubią" z nich kasę. Każdy może ogłosić casting,
                    robić zdjęcia wszystkim chetnym (nawet paskudom) i zdzierać opłaty- i tu
                    kariera się kończy. Zazwyczaj są to pseudoagencje, nawet jak podpieraja się
                    znanymi nazwiskami. Dobre agencje najpierw inwstują (tylko) w dziewczyny, w
                    których widzą potencjalne kandydatki na przyszłe gwiazdy a potem pobierają
                    prowizję od ich pracy.
                    • Gość: ms Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 12:08
                      Dziewczyny ,nie konkurs robi z was modelki ,ale dobra agencja ,ktora umie pokierowac kariera . Taka
                      agencja powinna miec strone internetowa i wspolpracowac z dobrymi magazynami mody . Najlepiej
                      zadzwonic do dzialu mody Elle lub Twojego Stylu i zapytac ,ktore agencje sa warte polecenia .
                      • umaa Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 12.04.05, 12:51
                        agencje warte polecenia to:

d'vision
                        model plus
                        orange
                        rebel models
                        mango
                        new age
                        metroplitan polska
              • marzenka001 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 14.04.05, 14:56
                Czy dziewczyna z niewielkim trądzikiem i wzrostem 168 cm ma szanse w tym
                konkursie???
      • Gość: lidja81 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:57
        ostatnio znajomą dziewczynę wysłano na prestiżowy pokaz do Francji... i miała
        zaledwie 14 lat:) Obecnie im wczesniej się zaczyna tym większa szansa, ponieważ
        właśnie świeże twarze są najbardziej poszukowane:) Powodzenia!!
    • Gość: Agnieszka Ja też idę, ale... IP: *.chello.pl 12.04.05, 15:56
      Ja też chciałabym isc na ten kasting, ale: mam 14 lat i nie wiem czy to nie za
      mało, nie mam szpilek ;/, nie wiem czy mozna sie malowac, nie wiem czy
      potrzebna jest zgoda dorosłej osoby, a jak jest to czy wystarczy siostry czy
      musi byc prawnego opiekuna. help me, please. Big kiss 4 all :)
    • Gość: ediit Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 12.04.05, 16:29
      Już wcześniej padło pytanie, ale nie znalazłam odpowiedzi...Czy są wymagane
      jakieś wymiary, jak wzrost, waga... itp.
      • landrynka8 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 12.04.05, 16:33
        Kiedyś to było wymagane 175 cm wzrostu, jeszcze jak brałam udział. Teraz to
        niewiem dokładnie.
    • Gość: ediit Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 12.04.05, 16:36
      dzięki =D a wie ktoś dokładniej?
      • Gość: Rose Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.retsat1.com.pl 12.04.05, 16:56
        Każda z nas mniej wiecej orientuje sie czy ma szanse (każda która jest
        podkreslam samokrytyczna rzecz jasna, nie mówie o bezkrytycznych osobach :D )
        Mamy chyba jakis ogólny pogląd na to jak powinna wyglądać modelka i czy sie
        nadajemy,wiadomo modelka nie może być niezgrabna i otyła wiec wymagana jest
        szczupła budowa ciała ciężko podac dokładne kilogramy to zależy od wzrostu i
        budowy, bo można ważyć bardzo mało a mieć tzw masywną budowe i wtedy nic sie
        nie da zrobic, tak samo biodra jesli sa bardzo szerokie to wcale nie musi to
        byc wina tłuszczu tylko kwestia sylwetki, kości biodrowych ( ja kiedy brałam
        udział ważyłam 5okg i nie byłam super chuda, nie ograniczałam sie tez z
        jedzeniem specjalnie ani nie odchudzałam )wymagana jest napewno proporcjonalna
        budowa ciała, wysoki wzrost (w miare) ponad 170 może 175 nawet napewno,( ja mam
        175 ) chociaż jeżli dziewczyna będzie wyjątkowo zgrabna i ładna to sądze ze
        przymkna oko na kilka brakujących cm... Każda z was chyba wie mniej wiecej czy
        ma szanse chociaz, w ubiegłym roku na castingu widziałam mamusie które
        przywlekły swoje córki które no cóż.... poprostu no nie, nie nadawały sie z
        żadnej strony....PS Błagam niech ktos usunie posty analfabetki bo ktoś gotów
        pomyśleć że wszystkie ładne dziewczyny które chcą być moedelkami lub startowac
        w EML to bezmózgie kretynki :D Pozdrawiam i życze powodzenia!!!
        • marzenka001 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 15.04.05, 13:14
          czt dziewczyna z lekkim trądzikiem, wzrostem 167cm, w wieku 15 lat ma szanse w
          tym konkursie???
    • Gość: agnieshka Mam coś dla was IP: *.chello.pl 12.04.05, 18:39
      wszystkie zainteresowane dziewczyny mogą wejsc na stronkę
      www.elitemodellook.com i trzeba wybrac panstwo, usa lub niemcy, jaki jezyka wam
      bardziej odpowiada :) I tam jest wszystko napisane, ile trzeba miec lat, i tym
      podobne. ciesze sie ze moglam sie z wami podzielic ta informacja. Pozdrawiam
      wszystkie konkurentki ;) Papa
    • Gość: Izka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:27
      No własnie bardzo chciałabym wiedzieć w jakim trzeba być wieku.Też bardzo
      chciałabym wziąć udział w castingu, ale w tym roku skończę 25 lat. Czy to nie
      za późno???? Na stronie internetowej wyczytałam, że brane pod uwagę będą
      dziewczyny w wieku od 13-24 lat.
    • Gość: K'Oneal Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:56
      Radze tobie iść i chociażby spróbować... Wszystkim dziewczynom startującym w
      castingu życze powodzenia. Chciałam bardzo iść w tym roku, ale szkoła...Wzywa...
    • Gość: shit Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.petrus.com.pl 16.04.05, 14:29
      pieje...jeszcze im nie dość
    • Gość: Angela(15lat) Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:51
      Mam pytanko, czy mając 164cm wzrostu i bedac bardzo szczupła mogę wziać udział
      w castingu??
    • Gość: axys Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.aster.pl 16.04.05, 23:52
      dobrze tylko ze tych sesji nie robia na duzym wietrze, bo te wieszaczki chyba
      by pofrunely.... dlaczego zawsze wybieraja takie chude? przeciez to zaden ideal
      piekna, a tylko anorektyzm podlegajacy leczeniu...
    • Gość: ola Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 17.04.05, 13:03
      mam takie pytanko jesli mam aparat na zebach moge zglosic sie na wasz kasting.
      a jesli nie to czy w przyszlym roku tez bedziecie organizowac ten konkurs
      • Gość: Kas_17 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:32
        Witam. Byłam już na castingu...Ale mam pytanie... Czy organizatorzy nas
        poinformują czy się dostałyśmy , czy może trzeba udać się do sieci sklepu w
        którym odbył się casting? Prosiła bym o szybką odpowiedź .
        Z Góry dziękuje :)
        Aha Chciałam zgodzić się z jedną z Was ....Masz racje za chude modeleczki nie
        są ładne...Wystarczy byc szczupłą ale bez przesady :)
        • Gość: Myszka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.akk.net.pl 18.04.05, 13:10
          Ja tez bylam na tym castingu! I powiedziano mi ze poinformuja mnie
          tlefonicznie gdy przejde do nastempnego etapu! do ftorq ... a wiec czekaj na
          telefon =) ...
    • Gość: aiwlys__15@wp.pl Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:46
      ile trzeba mniec lat ile wzrostu i wogole napiszcie jaka dziewczyna trzeba
      byc... w zakladce autor podalam maila
      • Gość: Lidia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:17
        czy na tej stronie bedom wyswietlone nazwiska kto pszeszedl czy tylko
        powiadomiom telefonicznie???prosze o szybkom odpowiedz
    • Gość: Ewelina Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 18.04.05, 18:58
      HeY bralama udzial w tej swietnej imrezie tylko co dalej??Jak dowiem sie czy
      przeszlam do 15??Prosze o odpowiedz
    • Gość: ktos Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:21
      dlaczego te castingi nei byly jakos oglaaszane w tv?! wiekszosc osób w ogole o
      tym nei wiedziala...ja dowiedzilam sie dopiero dzisiaj...heh..ale jzu jest z
      apozno..
      • Gość: bratka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:42
        no wlasnie w tym roku dziwny byl jakis ten casting, malo reklamowany, ja gdybym
        nie dostala zaproszenia poczta, tez bym przegapila. poza tym z calej masy
        kandydatek na jedno miasto spece od urody wybierają 15...? w zeszlym roku bylo
        nas ze 40 na jedno miasto, a potem odbywaly sie kolejne eliminacje. no coz. z
        reszta nie wiem co trzeba miec w sobie zeby zwrocic na siebie uwage.
        zauwazylyscie ze na zdjeciach nie pozwolili sie nawet usmiechnac,<przynajmniej
        w moim miescie> dziwne troszke, stalam tak bez ruchu, chyba trzeba miec w sobie
        cos wybitnie interesujacego zeby trafic do tej 15:) coz w sobote sie
        okaze...pojde na pokaz zeby zobaczyc te piekności:)
    • Gość: K'Oneal Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:49
      A więc dziewczyny powiem wam tak. W modelingu jak w życiu codziennym trzeba mieć
      ogromne szczęście! Nie chce byście moją wypowiedź trakotowały tak jakbym chciała
      was nastraszyć czy waszą opinie w stosunku do modelingu diametralnie zmieniły.
      Pisze wam z mojego doświadczenia. Wszędzie liczy się kasa. To, że niby
      dostałyście się np. do Elite Model Look to nie wierzcie w to zbytnio. Ja w życiu
      zostałam oszukana dwa razy na castingach. Na pierwszym castingu w wybierających
      znajdywała się Manuela Michalak (ta gwiazdeczka z Big Brothera) i wizażysta (z
      drogi do gwiazd). POwiedzieli wszystko świetnie pięknie, zamącili w główeczce,
      obiecali mi, że bede prezentowała kolekcje diversa. No i czekałam cały rok az
      umowa wygasła, nie dawali oznaków życia... Na drugim castingu też była lipa.
      Ogółem straciłam troche kasy... W TV rok temu zauwazyłam fajną reklame związaną
      z konkursem elite model look. Chciałam iść na to bo zauwazyłam jaka to jest
      prestiżowa impreza, jednak mój tata nie chciał w to uwierzyc... Po obejżeniu
      konkursu przekonał sie do tego i powiedział, ze za rak jak będzie to pójde na
      casting... NO i czekałam aż się czasu tego doczekałam... Jednak los tak chciał
      że zachorowałam i miesiąc nie było mnie w szkole, jeśli bym się dostała do
      konkursu i przeszła 10 dniowe szkolenie bez obecności w szkole mojej to miałabym
      lipe... Przed wczoraj nawiązałam kontakt z pewną dziewczyną, która w Elite Model
      Look chciała brac udział. Była na castingu. Wszystko pięknie... Jednakże nie
      przyjęli jej, bo brali tych " po znajomosci" lub "dawających w łape". Tylko nie
      które miały szczęscie przejśc dalej... CO dalej z tą dziewczyną... POszła na
      konkurs Model Face emitowany w TVP1 i dostała się do agencji New Age, możecie
      sobie ją znaleźć, jest na pierwszej stronie Asia S. Adres agencji New Age
      poszukajcie sobie w wyszukiwarce bo nie znam dokładnego adresu... Więc jeśli
      chcecie zostać modelkami idźcie od razu do jakiejś agencji najlepiej do warszawy
      np. do Orange... Albo jedźcie do Krakowa... Pozdrawiam
      • Gość: bratka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:20
        no a Łódź?? moze tu tez jest coś wartego polecenia?? ;P
        no coz ... nie zadzwonili pewnie jak to EML 15 lat to maxymalny wiek...buu jaka
        ja stara... nieuzyteczna ;P
        powodzenia laski:)
      • Gość: _OLA_ Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:41
        poweim tak ...agencja new agemodels tez nie jest taka wspanaialomyslna ..tez
        potrafia wyciagnac kase
        tez bralam udzial...i po jakims czasie dostałąm list z zaproszeniem na
        casting... niezle bylam szczescliwa...i to chyba przycmilo moja czujnosc...bo
        za ten cating musialam placic 150zl..w cienie byla nauka chodzeni godzinna( z
        wlasciclem )pozniej godz z makiajzystka(polegalao na tym ze jedna dziewczyne
        umalowala a reszta sie gapila) i zajecia mialy byc ze stylistka idola ale
        niestety sie rozchorowala i byla jakas pani fotograf...( ktora tez probowala
        nam troche poopowiadac o stylizacji kazdej z nas ale jej nie poszlo) no i na
        koniec godz z facetka od reklamy pokaazala nam kilk zdjec...no i w miedzy
        czasie cating czyli wypelnianie ankiety i zdjecia twarzy i
        sylwetki...oczywisice jak dzwonilam to mi powiedzieli ze z tych dziewczyn z
        castingow wybiora dziewczyny do konkursu..ale jak sie okazalo w czasie trwania
        castingu finalowa grupa juz byla wyloniona...wiec czym to bylo jak nie
        wyciaganiem kasy?? ...i kto tu jest fer...napewno nie ta niby renomowana
        agencji..a z tym braniem kasy w elite to nie bylabym taka pewna...znam asie i
        jak dostala sie do elite do nast etapu to nic nie mowila o braniu w
        lape....wrecz przeciwnie byla bardzo zadowolona i twierdzila ze po prostu jej
        troche szczescia zabraklo...wiec nie wiem ..ale ja do elite nic nie mam ale do
        new agemodels duzo wiec zastanowcie sie ...
    • Gość: Magda K Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:24
      wlasnie bylam na castingu i mialam dostac odpowiedz we wtorek cyz tam srode i
      sie nie umiem doczekac ,, telfon głuchy chyba mnie nie przyjeli :(
      • Gość: amanda Kiedy będą wyniki castingu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:11
        To prawda,że dzisiaj były ? Jak tak to mnie nie przyjęli :(
        • Gość: Anabella C'est la vie IP: *.aster.pl 20.04.05, 17:32
          Te całe castingi to pic na wode,to oczywiste że wszystko dzieje się po
          znajomości.
          Popieram zdanie K'oneal,jeżeli chcecie być modelkami to pójdźcie do jakiejś
          agencji dobrej....
          Wyniki miały być wczoraj,albo dziś.Ja osobiście byłam na castingu,ale
          najwidoczniej sie nie dostałam,ponieważ do tej godziny nikt nie zadzwonił.
          Może sie nie nadaje?Aczkolwiek porównując wymiary swoje i modelek na róznych
          stronach typu:mangomodels śmiało moge powiedzieć że są niemalże identyczne.
          Pozatym nawet się tym nie przejmuje iż się nie dostałam,będe miała więcej czasu
          na nauke do egzaminów gimnazjalnych,a gdy już je zdam to w ramach odstresowania
          odwiedze jakąś agencje modelek.Może oni nie będą zwracać uwagi na to że nie
          jestem córką osoby sponsorującej castingi-bo własnie takie dziewczyny się
          dostają...
          Trzymajcie się i pamiętajcie że najważniejsze to co niewidoczne dla oczu ;)
          • Gość: MyScHkA Re: C'est la vie IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 20.04.05, 21:02
            tez sie nie dostalam :(
            • Gość: MyScHkA Re: C'est la vie IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 20.04.05, 21:09
              wogole to czy moglybyscie mi podac czy sa jakies agencje w
              Chorzowie,Bytomiu,Katowicach,Tarnowkish Gorach badz w jakims innnym polozonym
              nieopodal miescie??
              • Gość: asia to dranie som i tyyyyyllllleeeee.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:59
                no a to napewno dzis miala byc odpowiedz? anie jeszcz jutro?skoro tak to tesz
                sie nie dostalam .......az pujde zobaczyc te 15 pieknosci co wyjdom w sobote na
                wybieg hi hi hi zeczywiscie wszystko znajomosci............to pszekupne
                prosiaki nie martwcie sie wszystkie jestesmy piekne!!!!!!!!!!!!zresztom tak
                naprawde nigdy nie chcialam zostac modelkom.........tylko chcialam miec alibi
                na mojom niezwykle szczuplom sylwetke kturej kazdy sie czepial cuz taka juz
                jestem i nic sie nie poradzi niestety albo stety nie wyszlo.............
                • Gość: MyScHkA Re: to dranie som i tyyyyyllllleeeee............. IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 21.04.05, 10:44
                  rozumiem cie u mnie to praktycznie to samo...tzn chcialabym byc modelka ale
                  wiesz mialam nadzieje ze wreszcie ludzie zaczna doceniac moja szczuple sylwetke
                  bo nienawidze glupich komentarzy ze jestem chuda ze mnie w domu glodza albo
                  cos ;/// tez sie zastanawiam czy nie jechac poogladac te piekne co zostaly
                  wybrane...
                  • Gość: smutna Re: to dranie som i tyyyyyllllleeeee............. IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 14:58
                    beznadziejnie zrobili z tym czekaniem na tel..ja w ogole nie weidzialam ze maja
                    dzwonic bo zapomnaialm sie zapytac na castingu, ehh..moglabyc jakas lista
                    zrobiona albo cos bo takto sie jeszce ma nadzieje ze zadzwonia..a ja niecierpie
                    czekac i byc czegos nie pewna:(
                    • Gość: Kas_17 A jednak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:12
                      Hej....Czekałam na telefon i czekałam no i...Doczekałam się. Zadzwonili do
                      mnie w środę ,że mnie przyjęli...Nie jestem jakaś happy szczególnie bo wiem
                      jakie dziewczyny się tam dostały i jestem zalamana...Fakt faktem chude są...Ale
                      podobnie jak tu wspominałyście są na bank ustawione... ;/ jestem troche
                      zdegustowana...Nie myślcie ,że ja byłam ustawiona dlatego się dostałam. Nic z
                      tych rzeczy! Próbowałam już drugi rok i w końcu się udało. Wiem jednak ,że nie
                      dostanę się dalej bo poprostu wygryzą mnie kasiaste laleczki...Ekhm...No
                      cóż.Przykro mi ,że tyle dziewczyn ladnych się nie dostało :( :( To są właśnie
                      realia polskiego życia...Płać a zdobędziesz wszystko. Pozdrawiam was gorąco.
                      • Gość: be happy ;) Gratulacje Kas_17 !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:44
                        Niestety mi się nie udało w tym roku ... ale w przyszłym będę jeszcze raz
                        próbować :) Może kiedyś się uda! Pozdrówka dla wszystkich !
                  • Gość: asia Re: to dranie som i tyyyyyllllleeeee............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:05
                    mycha!to do ciebie ja mam tak samo caly czas gadajom ze wyglondam jak z
                    oswiencimia lub ze mi w domu jesc nie dajom ale ja jem i to duzo a itak niemge
                    pszytyc!!prubowalam wieloma sposobami raz mi sie udalo pszytyc 3 kilo ale zaraz
                    za tydzien waga wrucila!mycha moze masz maila albo cos zebym sie z tobom
                    pogadala chyba ze niechcesz
    • Gość: agata Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.toya.net.pl 22.04.05, 19:39
      CZy sa juz wyniki castingow z 16 i 17 kwietnia???????
      • Gość: magda k Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:59
        gratuluje kasi 17 która sie dostala masz szczescie!!! jeszce raz
        gratulejszyns ... ja sie niestety nie dostalam a tak liczyłam na to :( pozdro
        dla wszystkich lasek które sie nie dostaly !!!!:** ps. nie martwcie sie
        jestesmy i tak i tak piekne bez zadnego model look !!!!!:D
        • Gość: asia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:24
          kto wygral w warszawskiej reducie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka