Gość: Lidia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:25 w jakim wieku tszeba byc zeby mozna bylo sie zglosic do castingu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rose Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.retsat1.com.pl 02.04.05, 16:37 "Tszeba" byc w takim zeby juz skonczyc szkołe podstawowa i umiec pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:16 alez ty mondra nie domyslila bym sie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikitka Casting IP: *.chello.pl 11.04.05, 17:05 Czy trzeba mieć jakąś określoną wagę wzrost i wymiary??chciałabym przyjść na ten casting ale jak sie wygłupię to bedzie katastrofaa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.04.05, 17:26 czy mając 20 lat mozna rowniez zostac modelka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:14 mysle ze tak wkoncu to jeszcze mlody wiek............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioterb Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 08.04.05, 19:15 Można, zobacz finalistki z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pina Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.torun.mm.pl 07.04.05, 22:27 czy majac lat 15 mozna sie zglosic na casting? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K'Oneal Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:49 Najlepiej jest gdy się zaczyna już w wieku 15 lat. Ja też bywałam na castingu w tym wieku,ale nie był to tak prestiżowy casting i mnie oszukano. Na nastepnym castingu również. Sama chcę tego roku jeszcze raz spróbować, jednakże się obawiam, gdyż straciłam dość wysoką sumę pieniędzy.Jestem ciekawa czy teraz też trzeba za umowe płacić i czy się w ogóle ponosi jakieś opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pioterb Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 08.04.05, 19:13 Nie na tym kastingu się nic nie płaci jest on całkowicie darmowy dla wszystkich chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:10 na tym castingu nic sie nieplaci!!!!!pszeczytalas calom tom strone i wszystkie jej zawartosci?to najbardziej prestizowy konkurs modelek na swiecie istnieje juz chyba jak dobze pamietam od 1983r tu nie oszukujom!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:11 mam male pytanko czy tszeba miec zgode rodzicuw zeby wzionsc udzial w tym konkursie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_17 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:27 Czy obowiązuje jakiś określony strój na casting? Czy poprostu przychodzisz w tym co Ci pasuje? I jeszcze jedno podobno nie wolno się malować jak rok temu i najlepiej miec szpilki .Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.veranet.pl 10.04.05, 21:15 Jeśli dziewczyna jest ładna,zgrabna i intrygujaca to czy szpilki czy tenisowki nie maja żadnego znaczenia.Ale w szpilkach zawsze mozna przyjsc :P Makijaz tak jak na kazdym castingu nie jest wskazany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_17 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:22 Dziękuje za odpowiedź :) Jestem wdzięczna....Wlasnie w tamtym roku zmazywali makijaż... Więc chyba lepiej przyjśc nieumalowaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:27 Mam już swoje 30 lat, ale pracowałam jako modelka przez ok 10 lat i powiem Wam jedną rzecz: jak ktokolwiek za cokolwiek każe Wam płacić to zabierajcie manatki i zmykajcie z takiego castingu. Prestiżowe agencje zarabiają na pracy modelek olbrzymie pieniądze a nie "skubią" z nich kasę. Każdy może ogłosić casting, robić zdjęcia wszystkim chetnym (nawet paskudom) i zdzierać opłaty- i tu kariera się kończy. Zazwyczaj są to pseudoagencje, nawet jak podpieraja się znanymi nazwiskami. Dobre agencje najpierw inwstują (tylko) w dziewczyny, w których widzą potencjalne kandydatki na przyszłe gwiazdy a potem pobierają prowizję od ich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 12:08 Dziewczyny ,nie konkurs robi z was modelki ,ale dobra agencja ,ktora umie pokierowac kariera . Taka agencja powinna miec strone internetowa i wspolpracowac z dobrymi magazynami mody . Najlepiej zadzwonic do dzialu mody Elle lub Twojego Stylu i zapytac ,ktore agencje sa warte polecenia . Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 12.04.05, 12:51 agencje warte polecenia to: d'vision model plus orange rebel models mango new age metroplitan polska Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka001 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 14.04.05, 14:56 Czy dziewczyna z niewielkim trądzikiem i wzrostem 168 cm ma szanse w tym konkursie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidja81 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:57 ostatnio znajomą dziewczynę wysłano na prestiżowy pokaz do Francji... i miała zaledwie 14 lat:) Obecnie im wczesniej się zaczyna tym większa szansa, ponieważ właśnie świeże twarze są najbardziej poszukowane:) Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Ja też idę, ale... IP: *.chello.pl 12.04.05, 15:56 Ja też chciałabym isc na ten kasting, ale: mam 14 lat i nie wiem czy to nie za mało, nie mam szpilek ;/, nie wiem czy mozna sie malowac, nie wiem czy potrzebna jest zgoda dorosłej osoby, a jak jest to czy wystarczy siostry czy musi byc prawnego opiekuna. help me, please. Big kiss 4 all :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ediit Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 12.04.05, 16:29 Już wcześniej padło pytanie, ale nie znalazłam odpowiedzi...Czy są wymagane jakieś wymiary, jak wzrost, waga... itp. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 12.04.05, 16:33 Kiedyś to było wymagane 175 cm wzrostu, jeszcze jak brałam udział. Teraz to niewiem dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ediit Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 12.04.05, 16:36 dzięki =D a wie ktoś dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rose Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.retsat1.com.pl 12.04.05, 16:56 Każda z nas mniej wiecej orientuje sie czy ma szanse (każda która jest podkreslam samokrytyczna rzecz jasna, nie mówie o bezkrytycznych osobach :D ) Mamy chyba jakis ogólny pogląd na to jak powinna wyglądać modelka i czy sie nadajemy,wiadomo modelka nie może być niezgrabna i otyła wiec wymagana jest szczupła budowa ciała ciężko podac dokładne kilogramy to zależy od wzrostu i budowy, bo można ważyć bardzo mało a mieć tzw masywną budowe i wtedy nic sie nie da zrobic, tak samo biodra jesli sa bardzo szerokie to wcale nie musi to byc wina tłuszczu tylko kwestia sylwetki, kości biodrowych ( ja kiedy brałam udział ważyłam 5okg i nie byłam super chuda, nie ograniczałam sie tez z jedzeniem specjalnie ani nie odchudzałam )wymagana jest napewno proporcjonalna budowa ciała, wysoki wzrost (w miare) ponad 170 może 175 nawet napewno,( ja mam 175 ) chociaż jeżli dziewczyna będzie wyjątkowo zgrabna i ładna to sądze ze przymkna oko na kilka brakujących cm... Każda z was chyba wie mniej wiecej czy ma szanse chociaz, w ubiegłym roku na castingu widziałam mamusie które przywlekły swoje córki które no cóż.... poprostu no nie, nie nadawały sie z żadnej strony....PS Błagam niech ktos usunie posty analfabetki bo ktoś gotów pomyśleć że wszystkie ładne dziewczyny które chcą być moedelkami lub startowac w EML to bezmózgie kretynki :D Pozdrawiam i życze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka001 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi 15.04.05, 13:14 czt dziewczyna z lekkim trądzikiem, wzrostem 167cm, w wieku 15 lat ma szanse w tym konkursie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieshka Mam coś dla was IP: *.chello.pl 12.04.05, 18:39 wszystkie zainteresowane dziewczyny mogą wejsc na stronkę www.elitemodellook.com i trzeba wybrac panstwo, usa lub niemcy, jaki jezyka wam bardziej odpowiada :) I tam jest wszystko napisane, ile trzeba miec lat, i tym podobne. ciesze sie ze moglam sie z wami podzielic ta informacja. Pozdrawiam wszystkie konkurentki ;) Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:27 No własnie bardzo chciałabym wiedzieć w jakim trzeba być wieku.Też bardzo chciałabym wziąć udział w castingu, ale w tym roku skończę 25 lat. Czy to nie za późno???? Na stronie internetowej wyczytałam, że brane pod uwagę będą dziewczyny w wieku od 13-24 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K'Oneal Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:56 Radze tobie iść i chociażby spróbować... Wszystkim dziewczynom startującym w castingu życze powodzenia. Chciałam bardzo iść w tym roku, ale szkoła...Wzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shit Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.petrus.com.pl 16.04.05, 14:29 pieje...jeszcze im nie dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela(15lat) Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:51 Mam pytanko, czy mając 164cm wzrostu i bedac bardzo szczupła mogę wziać udział w castingu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.aster.pl 16.04.05, 23:52 dobrze tylko ze tych sesji nie robia na duzym wietrze, bo te wieszaczki chyba by pofrunely.... dlaczego zawsze wybieraja takie chude? przeciez to zaden ideal piekna, a tylko anorektyzm podlegajacy leczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.chello.pl 17.04.05, 13:03 mam takie pytanko jesli mam aparat na zebach moge zglosic sie na wasz kasting. a jesli nie to czy w przyszlym roku tez bedziecie organizowac ten konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_17 Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:32 Witam. Byłam już na castingu...Ale mam pytanie... Czy organizatorzy nas poinformują czy się dostałyśmy , czy może trzeba udać się do sieci sklepu w którym odbył się casting? Prosiła bym o szybką odpowiedź . Z Góry dziękuje :) Aha Chciałam zgodzić się z jedną z Was ....Masz racje za chude modeleczki nie są ładne...Wystarczy byc szczupłą ale bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.akk.net.pl 18.04.05, 13:10 Ja tez bylam na tym castingu! I powiedziano mi ze poinformuja mnie tlefonicznie gdy przejde do nastempnego etapu! do ftorq ... a wiec czekaj na telefon =) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiwlys__15@wp.pl Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:46 ile trzeba mniec lat ile wzrostu i wogole napiszcie jaka dziewczyna trzeba byc... w zakladce autor podalam maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:17 czy na tej stronie bedom wyswietlone nazwiska kto pszeszedl czy tylko powiadomiom telefonicznie???prosze o szybkom odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 18.04.05, 18:58 HeY bralama udzial w tej swietnej imrezie tylko co dalej??Jak dowiem sie czy przeszlam do 15??Prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:21 dlaczego te castingi nei byly jakos oglaaszane w tv?! wiekszosc osób w ogole o tym nei wiedziala...ja dowiedzilam sie dopiero dzisiaj...heh..ale jzu jest z apozno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:42 no wlasnie w tym roku dziwny byl jakis ten casting, malo reklamowany, ja gdybym nie dostala zaproszenia poczta, tez bym przegapila. poza tym z calej masy kandydatek na jedno miasto spece od urody wybierają 15...? w zeszlym roku bylo nas ze 40 na jedno miasto, a potem odbywaly sie kolejne eliminacje. no coz. z reszta nie wiem co trzeba miec w sobie zeby zwrocic na siebie uwage. zauwazylyscie ze na zdjeciach nie pozwolili sie nawet usmiechnac,<przynajmniej w moim miescie> dziwne troszke, stalam tak bez ruchu, chyba trzeba miec w sobie cos wybitnie interesujacego zeby trafic do tej 15:) coz w sobote sie okaze...pojde na pokaz zeby zobaczyc te piekności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K'Oneal Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:49 A więc dziewczyny powiem wam tak. W modelingu jak w życiu codziennym trzeba mieć ogromne szczęście! Nie chce byście moją wypowiedź trakotowały tak jakbym chciała was nastraszyć czy waszą opinie w stosunku do modelingu diametralnie zmieniły. Pisze wam z mojego doświadczenia. Wszędzie liczy się kasa. To, że niby dostałyście się np. do Elite Model Look to nie wierzcie w to zbytnio. Ja w życiu zostałam oszukana dwa razy na castingach. Na pierwszym castingu w wybierających znajdywała się Manuela Michalak (ta gwiazdeczka z Big Brothera) i wizażysta (z drogi do gwiazd). POwiedzieli wszystko świetnie pięknie, zamącili w główeczce, obiecali mi, że bede prezentowała kolekcje diversa. No i czekałam cały rok az umowa wygasła, nie dawali oznaków życia... Na drugim castingu też była lipa. Ogółem straciłam troche kasy... W TV rok temu zauwazyłam fajną reklame związaną z konkursem elite model look. Chciałam iść na to bo zauwazyłam jaka to jest prestiżowa impreza, jednak mój tata nie chciał w to uwierzyc... Po obejżeniu konkursu przekonał sie do tego i powiedział, ze za rak jak będzie to pójde na casting... NO i czekałam aż się czasu tego doczekałam... Jednak los tak chciał że zachorowałam i miesiąc nie było mnie w szkole, jeśli bym się dostała do konkursu i przeszła 10 dniowe szkolenie bez obecności w szkole mojej to miałabym lipe... Przed wczoraj nawiązałam kontakt z pewną dziewczyną, która w Elite Model Look chciała brac udział. Była na castingu. Wszystko pięknie... Jednakże nie przyjęli jej, bo brali tych " po znajomosci" lub "dawających w łape". Tylko nie które miały szczęscie przejśc dalej... CO dalej z tą dziewczyną... POszła na konkurs Model Face emitowany w TVP1 i dostała się do agencji New Age, możecie sobie ją znaleźć, jest na pierwszej stronie Asia S. Adres agencji New Age poszukajcie sobie w wyszukiwarce bo nie znam dokładnego adresu... Więc jeśli chcecie zostać modelkami idźcie od razu do jakiejś agencji najlepiej do warszawy np. do Orange... Albo jedźcie do Krakowa... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratka Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:20 no a Łódź?? moze tu tez jest coś wartego polecenia?? ;P no coz ... nie zadzwonili pewnie jak to EML 15 lat to maxymalny wiek...buu jaka ja stara... nieuzyteczna ;P powodzenia laski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _OLA_ Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:41 poweim tak ...agencja new agemodels tez nie jest taka wspanaialomyslna ..tez potrafia wyciagnac kase tez bralam udzial...i po jakims czasie dostałąm list z zaproszeniem na casting... niezle bylam szczescliwa...i to chyba przycmilo moja czujnosc...bo za ten cating musialam placic 150zl..w cienie byla nauka chodzeni godzinna( z wlasciclem )pozniej godz z makiajzystka(polegalao na tym ze jedna dziewczyne umalowala a reszta sie gapila) i zajecia mialy byc ze stylistka idola ale niestety sie rozchorowala i byla jakas pani fotograf...( ktora tez probowala nam troche poopowiadac o stylizacji kazdej z nas ale jej nie poszlo) no i na koniec godz z facetka od reklamy pokaazala nam kilk zdjec...no i w miedzy czasie cating czyli wypelnianie ankiety i zdjecia twarzy i sylwetki...oczywisice jak dzwonilam to mi powiedzieli ze z tych dziewczyn z castingow wybiora dziewczyny do konkursu..ale jak sie okazalo w czasie trwania castingu finalowa grupa juz byla wyloniona...wiec czym to bylo jak nie wyciaganiem kasy?? ...i kto tu jest fer...napewno nie ta niby renomowana agencji..a z tym braniem kasy w elite to nie bylabym taka pewna...znam asie i jak dostala sie do elite do nast etapu to nic nie mowila o braniu w lape....wrecz przeciwnie byla bardzo zadowolona i twierdzila ze po prostu jej troche szczescia zabraklo...wiec nie wiem ..ale ja do elite nic nie mam ale do new agemodels duzo wiec zastanowcie sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda K Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:24 wlasnie bylam na castingu i mialam dostac odpowiedz we wtorek cyz tam srode i sie nie umiem doczekac ,, telfon głuchy chyba mnie nie przyjeli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanda Kiedy będą wyniki castingu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 23:11 To prawda,że dzisiaj były ? Jak tak to mnie nie przyjęli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabella C'est la vie IP: *.aster.pl 20.04.05, 17:32 Te całe castingi to pic na wode,to oczywiste że wszystko dzieje się po znajomości. Popieram zdanie K'oneal,jeżeli chcecie być modelkami to pójdźcie do jakiejś agencji dobrej.... Wyniki miały być wczoraj,albo dziś.Ja osobiście byłam na castingu,ale najwidoczniej sie nie dostałam,ponieważ do tej godziny nikt nie zadzwonił. Może sie nie nadaje?Aczkolwiek porównując wymiary swoje i modelek na róznych stronach typu:mangomodels śmiało moge powiedzieć że są niemalże identyczne. Pozatym nawet się tym nie przejmuje iż się nie dostałam,będe miała więcej czasu na nauke do egzaminów gimnazjalnych,a gdy już je zdam to w ramach odstresowania odwiedze jakąś agencje modelek.Może oni nie będą zwracać uwagi na to że nie jestem córką osoby sponsorującej castingi-bo własnie takie dziewczyny się dostają... Trzymajcie się i pamiętajcie że najważniejsze to co niewidoczne dla oczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyScHkA Re: C'est la vie IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 20.04.05, 21:02 tez sie nie dostalam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyScHkA Re: C'est la vie IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 20.04.05, 21:09 wogole to czy moglybyscie mi podac czy sa jakies agencje w Chorzowie,Bytomiu,Katowicach,Tarnowkish Gorach badz w jakims innnym polozonym nieopodal miescie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia to dranie som i tyyyyyllllleeeee.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:59 no a to napewno dzis miala byc odpowiedz? anie jeszcz jutro?skoro tak to tesz sie nie dostalam .......az pujde zobaczyc te 15 pieknosci co wyjdom w sobote na wybieg hi hi hi zeczywiscie wszystko znajomosci............to pszekupne prosiaki nie martwcie sie wszystkie jestesmy piekne!!!!!!!!!!!!zresztom tak naprawde nigdy nie chcialam zostac modelkom.........tylko chcialam miec alibi na mojom niezwykle szczuplom sylwetke kturej kazdy sie czepial cuz taka juz jestem i nic sie nie poradzi niestety albo stety nie wyszlo............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyScHkA Re: to dranie som i tyyyyyllllleeeee............. IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 21.04.05, 10:44 rozumiem cie u mnie to praktycznie to samo...tzn chcialabym byc modelka ale wiesz mialam nadzieje ze wreszcie ludzie zaczna doceniac moja szczuple sylwetke bo nienawidze glupich komentarzy ze jestem chuda ze mnie w domu glodza albo cos ;/// tez sie zastanawiam czy nie jechac poogladac te piekne co zostaly wybrane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: to dranie som i tyyyyyllllleeeee............. IP: *.toya.net.pl 21.04.05, 14:58 beznadziejnie zrobili z tym czekaniem na tel..ja w ogole nie weidzialam ze maja dzwonic bo zapomnaialm sie zapytac na castingu, ehh..moglabyc jakas lista zrobiona albo cos bo takto sie jeszce ma nadzieje ze zadzwonia..a ja niecierpie czekac i byc czegos nie pewna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_17 A jednak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:12 Hej....Czekałam na telefon i czekałam no i...Doczekałam się. Zadzwonili do mnie w środę ,że mnie przyjęli...Nie jestem jakaś happy szczególnie bo wiem jakie dziewczyny się tam dostały i jestem zalamana...Fakt faktem chude są...Ale podobnie jak tu wspominałyście są na bank ustawione... ;/ jestem troche zdegustowana...Nie myślcie ,że ja byłam ustawiona dlatego się dostałam. Nic z tych rzeczy! Próbowałam już drugi rok i w końcu się udało. Wiem jednak ,że nie dostanę się dalej bo poprostu wygryzą mnie kasiaste laleczki...Ekhm...No cóż.Przykro mi ,że tyle dziewczyn ladnych się nie dostało :( :( To są właśnie realia polskiego życia...Płać a zdobędziesz wszystko. Pozdrawiam was gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be happy ;) Gratulacje Kas_17 !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:44 Niestety mi się nie udało w tym roku ... ale w przyszłym będę jeszcze raz próbować :) Może kiedyś się uda! Pozdrówka dla wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: to dranie som i tyyyyyllllleeeee............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:05 mycha!to do ciebie ja mam tak samo caly czas gadajom ze wyglondam jak z oswiencimia lub ze mi w domu jesc nie dajom ale ja jem i to duzo a itak niemge pszytyc!!prubowalam wieloma sposobami raz mi sie udalo pszytyc 3 kilo ale zaraz za tydzien waga wrucila!mycha moze masz maila albo cos zebym sie z tobom pogadala chyba ze niechcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.toya.net.pl 22.04.05, 19:39 CZy sa juz wyniki castingow z 16 i 17 kwietnia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda k Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:59 gratuluje kasi 17 która sie dostala masz szczescie!!! jeszce raz gratulejszyns ... ja sie niestety nie dostalam a tak liczyłam na to :( pozdro dla wszystkich lasek które sie nie dostaly !!!!:** ps. nie martwcie sie jestesmy i tak i tak piekne bez zadnego model look !!!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: 16 i 17 kwietnia 2005. Castingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:24 kto wygral w warszawskiej reducie? Odpowiedz Link Zgłoś