04.04.05, 12:57
Dziewczyny co sądzicie? mają nawet przystepne ceny i można kupic w Polsce.
Zastanawiam się nad szamponem i odżywką, i kremem do twarzy. Proszę o opinie,
bo planuję zakupy.
www.naturo.pl/product_info.php?cPath=86_89&products_id=704&osCsid=4eee8e7252406a57fd4d6e9f59ca8d2b
www.naturo.pl/index.php?cPath=86_92&osCsid=4eee8e7252406a57fd4d6e9f59ca8d2b
Dzięki
Obserwuj wątek
    • suselka03 Re: Utrekram 04.04.05, 13:06
      URTEKRAM miało być oczywiście ;)
    • kraxa no niestety ja dokonalam zakupów:-( 04.04.05, 15:22
      Opierajac sie wylacznie na info na stronie naturo. Jakos "zapomnieli" dodac do
      skladu szamponu SLS, no i wkremach do twarzy na dzien i na noc jest jakis
      dipropionat czegostam. Porazka. cale moje zamowienie oddaje facetowi- on nie
      jst tak ortodoksyjny ;-), ale dla mnie porazka!!! Nie zamierzam nieczego wiecej
      kupowac, aha, pasta do zebów z aloesem jest czystai dobra. to jedno moge
      polecic.
    • suselka03 Re: Utrekram 04.04.05, 15:34
      dzięki kraxa za szybką odpowiedź, no szkoda bo oferta wydaje sie ciekawa.
    • suselka03 Re: Utrekram 04.04.05, 15:50
      przejżałam składy kremów Urtekram i nie ma tam żadnego di..coś tam. Kraxa a
      używałaś kiedyś czegoś z Alva, interesuje mnie seria Rhassoul, mam
      przetłuszczajacą się skórę. Acha i byłabym bardzo wdzięczna za propozycję
      toniku do twarzy ( niedrogi!!), mam wrażenie, że stosowany ostatnio napar z
      rumianku wysuszył mi skórę.
      Pozdrawiam
      • kraxa gdzie przegladalas te sklady?????????????? 04.04.05, 17:11
        Jest dipropionat w kremie na dzien i na noc. Oba zamówilam, i w obu jest:-
        (Natomiast na stronie oczywiscie nie pisza, zamiast tego "surowce roslinne na
        bazie oleju kokosowego", ale kolo oleju kokosowego to nawet nie lezalo,o sls w
        szamponie tez jakos nie wspominaja. Tak, mam alve, od Pana Tauchmanna. kupilam
        tonik extra strongi zel do mycia rhassoul, a w prezencie dostalam krem Harmony
        tez zserii rhassoul Uzywam calej serii i ja polcam, tylko tonik z pewnoscia
        troche przesusza, ale mi to akurat nie robi zle.
    • suselka03 Re: Utrekram 05.04.05, 15:49
      składy przejżałam na stronie, tak dla pewności..
      Jeszcze chciałam spytać o olejek do twarzy dr. Hauschka, gdzieś czytałam,że
      normalne podkłady się z nim kłóćą, żae są problemy z ich nałożeniem itp.
      Kraxa piszesz na naturalnie,że mieszasz ten olejek z fluidem, jakim czy tez
      Hauchki? I jaki jest efekt, działania samego olejku, i krycia kiedy połączy się
      go z fluidem?
      Dzięki
      • kraxa to ja pisalam, ze olejek sie warzy 05.04.05, 16:04
        z normalnymi fluidami. Ja uzywam zestwu olejek+fluid koloryzujacy Dr hauschka i
        dla mnie to jest optymalna kompozycja nie tylko pod wzgledem efektu- kolor jest
        przejrzysty, nie maskuje "naturalnych" kolorów, piegów, które lubie, itp.
    • suselka03 Fluid dr.Hauchska 05.04.05, 21:17
      Kraxa to jak mi juz tak radzisz, to napisz jeszcze o kolorach tych fluidów, u
      mnie napewno nie ma apteki, gdzie to mogę obejrzeć. Patrzyłam na Aqua vitae,
      wszystkie wydaja sie dość ciemne. Ja kupuje raczej jasne odcienie.
      Na buźce mam własnie olejek spozadzony wg. Twoich wskazówek, z olejkiem z
      dzrzewa herbacianego, lawendy i paczuli, wrazenia miłe, zobaczymy jak działa,
      dzięki :)
      • kraxa ja mówie o fluidzie koloryzujacym 06.04.05, 11:17
        a nie podkladach. Fluid Hauschki wystepuje w jednym ciemnym odcieniu, który w
        butelce wyglada jak kakao. wymieszany z olejkiem lub kremem w zaleznosci od
        proporcji zmienia natezenie barwy. I to mi bardzo odpowiada, bo mozna jednym
        kosmetykiem dopasowac sie do zmieniajacego sie z porami roku kolorytu cery. O
        make upach Hauschki nic Ci nie powiem bo nie uzywalam. Na Aqavicie mozna jednak
        zamówic próbki prawie wszystkich kosmetyków Hauschki i tak bedzie najlepeij jak
        sama spróbujesz. Bo na pytanie czy Tobie bedzie pasowal to nie moge udzielic
        odpowiedzi :-)
    • suselka03 Utrekram - dezodorant 15.06.05, 11:51
      Używam i polecam. Pełna nazwa : Flower deo Crystal, 50 ml, ok 27 zł. Skuteczny,
      jak z ekonomią w używaniu to jeszcze niewiem bo mam krótko. W składzie olejki z
      róży, werbeny, pelargonii, dają bardzo delikatny zapach po użyciu, ale poźniej
      włąsciwie nie wyczuwalne. :)
      Skład:
      woda, naturalne solemineralne, roslinna gliceryna,celuloza, olejek róży,
      pelargonii werbeny.
      INCI:
      aqua, potassium alum, glycerin, hydroxyethyl- cellulose, pelargonium
      graveolens, verbena officinalis.

Mi wszystko wygląga na ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka