Dodaj do ulubionych

Gabriela Sabatini

06.04.05, 16:48
www.gabriela-sabatini.com/uk/index2.htm
Wejdźcie w "my fragrances" i wybierajcie obrazeczki - fajny test na wybór
odpowiedniego zapachu, heh. :) Sprawdziło Wam się...? Ja na razie nie wiem,
bo jeszcze nie stosowałam GS - co sądzicie o tych perfumkach i który jej
zapach jest naładniejszy? Ja lubię zapachy zmysłowe, ale nigdy bardzo ciężkie
i bardzo słodkie, ot - kobiece. robiłam test kilka razy, najczęsciej wychodzi
mi Devotion.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: Gabriela Sabatini IP: *.4web.pl 06.04.05, 17:08
      Mnie wyszło Wild wind:)))))))A jakis czas temu gorąco się zastanawiałam nad
      tym zapachem:))))))))))Raz mi się cos zgodziło:)))))))
      • m-habibi Re: Gabriela Sabatini 06.04.05, 17:14
        mi wyszlo Bolero ale niestety nawet nie wiem jak pachna :)
        grunt, ze nie wychodzi zawsze to samo ;)
        • justa_79 Re: Gabriela Sabatini 07.04.05, 09:56
          mi też wyszło Bolero... i nie wiem, jaki to zapach ;)
    • Gość: karolinn Re: Gabriela Sabatini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:23
      Mi też wyszło Bolero! ale używam Private Edition, uważam że pachną genijalnie!
    • Gość: Klara Re: Gabriela Sabatini IP: *.4web.pl 06.04.05, 17:25
      A nie wiecie może, ile kosztuje 30 ml tego Wild Wind? Szczerze to wąchałam
      sobie już niejedną Sabatini, ale jakoś nigdy nie zróciłam uwagi na cenę, aż
      mnie to dziwi teraz samą:) One są chyba tańsze niż takie typowe , półkowe-
      perfumeryjne, prawda?
    • Gość: asiek_asiekowaty Bolero??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.04.05, 17:30
      Ale tam przecież nie ma Bolero...
      • m-habibi Re: Bolero??? 06.04.05, 17:35
        sprawdzilam - ujawnia sie dopiero jak okaze sie Twoim zapachem :))
        prosze bardzo :
        www.gabriela-sabatini.com/uk/index2.htm
        • m-habibi Re: Bolero??? 06.04.05, 17:36
          e linka nie ma :) nie da sie go zamiescic jakos :)
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: Bolero??? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.04.05, 17:49
            Kurcze :/ Ale tego nie ma nawet w spisie! Po kolei są: Gabriela Sabatini, Wild
            Wind, Devotion, Daylight, Private Edition, Temperamento i Elegance. Gdzie tu
            Bolero?
      • Gość: Akne Re: Bolero??? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 06.04.05, 17:36
        A ja uzywam Devotion, to moje najukochansze perfumki. Pod prysznic mam balsam
        Bolero. Tez ladny zapach.
        • Gość: Aga Re: Bolero??? IP: *.chello.pl 06.04.05, 19:34
          jakis czas temu mialam dwa razy wild wind - polecam wszystkim - zapach swietny,
          bardzo dobrze sie trzyma, a cena tez przystepna.
          • verena2891 Re: Bolero??? 06.04.05, 19:46
            mi tez wyszlo bolero, nie wiem jak to pachnie musze jutro gdzies powachac:)
            • vanillaice Re: Bolero??? 06.04.05, 20:27
              Mi też wyszło Devotion i chyba się skuszę, bo zapach mi się podoba. :)
          • Gość: Klara Wild wind IP: *.4web.pl 07.04.05, 10:57
            No własnie jaka cena?:)))))))) Bo zapach jest rzeczywiście przyjemny - taki
            arbuzowy, ale słodki i swieży jednocześnie.
            • Gość: annnka Re: Wild wind IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:02
              w prefumeriach internetowych za 30 ml wild wind wody perfumowanej zapalcisz ok
              90 do 100 zl,ja mam 50 ml za ktore placilam ok 150 zl(ale w perfumerii)
    • Gość: Asia Re: Gabriela Sabatini DEVOTION :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 07:34
      Ja maiałam DEVOTION, EEECHH PIĘKNY CUDOWNYZAPACH:)
      30 ML WODY perfumowanem kosztuje ok 65 zł
      jest tez tzn deodorant perfumowany- ok 35 zł kosztuje
    • Gość: annnka Re: Gabriela Sabatini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:34
      mi wyszlo-private edition,a moimi ulubionymi sa wild wind-piekny,swiezy zapach
      w sam raz na wiosne i lato(chociaz ja go takze uzywam przez caly rok)kocham ten
      zapach,chyba nigdy mi sie nie znudzi:)
    • Gość: amelia79 Re: Gabriela Sabatini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:34
      Ja osobiscie polecam SUMMER- nie wiem czy ten zapach jest w teście ale na lato
      jest rewelacyjny.Ciekawy jest tez Temperamento.pozdrawiam wielbicielki GS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka