Gość: morka IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.08, 20:51 Po ogromnych stresach zdałam za 3 razem ;) Powodzenia wszystkim i nie poddawajcie sie ;) :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifilinda Re: zdałam!!!!!!!!!!!!!! 15.02.08, 20:53 Gratuluję!!! Jednak to prawda, że "do trzech razy sztuka" :) No to teraz życzę cierpliwości w oczekiwaniu na prawko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morka Re: zdałam!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.08, 20:54 dziekuje i równiez gratuluje ;) P.S. jak to jest z tym prawkiem, sama musze isc do urzedu i pytac czy juz jest czy moze przyjdzie jakies powiadomienie?? Odpowiedz Link Zgłoś
fifilinda Re: zdałam!!!!!!!!!!!!!! 15.02.08, 21:53 Gdy po zgadnym egzaminie płąciłam za prawko w wydziale komunikacji, obsługujący mnie pan poinformował mnie ile będę czekała na dokument. Dodatkowo sprawdzałam sobie status na stronce wytwórni papierów wartościowych. Okazało się, że ów pan z wydziału komunikacji nie pomylił się, gdyż w środę 13.02.2008r. (tak jak mówił) na stronce pojawił się komunikat, że dokument do odbioru w urzędzie i tego samego dnia prawo jazdy odebrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela1981 Re: zdałam!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 15.02.08, 21:58 gratulacje '' mnie czeka czwarty 13 marca ,pozdrawiam ,i zycze szerokiej drogi ; Odpowiedz Link Zgłoś