Dodaj do ulubionych

TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-(

IP: 83.151.40.* 07.04.05, 20:01
hej!
kupilam true match W3 i to kasa wywalona w bloto!!!!Najpier naczytalam sie
opinii pochlebnych na forum a potem przezylam szok!
1.slabo matuje
2.kolor za ciemny (moze latem go bede uzywac bez grymasu ze szyja za biala)
3.po 3 godzinach nie widac ze mam cere przykryta pudrem!
4. swieci sie ( T)
Wczesniej uzywalam ideal balance nr 22 Loreal, ale zmienily sie odcienie i
kupilam ten nieszczesny true match!
Poledzcie mi podklad dobrze kryjacy,aby tak szybko cera sie nie swiecila
Nie mam juz sily wywalac kolejnych 50 zl w bloto!
Obserwuj wątek
    • maga102 Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( 07.04.05, 20:13
      Nie wiem czy bedziesz zadowolona, ale ja również uzywałam Ideal Balance nr 22 i
      własnie (po wstepnym rozeznaniu) miałam sobie kupić True Match W3, ale teraz
      używam Cashmer Perfect nr 16. I z tego kolorku jestem bardzo zadowolona. Z
      samego podkładu w sumie tez, choć nie wiem jak będzie sie on zachowywał w
      lecie. Cerę mam mieszaną(linia T).
      • Gość: MONIKAAAAA Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: 83.151.40.* 07.04.05, 20:17
        magdo -a jak go porownasz z ideal balance nr 22?
        bo dla mnie ten podklad byl ok- cashmer perfect jest lepszy?
        no i napisz jak z odcieniem?-podobny do nr 22
        thanks
        • Gość: maxi Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:31
          Również zawiodłam się na tym podkładzie. KOSZMAR!! Dla mnie idealny jest Colour
          Adapt Max Factora. Wypróbowałam wiele podkładów. Od Sisleya, Lancome, Chanela
          po Loreal i Erisa. Ten bije wszystkie na głowę. Proponuje wziąć próbkę. CA jest
          w każdej perfumerii.
          • Gość: kama Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:44
            Do tej pory uzywałam Ideal Balance ,teraz kupiłam Revlon Colorstay 04
            Jestem bardzo zadowolona,matuje lepiej niz Ideal Balance,dobrze kryje a
            jednocześnie nie ma efektu maski.
        • Gość: maga102 Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:18
          Ideal Balance zdecydowanie lepiej kryje. Cashmer jest delikatniejszy, ale mniej
          matuje i niestety szybciej sie zuzywa-mnie tubka (25 ml, a nie 30!!!) starcza
          najakieś 2,5 miesiaca, a maluję się codziennie. Ideal Balance miałam jakies pół
          roku. Co do koloru Cashmer 16 jest troszke inny, ma odcień bardziej beżowy niż
          rózowy-Ideal Balance 22 wpada chyba bardziej w róż.
    • Gość: moni Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: *.elpos.net 08.04.05, 00:24
      a ja uzywalam i nadal uzywam true match i dla mnie idealny :) zadnego z twoich objawow nie mialam :) chociaz mam cere bardzo tlusta
      • renia30 Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( 08.04.05, 18:27
        Colorstay Revlona :o)) rewelacja.
        • Gość: MONIKAAAA Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: 83.151.40.* 08.04.05, 20:32
          a ten puder revlona colorstay nr 04 -bardzo jest podobny do nr 22 ideal balance?
          • Gość: asia Re: TRUE MATCH- TRAGEDIA... JAKI INNY KUPIC? :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:52
            www.revlon.com/product.asp?ProductID=5087&Mode=catalog

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka