dradam1 21.04.05, 03:25 to nie jest problem, t;umaczyly mi znajome muzulmanki. Problemem stanowi jednak ten fakt, ze ma sie kilkoro tesciowych ( mamusiek). www.cbc.ca/story/canada/national/2005/04/20/bountiful-wives050420.html Pozdrawiam dradam1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: miec kilkoro zon 21.04.05, 09:25 a wlasnie jak to jest z tesciowymi wsrod mulzumanow? Odpowiedz Link
dradam1 Re: miec kilkoro zon 21.04.05, 20:59 sylwek07 napisał: > a wlasnie jak to jest z tesciowymi wsrod mulzumanow? Naprawde Ciebie ten problem interesuje ? A nie masz ochoty sprawdzic osobiscie, tylko mnie wystawiasz ? Pozdrawiam dradam1 Odpowiedz Link
sosna28 Re: miec kilkoro zon 21.04.05, 21:09 > a wlasnie jak to jest z tesciowymi wsrod mulzumanow? Na wspólnej imprezie to może być istny zlot czarownic. brrr Odpowiedz Link
za_morzem sex przed slubem 22.04.05, 01:26 mnie ciekawi jak arabowie zaspokaja swoje potrzeby sexualne przed slubem. Odpowiedz Link
pikorpikor Re: sex przed slubem 22.04.05, 03:03 My dziś natomiast dywagowaliśmy ze znajomymi czy Polska powinna pójść "krok do przodu" w porównaniu do niektórych "cywilizowanych" krajówi zezwolić np na małżeństwa POLIGAMICZNE gejów. Bylibyśmy wtedy trendy i na fali Odpowiedz Link
za_morzem malzenstwa gejow 23.04.05, 04:33 co to znaczy "poligamiczne malzenstwa gejow"? "poli" z greki to "duzo", "gamiczne" to tyle co "wspolzycie". wiec mialoby by chodzic o malzenstwa wiecej niz dwoch ludzi? pozatym jaki jest problem w tym czy pozwalac sie wiazac ludziom tej samej plci? (bardziej kontrowersyjny jest temat adopcji dzieci). jesli chca zyc ze soba to prosze bardzo, jako pary mieszkajace ze soba 1o lat powinni miec takie same prawa jak zwiazki "mieszane" tudziez "normalne". im chodzi o aspekty prawne tej sprawy a nie o obraczki. dziedziczenie i takie tam. Odpowiedz Link
syswia Re: sex przed slubem 22.04.05, 03:13 tak, jak wszyscy inni: albo nie zaspokajaja albo zaspokajaja sami albo z kims chetnym. Smiem przypuszczac, ze tak jak i innych kulturach (mysle tu np o hinduskiej) jest tej kwestii sporo hipokryzji i wielu mlodziencow podrywa dziewczeta spoza swego kregu kulturowego i traktuje je bardzo krotkoterminowo (do czasu az rodzina znajdzie mu godna malzonke). Odpowiedz Link
byt2 Re: miec kilkoro zon 22.04.05, 06:43 Czy ktos zadal sobie trud przeczytania artykulu pod podanym linkiem ? , jest tam mowa o spolecznosci mormonow a nie muzulmanskiej . Odpowiedz Link
za_morzem sex... 23.04.05, 04:28 mi sie nie chcialo czytac ale dradam pisal o znajomych muzulmankach. arabowie nie moga podrywac arabek bo te nie moga sie z nimi zadawac przed slubem. wiec chyba robia to sami albo albo z kolegami? Odpowiedz Link