Gość: Jaga IP: *.icpnet.pl 12.04.05, 23:46 Mam pytanie: czy ktoś kupił te gazetkę i co ciekawego jest w środku?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania Re: Twój Styl na maj IP: *.ld.euro-net.pl 13.04.05, 07:32 Po prostu nic. Nie warto kupować. Na okładce p. Wolszczak, zupełnie nierozpoznawalna, ale od czego jest obróbka komputerowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Twój Styl na maj IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 13.04.05, 07:33 Tradycji stało się zadość. Comiesięczny wątek "Co jest w Twoim Stylu." Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: Twój Styl na maj 13.04.05, 08:17 Jeszcze nie przeczytałam całości, ale podobało mi się parę rzeczy: 1. artykuł o dziewczynach, które wyjechały do pracy za granicę 2. firma w twoim stylu 3. moje miejsce na ziemi - znani i lubiani o swoim azylu zresztą wszystko znajdziesz na www.twojstyl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Twój Styl na maj IP: *.interplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 08:57 Próbek brak:( Jedynie saszetka herbaty Lipton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Twój Styl na maj IP: *.interplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 08:56 No a poza tym jest album z najciekawszymi zdjęciami z pontyfikatu Jana Pawła II i płyta z muzyką filmową Jana P. Kaczmarka (6 utworów). Cena 9.90 Odpowiedz Link Zgłoś