mako.mako 14.04.05, 10:31 Dziewczyny napiszcie jak najlepiej używać rekonstruktora? Na opakowaniu napisane jest trzymać 3-5 min. Nie wiem czy mozna potrzymać dłużej i np. podgrzewać suszarą :) Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwka rekonstruktor można na włosach potrzymać dłużej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:50 rekonstruktor spokojnie można na włosach potrzymać dłużej. Mnie fryzjerka doradziła, by nałozyć odżywkę na włosy, na to czepek i podgrzać, w cieple trzymać na głowie 20-30 minut. Ciepło wzmaga działenie odżywki. Efekty były bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: rekonstruktor można na włosach potrzymać dłuż IP: 217.97.133.* 14.04.05, 11:48 no i jak wrazenia?? dobry jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: rekonstruktor można na włosach potrzymać dłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:41 moje długie spalone domowym odbarwianiem wlosy uratował- postawił na nogi :-)) uważam, ze to jedna z najlepszych odżywek odbudowujących strukturę włosa, którą można na naszym rynku kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: rekonstruktor można na włosach potrzymać dłuż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:15 Potwierdzam. Odżywka zupełnie inna niż wszystkie,zwłaszcza supermarketowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doskak Re: rekonstruktor LANZA IP: 217.96.2.* 14.04.05, 14:44 Napiszcie proszę ile to cudo kosztuje i gdzie to mozna kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: rekonstruktor LANZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:02 koszt około 70 złoty, można kupic w sklepach fryzjerskich, w Galerii Centrum, mają też stronę internetową przez która można wyszukać miejsca gdzie kosmetyki LANZA sa dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doskak Re: rekonstruktor LANZA IP: 217.96.2.* 14.04.05, 15:08 bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: rekonstruktor LANZA IP: 195.136.36.* 15.04.05, 08:29 A czy wiecie jaka to stona bo na www.lanza.pl nie moge znaleźć adresów gdzie mozna kupić ich produkty? Czy w Douglasie jest to możliwe? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: rekonstruktor LANZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 09:36 w Douglasie też są dostępne kosmetyki LANZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: rekonstruktor LANZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:30 Kosmetyk naprawdę działa. Włosy są sypkie i błyszczace. Ma tylko jedna, wg mnie zasadniczą wadę. Uzyłam go 3 razy, mam włosy do połowy placów. Nie przesadzałam z ilością a po tych trzech użyciach zostało tylko ok. 1/2 tubki. Uważam, ze jest małowydajny i po wsmarowaniu gdzieś znika. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: rekonstruktor LANZA 15.04.05, 15:56 moje włosy też uratował po nieudanym balejażu... wg mnie jest wydajny, mam długie włosy, wystarczył mi na kilka miesięcy, używałam go 1-2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś