Dodaj do ulubionych

Opiszcie siebie teraz.

• Gość: sunsilk Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 11:43
      ja w bialym mieciutkim szlafroku, pije poranna codzienna czerwona herbate... z
      podkulonymi nogami (jak zawsze) siedze na krzeselku przed stolikiem z kompem.
      jeszcze nie zrobilam porannej toalety :) zrobie to po herbacie. czyli wlosy
      (krotkie i wczoraj ufarbowane) rozczochrane, a skora na twarzy jest tak jak po
      nocy, czyli nic na niej :) siedze, odbieram telefony od mojego lubego, ktory
      pojechal na zakupy na gielde fotograficzna i nie moze dostac tego, na czym mu
      zalezy.. dzwoni i żali mi się (a poza tym, podejrzewam, że testuje też swojego
      nowego bluetootha, którego wczoraj dostał ode mnie na urodziny (juz 4 razy
      dzwonił!!), hehehehe, faceci!). swoją drogą wydałam na tego bluetootha kupę
      kasy uhhh, pojechało mi to po portfelu... luby ma też odebrać nasze zdjęcia, a
      potem zrobic nam śniadanie, więc naprawde bardzo na niego czekam :))) poza tym
      prawdopodobnie idziemy dzis na imieninkowe ciasto do mojej koleznaki, wiec
      zastanawiam sie, co by jej tu sprezentowac, chyba bukiet tulipanów i jakieś
      słodycze, bo ona je uwielbia

boże, juz prawie południe!
      • verena2891 Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 12:07
        Siedze przed kompem , ubrana w koszulke na ramiaczkach w niebiesko-biale paski,
        a na tylku mam szare spodnie dresowe z rozowymi paskami.Na nogach niebieskie
        papucki, ktore dostalam od siostry pod choinke.Na zebach :)aparat podtrzymujacy
        efekty aparatu stalego, taki do noszenia na noc, ale ze w nocy wybielam to
        musze nosic w dzien.Wlosy czekaja na mycie , wiec zwiazane w kucyka.
        Humor sredni na jeza, ale to chyba przesilenie wiosenne i czekajace mnie w
        przyszlym tygodniu ustne egzaminy za ktorymi nie przepadam. Poza tym bola mnie
        zeby , ale sa juz przynajmniej troche bielsze.
        milego dnia + pozdrowionka
        • Gość: Ola Re: Opiszcie siebie teraz. IP: 62.29.152.* 22.04.05, 21:01
          Hmm w TYM momencie wygladam ja RUmun. :))))NIe ma się co oszukiwać :))

Stare, porozciagane, za duże, dresy w kolorze bordo <sexi> :D
          Popielata bluzeczka z długim rękawem, bo mi wieje od okna.
          Mam włączony TV cos gadają, ale nie bardzo słucham :)
          Mięczyczasie wystawiłam aukcje na Allegro. Łaże po necie.
          Na stopach mam sexowne kapcie z Zakopanego, takie z kozuszkiem <bez
          komentarza> :D Ale i tak mi zimno w stopy. Dlaczego?
          Włosy spięte w kucyk, lekko przetłuszczone. Feee
          Bez makijażu, za to wypsikana Lolitą Lempicką.
          Bardzo mi pasuje do całego wystroju...NIe ma co :))))))

Własnie zjadłam 2 kluski, z obiadu, parowane z karmelem...MNIAM !!
          Czuje, że zacznie mnie zaraz piec zgaga, bo strasznie słodkie, ale pychotka ;)
          A no i chce mi się pić idę, jak wyśle tego posta szukac minerlnej w chałupie.

Chyba zaraz odpalę fajeczkę, bo każdy polak po jedzeniu
          nie zmapomni o paleniu <lol>

Kmbinuje co zrobić jutro? Iść do na piwo, na dyske, w ogóle gdzieś wyjść?
          Myslę jak tam mój brat w Alnglii zyje....???
          Humor taki normalny, ale bardziej nastawiony na usmiech niż na dąsy.

No i chce mi się sikać! Idę, nie idę. I D Ę....
    • Gość: nutka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 17.04.05, 12:16
      Chociaż to już południe ja wciąż jestem zaspana bo leniuchowałam dłuugo w łóżku
      odpoczywając po ciężkim tygodniu.
      Biała koszulka, granatowe dresy pumy, klapki + majtki. Rozczochrane krótkie
      włosy, zero makijażu.
      Popijam sok pomarańczowy, odpisuję na maile, czytam forum, oglądam bieliznę.
      • Gość: Parfe Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.243.81.adsl.skynet.be 17.04.05, 12:52
        Ja niestety w pracy ale tylko dwie godzinki na szczescie i nic pilnego do
        roboty...trzeba po prostu odsiedziec swoje:)
        Mam na sobie dzinsy , buty czarne sportowe wiazane nad kostke,sweterek w serek-
        jasno fioletowy.
        Aha okularki na nosie....co do makijazu to jedynie rzesy pociagniete lekko
        maskara i lica przypudrowane by sie nie swiecily....
        A co do humorku to nawet oki tyle ze pupa od roweru boli:((
        Zaraz ide po butle wody mineralnej bo rano zjadlam mnostwo roznego rodzaju
        platkow i nie chce by mi sie jelita pozatykaly;)
    • Gość: Izolda Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:50
      Ja aktualnie siedzę nad talerzem sałatki z kapusty pekińskiej , pomidorów,ogórków i kukurydzy-uwielbiam!Postanowiałam,że nie będę jeść dziś tłustego mięsa ,które zazyczyl sobie mąż. Piję wodę mineralną niegazowaną. Ubrana jestem w niebieskie spodnie dresowe i błękitną koszulkę polo. Zrobiłam sobie dwa smieszne kucyki-tak by przynajmniej w niedzielę odjać sobie lat.Makijaz już jest na twarzy. Małzonek jest pod wrażeniem. Na stole w kuchni czeka już na nas kopiec kreta- nasze ulubione ciasto;)Po południu poczytam ciekawą książkę ,by nie myslec o jutrzejszej pracy;(
      Pzdr
      • Gość: Iwka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.idea.pl 17.04.05, 13:20
        A ja nie mam na sobie nic, bo włąśnie jestem w drodze pod prysznic. Zaspana, bo
        wstałam przed pół godziną. Jestem przez to wkuta, bo pół dnia już mam z głowy,
        ech...
        W domu bałagan, więc wkurzenie tym większe. A TŻ ma to gdzies i mnie dodatkowo
        wk... Ech... Dobrze,że choć kot milusiński i mogłąm go sobie potarmosic.
        Aha- mam 5 okropnych wyprysków na dekolcie! Buuuuuuuuu
    • Gość: sitc Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:13
      Zgniłozielone spodnie Solar typu cygaretki- takie cieniutkie letnie, wreszcie
      można założyć hurra!!! Do tego bluzka koszulowa, z rękawem 3/4 zapinana na
      haftki w nieokreślonym bezowo-cytrynowym kolorze, za chwile do tego dojdą
      czarne szpilk i torebka pieszczotliwie nazywana przeze mnie kajakiem- bo jest
      wąska, nie wysoka i bardzo długa :)
      Oczka umalowane dwoma odcieniami zielonego, oczywiście podkład i puder na buzi,
      przed wyjściem maznę się delikatnym, morelowym błyszczykiem.
      • palka_90 Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 13:26
        :) ja dziś od rana w koszulce w biało czerwone paski i dzinsowych rybaczkach,
        kapcie- psy :D mmm pije herbatke ziołową dla nerwusów..:| zaraz idę do kuchni
        robić pierś z kurczaka na obiad :D pies stęka pod nogami i woła o czekoladki
        leżące na stoliku :p ot cała ja :D
    • Gość: kasik Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:35
      kubek kawy... kolejny :):) mniam mniam... wykompana, wypachniona, szykuje sie
      na obiad u "teściów"... potem wypad do znajomych na tarchomin:):) trzeba nabrać
      trosze relaxu i przyjemności na zapas:):) wkońcu cały tydzień pracki czeka z
      niecierpliwością uffff...
      narazie mam nasobie samą bluzke + majciochy...jest tak ciepło że nie chce mi
      sie zakładać dresowych spodni (które swoją drogą są świerze po wczorajszym
      praniu:):) rzesy pomalowane (dziś zakupionym tuszem rimmel za 12 zet hihihihi)

a ja ciągle jestem szczęśliwa...mimo to że od tej całej kwitnącej wiosny znowu
      mam alergie... szczęscie nie znika hihihihi

pozdrawiam !!!
    • Gość: milkie Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.blich.krakow.pl 17.04.05, 15:06
      a ja sobie siedze w czysciutkim pokoju moich wspollokatorek, ich nie ma, ja mam
      w uszach sluchawki z "dla mnie masz stajla" :), poprawiam sobie humorek,
      wlasnie schrupalam lentilky, czekam na ukochana czerwona herbatke, molestuje
      kumpla przez gg, czytam joe monstera, przegladam, co sie ruszylo na forum przez
      weekend. wloski spiete w koczek, zero maski, soczewki na swoim miejscu.
      cieplutka bluza od dresu, bawelniany podkoszulek, bokserki, za duze bojowki
      podwiniete do kolan, odjazdowe podkolanowki w paski, czarne baletki. weekend.
      zaraz sie zabieram za zalegle rysunki techniczne. pozdrawiam.
    • Gość: Estera Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:40
      Ja siedze w bikini, ktore kupilam wczoraj. Mialam sie dzisiaj troche poopalac
      (30 stopni w sloncu-huuuuuuraaaaa!!!) aczkolwiek panowie naprawiajacy dach u
      sasiadow skutecznie mnie odwiedli od tego pomyslu. Acha, jeszcze mysl
      refleksyjna mnie naszla: od jutra dieta (to po wnikliwym przeanalizowaniu
      konfrontacji mnie w bikini z lustrem). W ramach tego zjadlam wlasnie prince
      polo. Bez makijazu, wlosy zyja wlasnym zyciem, mialam wziazc sie za projekty,
      ale mi sie nie chce. Wokol balagan, a moj kochany 3-miesieczny york wlasnie
      wyzywa sie na kalce kreslarskiej. Ach....
      • Gość: psotka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.ula16.1000lecie.pl 17.04.05, 16:52
        Wrocilam z weekendowego wypadu do chlopaka. Podgryzam musli owocowe zapijajac je
        kawa z mlekiem. A na mnie szare spodnie z dresu i czarna koszulka w biale
        kwiatki z duzym dekoldem :P
        Zaraz zabieram sie za nauke a narazie sprawdzam zaleglosci na forum :P
      • Gość: morgiana Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 17.04.05, 17:00
        A ja własnie probuje zasiegnąc on line info na temat prenumeraty mojego naj naj
        naj miesiecznika Exlusiv.Siedze przy kompie z wielką filizanka aromatycznej
        mandarynkowej herbaty obok mnie synek ,własnie usmarował sie moim kolejnym
        błyszczykiem.To jeden z tych dni w ktorych olewam wizualne dopracowanie w
        kazdym calu;-)czuje sie wyzwolona bez makijazu , super fryzury i w domowych
        ciuchach koronkowy bielizniany top ,wygodne spodnie,bose stopy:)))))
        • medzi1 Re: Opiszcie siebie teraz. 30.04.05, 18:00
          wlasnie pije herbate z sokiem malinowym wlasnie czeakm na swojego chlopa
          jedzimey gdzies na zakupy ma mi cos kupic8)) jak jestem ubrana mma bronzowe
          spodnie i rozowa bluzeczke jeszce nie jestem wymalowana ale czas najwyzszy bo
          juz pozno
    • voluptas Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 20:00
      Aż miło to poczytać.
      A więc - siedzę w mojej kuchnio-pracowni, wokół porozezucane słowniki - robię
      tłumaczenie, które mam jutro oddać i z obrzydzeniem myślę o perspektywie
      zarwanej nocy. Odziana jestem trochę po domowemu - w wygodne polarowe
      spodniszcza, plus nowo nabyta koszulkę Jackpota w kolorze morskiego turkusu,
      jakoś nie mam ochoty jej zdejmować. Na twarzy mam jeszcze dzisiejszy makijaż -
      pewnie za chwilę go zmyję i odbędę rytuał maseczkowy.
      Na razie koło komputera na jednym ze słowników duży kubas z malinową herbatką
      Herbapolu, oszukaną słodzikiem. Na kolanach mruczy wszechwładny Kot Maczuś
      Pierwszy wybredny, super dezorganizator, a na łydce czuję co chwilę zazdrosne
      pazury Mamuta - kocicy.
      Głodna jestem niesłychanie, bo mi się woreczek z żółcią zbuntował i jestem na
      ścisłej diecie :(
      W tle słyszę gromkie porykiwania mojego jeszcze-nie-męża, oglądającego w pokoju
      "Rodzinę zastępczą". Troche mnie deprymuje perspektywa kolejnego wypełnionego po
      brzegi robotą tygodnia - jakoś zawsze w niedzielne wieczory mam wrażenie, że cos
      mi znowu uciekło.
      pozdrawiam wieczornie :)
      • Gość: Aniasia Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:46
        Właśnie wyszli od nas znajomi.Siedzę sobie przy stole, stukam w laptopa, czytam
        różne takie. Obok pachnąca aromatycznie herbatka brzoskwiniowa i waniliowe
        wafelki (a raczej ich resztki). Niebieskie dżinsy, zielona koszulka, zielone
        skarpetki z osiołkiem:-). Trochę już potargana. Przede mną bukiet pięknych
        żonkili.Obok na sofach leżą sobie mężczyźni mojego życia: 2,5 miesięczny i jego
        tata. Jednym okiem oglądam film na jedynce, z którego mąż ciągle się chichrze.
    • modlisshka Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 22:19
      Siedzę pachniutka i umyta i jest to najlepsze uczucie jakie może człowieka
      spotkać po weekendowym grillowaniu na działce, gdzie nie ma warunków do
      całkowitej higieny :-)
      • vanillka Re: Opiszcie siebie teraz. 18.04.05, 00:48
        Milutki wątek, czytam z przyjemnością...
        Teraz do rzeczy:
        - pomarańczowa - letnia już koszulka, noszona prawie cały dzionek
        - bordowe, stare, domowe dresy
        - fioletowy szlafrok w jagódki
        - niebieskie pluszowe japonki (prezent od przyjaciółki)
        Generalnie zestaw kolorystyczny SUPER!
        Nudno mi było, więc zajrzałam na forum i siedzę tu już chyba ze 2h. Mój
        chłopina zasnął przed tv, chyba czas go obudzić na mycie ząbków i spanko.
        Mnie też (jak którejś z poprzedniczek) chce się sikać, ale nie mam czasu iść
        heheheh.
        Włoski mam wyprostowane - jeszcze z rana, tapetka też całodniowa. W domku
        bałagan, koło mnie na biurku sterta zbędnych rzeczy... Cała ja!
        Ogólnie humorek ok, ale chyba czas już na spanko, bo rano będę nieprzytomna.
        Jutro czeka mnie godzinka spinningu, a mam już 2-tygodniową przerwę, więc
        będzie ciężko.
        Pozdrawiam Forumowiczki, które jak ja - zamiast iść spać to wczytują się w
        wątek ehehhe
        Papa
    • Gość: naina Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.05, 01:04
      Po kapieli algowej,w pizamie juz nie nowej,
      popijajac herbate cytrynowa z potargana glowa,
      na twarzy olejek lotus,za oknem kwitnie krokus;)
      na stopach krem cynamonowy dla intensywnej odnowy,
      gadam przez Yahoo z friend,i think it will be the end ;)
      • pasikonna Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 11:30
        slodki wierszyk:)
    • Gość: yzex Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.aster.pl 18.04.05, 13:37
      Ja po prysznicu siedze w wieelkim, bialym szlafroku, wlosy mi sie same
      skrecaja;) bo nie chce mi sie suszyc. Slucham mojej ukochanej sciezki
      dzwiekowej z filmu BJ Diary, popijam kawke z mlekiem, zaraz zrobie sobie
      maseczke z platkow owsianych (przepis zaczerpniety z forum rowniez hehe) patrze
      przez okno i sie usmiecham:)) a jutro mam mature ustna z angielskiego.. zyc nie
      umierac;D pozdrawiam:)
      • Gość: gina Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:43
        Jej a ja tak oooo... spodnie - czarne, do tego koszula-czarna!! wszystko
        czarne, mysli tez... prowadzę własny interes i czasami mi ręce opadają (NIC SIĘ
        NIE DZIEJE) Poza tym poniedziałek nie jest najlepszym dniem tygodnia.. Wiem że
        jutro będzie lepiej.. adzisiaj pozostaje mi tylko obmyslać plany na przyszłośc
        i czekać aż ten cholerny dzień się skończy :)
    • Gość: Mendosita Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 84.205.176.* 18.04.05, 14:12
      Mam na sobie różowy kostium kąpielowy, bo korzystam z pięknej pogody i
      wystawiam moje (opalone już nieco :D) ciało na wiosnenne słoneczko. Zero
      makijażu, włosy spięte w kucyk. Mała przerwa na spałaszowanie pokaźnej porcji
      pyz z mięsem; jak tylko dokończę, wracam na leżak :)
      Pozdrawiam słonecznie i wiosennie!
      • Gość: madzi1 Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 14:37
        siedze przed kompem w reczniku i z recznikiem na glowie, jakos nie chce mi sie
        ubierac, dopiero co wyszlam spod prysznica ;) zaraz uloze wlosy, wskocze w
        dresik i bede sie uczyc, a pozniej do szkoly, a moze sie poopalam na balkonie z
        ksiazka w reku....
    • Gość: beata Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:50
      ja własnie wróciłam ze szkoły,siedze sobie w jeansach i t-shircie, włosy
      rozburzone i smierdzące wiatrem;)+ klapki na nogach, nic nie jem i nie pije ale
      zaraz sobie zrobie obiadek,posprzatam i zabieram sie za cos..pzdr.
    • emae Ja teraz 18.04.05, 16:21
      Siedzę w kafejce na Rynku w Krakowie. Mam na sobie moją ulubioną, śliczną
      beżową bluzkę z ciekawym, nieco orientalnym wzorkiem, tasiemkami i
      rozszerzanymi rękawami, oraz grafitowe spodnie - dzwony. Nie mam makijażu,
      włosy - rudawe, kręcone do ramion, rozpuszczone, zdecydowanie w dobrej formie.
      Jestem zadowolona, choć dość zestresowana - zbliża się matura. mam dzisiaj
      sporo do zrobienia. Ogólnie lubię dziś siebie i życie :)
      • Gość: up Re: Ja teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:14
        up
    • Gość: xxxxx Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 19.04.05, 15:01
      Hmmmm, ciemne spodnie jeansowe, szary sweterek w który weszłam pierwszy raz od
      roku - ciąża :). Obok wielka butla pysznej gazowanej czarnej cieczy i pełno
      brudnych naczyń. Korzystając z tego, ze dzieciaczek nadal spi w wózku po
      spacerze próbuję się zmobilizować do sprzątnięcia chatki, w której chyba jakaś
      bomba wybuchła, ale zamiast tego czytam forum i cieszę się, że nie ja jedyna
      żyję w chaosie :)))))
    • Gość: moi Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.crowley.pl 19.04.05, 17:18
      Po pracy, w czarnej sukience do kolan i szarych rajstopach (rano zorientowałam
      się, że wszystkie czarne są mokre po tym, jak wczoraj powiesiłam je ociekające
      w łazience...) Przede mną herbata earl grey i porządek - wczoraj z wściekłości
      posprzątałam na błysk, co normalnie rzadko mi się zdarza. :)) Mąż w kuchni
      odgrzewa obiad.
      • zawada39 Re: Opiszcie siebie teraz. 19.04.05, 19:15
        czarne spodnie od dresu, niebieski polarek z cubusa, wlosy krotkie grzywka
        spinka podpieta, bo za cholere nie moge odtworzyc tego co pani fryzjer zrobila ;)
        • nakarm_nutrie Re: Opiszcie siebie teraz. 19.04.05, 21:35
          Siedzę zwinięta w 'dziesięcioro' na tapczanie w austriackim akademiku, zaraz mi
          się kabel od laptopa skończy i przerwie połączenie z netem :]Słucham trójki
          przez net.
          Mam na sobie czarne polarowe spodnie od dresu, jakieś dziwne skarpetki, różowy
          sweter, rozmazany mejkap, bo dziś zajebiście pada(ło), grzywka mi się jakoś
          skręciła i mam fryzurę z serii "wstyd się pokazać na ulicy" (ba! nawet na
          korytarzu akademika), ale to wszystko przez ten deszcz :]
          W pokoju bałagan kontrolowany, na tapczanie balansuje kubek z herbatą
          uspokajającą :) Jeszcze tylko papierosek i bomba :)
      • Gość: młoda :) Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.05, 21:23
        A ja siedze po turecku na krzesle, klawiatura na kolankach - na biurku juz sie
        nie miesci ;P Poza tym na biurku panuje taki "porzadek" ze nic sie juz tam nie
        wcisnie. NIedawno wrocilam do domu wiec jestem w czarnym swetrze i jeansach.
        Umalowana. Włosy jak zwykle zyja wlasnym zyciem, kompletnie nie dostosowujac
        sie do mojego ;) Ogolnie uwazam ze dzien byl calkiem niezly... A w tle dziwna
        muzyka...
        • Gość: paloma Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:33
          a ja mam na sobie beżowe bojówki i beżowy sweter, na nogach kapcie, włosy
          związane w kucyk i "0" makijażu; myślę o tym, że muszę już iść robić 22
          dzień "6 weidera"; bleee:(
          • Gość: Mdziulka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.05, 21:45
            Siedzę na czarnym skórzanym fotelu,włosy upięte spinką,ubrana jestem w
            podkoszulkę i majtki:) ale za to mam r,ózowe puchate kapcie na nóżkach:)
            popijam kawę mrożoną,humor doskonały...makijażu zero, za chwilkę idę czytac
            kśiążke,tak do podusi:)
          • Gość: ewita Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:49
            A ja właśnie weszłam do domu i zaskoczył mnie mnie ostry zapach spermy w
            przedpokoju. G.nie ma w domu, wiec nie powinno nic czuc. Dopiero po odpaleniu
            kompa przypomnialo mi sie,ze dzisiaj byla sprzataczka i pewnie szorowała
            domestosem kafelki zamiast kibla. To stad ten zapach. W domu cisza i ciemno, ja
            w dżinach i obcislej bluzce z Reserved. Włosy brudne, bo mi sie nie chcialo myc
            dzisiaj, zawiniete w kok.Paznokcie tipsy zelowe french.Oczy bola po dniu pracy.
            Zapachu juz nie czuje.Przyzwyczajenie po 5 minutach.
    • minnie2 Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 01:21
      Pewnie wszystkie osoby o zdrowych zmysłach juz śpią i tylko ja tu buszuję, ale
      to nic, tak to jest jak sie pisze prace magisterską(a przynajmniej usiłuje
      pisać).Siedzę sobie w rózowym szlafroku (a właściwie klęczę na krześle), włosy
      już prawie mi wyschły, na nosie okulary.Makijazu zero.Wokół mnie pełno ksiązek
      i materiałow do pracy oraz niedopita zimna kawa. Nic chyba będę się już kładła
      spać.Dobranoc:)
    • Gość: DagnyJuel Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:05
      W pracy...różowy sweter i jasne sztruksy...popijam herbatę mietową...potem
      będzie karmelowa...następnie owoce tropikalne.Dzisiaj kawy nie
      pije.Basta.Jestem ostatnio maniaczką herbaty, szczególnie aromatycznej i
      orientalnej.Pijam ją na potęge,żeby nie "żreć".Wczoraj zgrzeszyłam- zjadłam
      rożka z Nordisa- tak na otwarcie sezonu...więc dzisiaj dietka ...teraz siedze i
      oglądam kosmetyki w internetowym sklepie...
    • Gość: nina Re: Opiszcie siebie teraz. IP: 194.242.62.* 20.04.05, 10:28
      jestem w pracy, strasznie chce mi się spać ale może do 16.00 wytrzymam:)mam na
      sobie czarne spodnie beżową bluzkę i bezówy żakiet, na stopach szpilki:) włosy
      upiete, oczywiście makijaż:) kawak już wypita ale pewnie będzie jeszcze co
      najmniej jedna- soczek warzywny i zdrowe śniadanko w postaci sałaty lodowej
      ogórka pomidora i twarożku czeka na konsumpcje.za oknem słońce i to mnie bardzo
      pozytywnie nastraja do pracy- a dodoatkowo jeszcze fakt że tydzień pracy kończy
      się dla mnie dzisiaj- jutro wyjazd na krótkie szkolenie:)mam wielką ochotę na
      pachnącą drożdżówkę z kruszonką, na samą myśl ślinka mi leci ale może zwycięży
      jednak zdrowe odżywianie:) chociaż przyjemności też dostarczają cennych
      endorfin które są nam przeciez bardzo potrzebne:))) Trzymajcie się wszystkie
      kobietki- te zmęczone i te radosne te nieszczęsliwe i te które energia
      rozpiera:)miłego dnia oraz powodzenia :)
    • Gość: lorens Re: Opiszcie siebie teraz. IP: 195.47.201.* 20.04.05, 10:36
      A ja siedze teraz przy biurku w nieco ponurym pokoju gdzie słońce nie
      dochodzi...a szkoda bo chyba jest cieplutko, jest mi z tego powodu troche zimno-
      Zwłaszcza ,ze siedze tu od 6 rano...nie wygladam zatem za specjalnie.Rano nie
      mialam czasu i ochoty na zastanawianie sie w co sie dzis ubiore...Ale umyłam
      włosy_sukces...mimo to czuje ze nie sa zbyt swieze, bo nalozylam na nie olejek
      na zniszczone koncówki, ale chyba troche za dużo.Włosy zwiazane w kucyk- wersja
      najkrótsza z mozliwych, nie grzesze gestoscia włosow:)Golf w paseczki- bardzo
      ładny kupiony za jedyne 25zl w TIFFI!ach co za promocja...Spodnie jeansowe i
      butki jak kapcie wygodne.Hm...jesli chodzi o twarz to oprocz zatuszowanego
      syfka na nosie jest znośnie...pozdrawiam
    • aksog20 Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 10:39
      witam! jestem w pracy od 6, zasypiam, baardzo mocna kawa nie pomogła. mam na
      sobie zieloną bluzkę, w której mi strasznie gorąco ( bo rano jak wychodziłam
      było zimno), dżinsy i czerwone sportowe buty ( a la baletki) :-). Na głowie,
      hmm, jakieś kombinacje z grzwyką. Reszta włosów związana w kucyk. Na biurku,
      pod klawiaturą, katalog z kosmetykami, jakieś ścinki i brudny kubek po tej
      mocnej kawie. A, i dwa wielkie, ciężkie segregatory. ogólny nieład.
      pozdrowienia ;)
    • chihiro2 Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 11:52
      Teraz moja kolej:

Siedze w pracy, nozki leza na krzesle obok (bo strasznie boli mnie prawa stopa -
      za duzo chodzilam w weekend i chyba jakis miesien nadwyrezylam). Mam bezowe
      spodnie, miodowe mokasynki (dla stopek jak najwygodniej dzis), granatowa
      koszulke polo, bransoletki: czerwona drewniana i niebieska z turkusow,
      delikatny makijaz (bez podkladu, hurra!), wloski krecone rozpuszczone. Wlasnie
      zjadlam jablko i batonika musli, czytam troche ukradkiem to forum, a powinnam
      pracowac... Chcialabym herbatke rumiankowa, ale nie chce mi sie isc do kuchni z
      ta stopa.
      A za oknem swieci slonko i najchetniej poszlabym do domu, polozyla sie do lozka
      i czytala cala reszte dnia. No i podjadala jakies smakolyki - chcialam chodzic
      na fitness w tym tygodniu, ale przez te cholerna stope nie moge, wiec w sumie
      moge podjadac, co mi tam!

Pozdrawiam goraco!!!
      • Gość: Olga Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:09
        Witam serdecznie!
        Ja siedzę w pracy i walczę z ogólnym rozleniwieniem. W Tychach za oknem szaro,
        więc zewnętrzna oprawa nie zachęca do energicznego działania, tak myślę, że w
        związku z tym co mam zrobić dziś, zrobię jutro :-)) A tak w ogóle, to marzy mi
        się jakaś MIŁOŚĆ na wiosnę, co by ze mną została do końca życia...
        • Gość: hihihi Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 12:11
          Dziewczyny przestancie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Nie widzicie ze to jakis zboczeniec zalozyl ten post?
          Ochyda
          • skidblandir nie widzimy :D 20.04.05, 12:13

• Gość: hihihi Re: nie widzimy :D IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 12:17
              Sorry!!!!!!!!!
              Zapomnialam ze to forum Kobieta-Uroda
          • Gość: Olga Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:19
            Ojojoj, zawsze znajdzie sie ktoś, kto postanowi zapsuć miłą atmosferę,
            niechcesz, nie czytaj moja droga...
            • Gość: hihihi Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 12:30
              Jak lubisz to sie obnazaj moja droga.
              A myslalam ze to jest forum otwarte i mozna pisac przynajmniej prawde.
    • Gość: uka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:12
      Wysoki warrkocz po pas
      Delektuję się ciszą-nikto nie je doma;)
      Biurko dziecka;różnego rodzaju badziew typu didle,słownik 1szt,długopisy i inne
      durnostoje
      Czerwony pulowerTYLKO PO DOMU z wywalonym logo Buffalo;)+spódnica
      dżynsowa+klapki różowe
      Przyszła koleżana
      PA!
    • pasikonna Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 12:30
      ZACHWYCAJACY WATEK. Superek.
      Siedze w pracy, delikatny makijaz poprawiajacy mi samopoczucie - wykonany
      dobrymi kosmetykami, mam na sobie dzinsy, koszulke z RE i czarny sweterek, na
      nogach trampki. Obok mnie kubasek z zielona herbatka, wokol mnie pietrza sie
      notesy z waznymi telefonami, lezy kalendarz z lista spraw do zalatwienia,
      odbieram mile smsy, a za oknem zimna wiosna. Mam w glowie duzo planow na dzis i
      na zycie i generalnie dobrze mi.
      Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki i wszystkim zycze dobrego humoru:)
      Pasik
    • Gość: mija Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.76.classcom.pl 20.04.05, 17:01
      siedze pod sterta papierow, oczekujacc na teleexpres, w bojowkach, topie z
      kwiatuszkiem i czarnej bluzie na zamek, w 'boxerkach' (butki),w ktorych chodze
      dzis po mieszkaniu, bo od 9 dwoch panow instaluje mi drzwi antywlamaniowe i syf
      jest niesamowity

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka