Gość: sunsilk Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 11:43 ja w bialym mieciutkim szlafroku, pije poranna codzienna czerwona herbate... z podkulonymi nogami (jak zawsze) siedze na krzeselku przed stolikiem z kompem. jeszcze nie zrobilam porannej toalety :) zrobie to po herbacie. czyli wlosy (krotkie i wczoraj ufarbowane) rozczochrane, a skora na twarzy jest tak jak po nocy, czyli nic na niej :) siedze, odbieram telefony od mojego lubego, ktory pojechal na zakupy na gielde fotograficzna i nie moze dostac tego, na czym mu zalezy.. dzwoni i żali mi się (a poza tym, podejrzewam, że testuje też swojego nowego bluetootha, którego wczoraj dostał ode mnie na urodziny (juz 4 razy dzwonił!!), hehehehe, faceci!). swoją drogą wydałam na tego bluetootha kupę kasy uhhh, pojechało mi to po portfelu... luby ma też odebrać nasze zdjęcia, a potem zrobic nam śniadanie, więc naprawde bardzo na niego czekam :))) poza tym prawdopodobnie idziemy dzis na imieninkowe ciasto do mojej koleznaki, wiec zastanawiam sie, co by jej tu sprezentowac, chyba bukiet tulipanów i jakieś słodycze, bo ona je uwielbia boże, juz prawie południe! Odpowiedz Link Zgłoś
verena2891 Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 12:07 Siedze przed kompem , ubrana w koszulke na ramiaczkach w niebiesko-biale paski, a na tylku mam szare spodnie dresowe z rozowymi paskami.Na nogach niebieskie papucki, ktore dostalam od siostry pod choinke.Na zebach :)aparat podtrzymujacy efekty aparatu stalego, taki do noszenia na noc, ale ze w nocy wybielam to musze nosic w dzien.Wlosy czekaja na mycie , wiec zwiazane w kucyka. Humor sredni na jeza, ale to chyba przesilenie wiosenne i czekajace mnie w przyszlym tygodniu ustne egzaminy za ktorymi nie przepadam. Poza tym bola mnie zeby , ale sa juz przynajmniej troche bielsze. milego dnia + pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Opiszcie siebie teraz. IP: 62.29.152.* 22.04.05, 21:01 Hmm w TYM momencie wygladam ja RUmun. :))))NIe ma się co oszukiwać :)) Stare, porozciagane, za duże, dresy w kolorze bordo <sexi> :D Popielata bluzeczka z długim rękawem, bo mi wieje od okna. Mam włączony TV cos gadają, ale nie bardzo słucham :) Mięczyczasie wystawiłam aukcje na Allegro. Łaże po necie. Na stopach mam sexowne kapcie z Zakopanego, takie z kozuszkiem <bez komentarza> :D Ale i tak mi zimno w stopy. Dlaczego? Włosy spięte w kucyk, lekko przetłuszczone. Feee Bez makijażu, za to wypsikana Lolitą Lempicką. Bardzo mi pasuje do całego wystroju...NIe ma co :)))))) Własnie zjadłam 2 kluski, z obiadu, parowane z karmelem...MNIAM !! Czuje, że zacznie mnie zaraz piec zgaga, bo strasznie słodkie, ale pychotka ;) A no i chce mi się pić idę, jak wyśle tego posta szukac minerlnej w chałupie. Chyba zaraz odpalę fajeczkę, bo każdy polak po jedzeniu nie zmapomni o paleniu <lol> Kmbinuje co zrobić jutro? Iść do na piwo, na dyske, w ogóle gdzieś wyjść? Myslę jak tam mój brat w Alnglii zyje....??? Humor taki normalny, ale bardziej nastawiony na usmiech niż na dąsy. No i chce mi się sikać! Idę, nie idę. I D Ę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 17.04.05, 12:16 Chociaż to już południe ja wciąż jestem zaspana bo leniuchowałam dłuugo w łóżku odpoczywając po ciężkim tygodniu. Biała koszulka, granatowe dresy pumy, klapki + majtki. Rozczochrane krótkie włosy, zero makijażu. Popijam sok pomarańczowy, odpisuję na maile, czytam forum, oglądam bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parfe Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.243.81.adsl.skynet.be 17.04.05, 12:52 Ja niestety w pracy ale tylko dwie godzinki na szczescie i nic pilnego do roboty...trzeba po prostu odsiedziec swoje:) Mam na sobie dzinsy , buty czarne sportowe wiazane nad kostke,sweterek w serek- jasno fioletowy. Aha okularki na nosie....co do makijazu to jedynie rzesy pociagniete lekko maskara i lica przypudrowane by sie nie swiecily.... A co do humorku to nawet oki tyle ze pupa od roweru boli:(( Zaraz ide po butle wody mineralnej bo rano zjadlam mnostwo roznego rodzaju platkow i nie chce by mi sie jelita pozatykaly;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izolda Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:50 Ja aktualnie siedzę nad talerzem sałatki z kapusty pekińskiej , pomidorów,ogórków i kukurydzy-uwielbiam!Postanowiałam,że nie będę jeść dziś tłustego mięsa ,które zazyczyl sobie mąż. Piję wodę mineralną niegazowaną. Ubrana jestem w niebieskie spodnie dresowe i błękitną koszulkę polo. Zrobiłam sobie dwa smieszne kucyki-tak by przynajmniej w niedzielę odjać sobie lat.Makijaz już jest na twarzy. Małzonek jest pod wrażeniem. Na stole w kuchni czeka już na nas kopiec kreta- nasze ulubione ciasto;)Po południu poczytam ciekawą książkę ,by nie myslec o jutrzejszej pracy;( Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.idea.pl 17.04.05, 13:20 A ja nie mam na sobie nic, bo włąśnie jestem w drodze pod prysznic. Zaspana, bo wstałam przed pół godziną. Jestem przez to wkuta, bo pół dnia już mam z głowy, ech... W domu bałagan, więc wkurzenie tym większe. A TŻ ma to gdzies i mnie dodatkowo wk... Ech... Dobrze,że choć kot milusiński i mogłąm go sobie potarmosic. Aha- mam 5 okropnych wyprysków na dekolcie! Buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitc Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 13:13 Zgniłozielone spodnie Solar typu cygaretki- takie cieniutkie letnie, wreszcie można założyć hurra!!! Do tego bluzka koszulowa, z rękawem 3/4 zapinana na haftki w nieokreślonym bezowo-cytrynowym kolorze, za chwile do tego dojdą czarne szpilk i torebka pieszczotliwie nazywana przeze mnie kajakiem- bo jest wąska, nie wysoka i bardzo długa :) Oczka umalowane dwoma odcieniami zielonego, oczywiście podkład i puder na buzi, przed wyjściem maznę się delikatnym, morelowym błyszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_90 Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 13:26 :) ja dziś od rana w koszulce w biało czerwone paski i dzinsowych rybaczkach, kapcie- psy :D mmm pije herbatke ziołową dla nerwusów..:| zaraz idę do kuchni robić pierś z kurczaka na obiad :D pies stęka pod nogami i woła o czekoladki leżące na stoliku :p ot cała ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:35 kubek kawy... kolejny :):) mniam mniam... wykompana, wypachniona, szykuje sie na obiad u "teściów"... potem wypad do znajomych na tarchomin:):) trzeba nabrać trosze relaxu i przyjemności na zapas:):) wkońcu cały tydzień pracki czeka z niecierpliwością uffff... narazie mam nasobie samą bluzke + majciochy...jest tak ciepło że nie chce mi sie zakładać dresowych spodni (które swoją drogą są świerze po wczorajszym praniu:):) rzesy pomalowane (dziś zakupionym tuszem rimmel za 12 zet hihihihi) a ja ciągle jestem szczęśliwa...mimo to że od tej całej kwitnącej wiosny znowu mam alergie... szczęscie nie znika hihihihi pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milkie Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.blich.krakow.pl 17.04.05, 15:06 a ja sobie siedze w czysciutkim pokoju moich wspollokatorek, ich nie ma, ja mam w uszach sluchawki z "dla mnie masz stajla" :), poprawiam sobie humorek, wlasnie schrupalam lentilky, czekam na ukochana czerwona herbatke, molestuje kumpla przez gg, czytam joe monstera, przegladam, co sie ruszylo na forum przez weekend. wloski spiete w koczek, zero maski, soczewki na swoim miejscu. cieplutka bluza od dresu, bawelniany podkoszulek, bokserki, za duze bojowki podwiniete do kolan, odjazdowe podkolanowki w paski, czarne baletki. weekend. zaraz sie zabieram za zalegle rysunki techniczne. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estera Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:40 Ja siedze w bikini, ktore kupilam wczoraj. Mialam sie dzisiaj troche poopalac (30 stopni w sloncu-huuuuuuraaaaa!!!) aczkolwiek panowie naprawiajacy dach u sasiadow skutecznie mnie odwiedli od tego pomyslu. Acha, jeszcze mysl refleksyjna mnie naszla: od jutra dieta (to po wnikliwym przeanalizowaniu konfrontacji mnie w bikini z lustrem). W ramach tego zjadlam wlasnie prince polo. Bez makijazu, wlosy zyja wlasnym zyciem, mialam wziazc sie za projekty, ale mi sie nie chce. Wokol balagan, a moj kochany 3-miesieczny york wlasnie wyzywa sie na kalce kreslarskiej. Ach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.ula16.1000lecie.pl 17.04.05, 16:52 Wrocilam z weekendowego wypadu do chlopaka. Podgryzam musli owocowe zapijajac je kawa z mlekiem. A na mnie szare spodnie z dresu i czarna koszulka w biale kwiatki z duzym dekoldem :P Zaraz zabieram sie za nauke a narazie sprawdzam zaleglosci na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgiana Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 17.04.05, 17:00 A ja własnie probuje zasiegnąc on line info na temat prenumeraty mojego naj naj naj miesiecznika Exlusiv.Siedze przy kompie z wielką filizanka aromatycznej mandarynkowej herbaty obok mnie synek ,własnie usmarował sie moim kolejnym błyszczykiem.To jeden z tych dni w ktorych olewam wizualne dopracowanie w kazdym calu;-)czuje sie wyzwolona bez makijazu , super fryzury i w domowych ciuchach koronkowy bielizniany top ,wygodne spodnie,bose stopy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
medzi1 Re: Opiszcie siebie teraz. 30.04.05, 18:00 wlasnie pije herbate z sokiem malinowym wlasnie czeakm na swojego chlopa jedzimey gdzies na zakupy ma mi cos kupic8)) jak jestem ubrana mma bronzowe spodnie i rozowa bluzeczke jeszce nie jestem wymalowana ale czas najwyzszy bo juz pozno Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 20:00 Aż miło to poczytać. A więc - siedzę w mojej kuchnio-pracowni, wokół porozezucane słowniki - robię tłumaczenie, które mam jutro oddać i z obrzydzeniem myślę o perspektywie zarwanej nocy. Odziana jestem trochę po domowemu - w wygodne polarowe spodniszcza, plus nowo nabyta koszulkę Jackpota w kolorze morskiego turkusu, jakoś nie mam ochoty jej zdejmować. Na twarzy mam jeszcze dzisiejszy makijaż - pewnie za chwilę go zmyję i odbędę rytuał maseczkowy. Na razie koło komputera na jednym ze słowników duży kubas z malinową herbatką Herbapolu, oszukaną słodzikiem. Na kolanach mruczy wszechwładny Kot Maczuś Pierwszy wybredny, super dezorganizator, a na łydce czuję co chwilę zazdrosne pazury Mamuta - kocicy. Głodna jestem niesłychanie, bo mi się woreczek z żółcią zbuntował i jestem na ścisłej diecie :( W tle słyszę gromkie porykiwania mojego jeszcze-nie-męża, oglądającego w pokoju "Rodzinę zastępczą". Troche mnie deprymuje perspektywa kolejnego wypełnionego po brzegi robotą tygodnia - jakoś zawsze w niedzielne wieczory mam wrażenie, że cos mi znowu uciekło. pozdrawiam wieczornie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniasia Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:46 Właśnie wyszli od nas znajomi.Siedzę sobie przy stole, stukam w laptopa, czytam różne takie. Obok pachnąca aromatycznie herbatka brzoskwiniowa i waniliowe wafelki (a raczej ich resztki). Niebieskie dżinsy, zielona koszulka, zielone skarpetki z osiołkiem:-). Trochę już potargana. Przede mną bukiet pięknych żonkili.Obok na sofach leżą sobie mężczyźni mojego życia: 2,5 miesięczny i jego tata. Jednym okiem oglądam film na jedynce, z którego mąż ciągle się chichrze. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Opiszcie siebie teraz. 17.04.05, 22:19 Siedzę pachniutka i umyta i jest to najlepsze uczucie jakie może człowieka spotkać po weekendowym grillowaniu na działce, gdzie nie ma warunków do całkowitej higieny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Opiszcie siebie teraz. 18.04.05, 00:48 Milutki wątek, czytam z przyjemnością... Teraz do rzeczy: - pomarańczowa - letnia już koszulka, noszona prawie cały dzionek - bordowe, stare, domowe dresy - fioletowy szlafrok w jagódki - niebieskie pluszowe japonki (prezent od przyjaciółki) Generalnie zestaw kolorystyczny SUPER! Nudno mi było, więc zajrzałam na forum i siedzę tu już chyba ze 2h. Mój chłopina zasnął przed tv, chyba czas go obudzić na mycie ząbków i spanko. Mnie też (jak którejś z poprzedniczek) chce się sikać, ale nie mam czasu iść heheheh. Włoski mam wyprostowane - jeszcze z rana, tapetka też całodniowa. W domku bałagan, koło mnie na biurku sterta zbędnych rzeczy... Cała ja! Ogólnie humorek ok, ale chyba czas już na spanko, bo rano będę nieprzytomna. Jutro czeka mnie godzinka spinningu, a mam już 2-tygodniową przerwę, więc będzie ciężko. Pozdrawiam Forumowiczki, które jak ja - zamiast iść spać to wczytują się w wątek ehehhe Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naina Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.05, 01:04 Po kapieli algowej,w pizamie juz nie nowej, popijajac herbate cytrynowa z potargana glowa, na twarzy olejek lotus,za oknem kwitnie krokus;) na stopach krem cynamonowy dla intensywnej odnowy, gadam przez Yahoo z friend,i think it will be the end ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzex Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.aster.pl 18.04.05, 13:37 Ja po prysznicu siedze w wieelkim, bialym szlafroku, wlosy mi sie same skrecaja;) bo nie chce mi sie suszyc. Slucham mojej ukochanej sciezki dzwiekowej z filmu BJ Diary, popijam kawke z mlekiem, zaraz zrobie sobie maseczke z platkow owsianych (przepis zaczerpniety z forum rowniez hehe) patrze przez okno i sie usmiecham:)) a jutro mam mature ustna z angielskiego.. zyc nie umierac;D pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:43 Jej a ja tak oooo... spodnie - czarne, do tego koszula-czarna!! wszystko czarne, mysli tez... prowadzę własny interes i czasami mi ręce opadają (NIC SIĘ NIE DZIEJE) Poza tym poniedziałek nie jest najlepszym dniem tygodnia.. Wiem że jutro będzie lepiej.. adzisiaj pozostaje mi tylko obmyslać plany na przyszłośc i czekać aż ten cholerny dzień się skończy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendosita Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 84.205.176.* 18.04.05, 14:12 Mam na sobie różowy kostium kąpielowy, bo korzystam z pięknej pogody i wystawiam moje (opalone już nieco :D) ciało na wiosnenne słoneczko. Zero makijażu, włosy spięte w kucyk. Mała przerwa na spałaszowanie pokaźnej porcji pyz z mięsem; jak tylko dokończę, wracam na leżak :) Pozdrawiam słonecznie i wiosennie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.acn.waw.pl 18.04.05, 14:37 siedze przed kompem w reczniku i z recznikiem na glowie, jakos nie chce mi sie ubierac, dopiero co wyszlam spod prysznica ;) zaraz uloze wlosy, wskocze w dresik i bede sie uczyc, a pozniej do szkoly, a moze sie poopalam na balkonie z ksiazka w reku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:50 ja własnie wróciłam ze szkoły,siedze sobie w jeansach i t-shircie, włosy rozburzone i smierdzące wiatrem;)+ klapki na nogach, nic nie jem i nie pije ale zaraz sobie zrobie obiadek,posprzatam i zabieram sie za cos..pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
emae Ja teraz 18.04.05, 16:21 Siedzę w kafejce na Rynku w Krakowie. Mam na sobie moją ulubioną, śliczną beżową bluzkę z ciekawym, nieco orientalnym wzorkiem, tasiemkami i rozszerzanymi rękawami, oraz grafitowe spodnie - dzwony. Nie mam makijażu, włosy - rudawe, kręcone do ramion, rozpuszczone, zdecydowanie w dobrej formie. Jestem zadowolona, choć dość zestresowana - zbliża się matura. mam dzisiaj sporo do zrobienia. Ogólnie lubię dziś siebie i życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 19.04.05, 15:01 Hmmmm, ciemne spodnie jeansowe, szary sweterek w który weszłam pierwszy raz od roku - ciąża :). Obok wielka butla pysznej gazowanej czarnej cieczy i pełno brudnych naczyń. Korzystając z tego, ze dzieciaczek nadal spi w wózku po spacerze próbuję się zmobilizować do sprzątnięcia chatki, w której chyba jakaś bomba wybuchła, ale zamiast tego czytam forum i cieszę się, że nie ja jedyna żyję w chaosie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.crowley.pl 19.04.05, 17:18 Po pracy, w czarnej sukience do kolan i szarych rajstopach (rano zorientowałam się, że wszystkie czarne są mokre po tym, jak wczoraj powiesiłam je ociekające w łazience...) Przede mną herbata earl grey i porządek - wczoraj z wściekłości posprzątałam na błysk, co normalnie rzadko mi się zdarza. :)) Mąż w kuchni odgrzewa obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
zawada39 Re: Opiszcie siebie teraz. 19.04.05, 19:15 czarne spodnie od dresu, niebieski polarek z cubusa, wlosy krotkie grzywka spinka podpieta, bo za cholere nie moge odtworzyc tego co pani fryzjer zrobila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakarm_nutrie Re: Opiszcie siebie teraz. 19.04.05, 21:35 Siedzę zwinięta w 'dziesięcioro' na tapczanie w austriackim akademiku, zaraz mi się kabel od laptopa skończy i przerwie połączenie z netem :]Słucham trójki przez net. Mam na sobie czarne polarowe spodnie od dresu, jakieś dziwne skarpetki, różowy sweter, rozmazany mejkap, bo dziś zajebiście pada(ło), grzywka mi się jakoś skręciła i mam fryzurę z serii "wstyd się pokazać na ulicy" (ba! nawet na korytarzu akademika), ale to wszystko przez ten deszcz :] W pokoju bałagan kontrolowany, na tapczanie balansuje kubek z herbatą uspokajającą :) Jeszcze tylko papierosek i bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda :) Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.05, 21:23 A ja siedze po turecku na krzesle, klawiatura na kolankach - na biurku juz sie nie miesci ;P Poza tym na biurku panuje taki "porzadek" ze nic sie juz tam nie wcisnie. NIedawno wrocilam do domu wiec jestem w czarnym swetrze i jeansach. Umalowana. Włosy jak zwykle zyja wlasnym zyciem, kompletnie nie dostosowujac sie do mojego ;) Ogolnie uwazam ze dzien byl calkiem niezly... A w tle dziwna muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paloma Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:33 a ja mam na sobie beżowe bojówki i beżowy sweter, na nogach kapcie, włosy związane w kucyk i "0" makijażu; myślę o tym, że muszę już iść robić 22 dzień "6 weidera"; bleee:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mdziulka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.olsztyn.mm.pl 19.04.05, 21:45 Siedzę na czarnym skórzanym fotelu,włosy upięte spinką,ubrana jestem w podkoszulkę i majtki:) ale za to mam r,ózowe puchate kapcie na nóżkach:) popijam kawę mrożoną,humor doskonały...makijażu zero, za chwilkę idę czytac kśiążke,tak do podusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewita Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:49 A ja właśnie weszłam do domu i zaskoczył mnie mnie ostry zapach spermy w przedpokoju. G.nie ma w domu, wiec nie powinno nic czuc. Dopiero po odpaleniu kompa przypomnialo mi sie,ze dzisiaj byla sprzataczka i pewnie szorowała domestosem kafelki zamiast kibla. To stad ten zapach. W domu cisza i ciemno, ja w dżinach i obcislej bluzce z Reserved. Włosy brudne, bo mi sie nie chcialo myc dzisiaj, zawiniete w kok.Paznokcie tipsy zelowe french.Oczy bola po dniu pracy. Zapachu juz nie czuje.Przyzwyczajenie po 5 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie2 Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 01:21 Pewnie wszystkie osoby o zdrowych zmysłach juz śpią i tylko ja tu buszuję, ale to nic, tak to jest jak sie pisze prace magisterską(a przynajmniej usiłuje pisać).Siedzę sobie w rózowym szlafroku (a właściwie klęczę na krześle), włosy już prawie mi wyschły, na nosie okulary.Makijazu zero.Wokół mnie pełno ksiązek i materiałow do pracy oraz niedopita zimna kawa. Nic chyba będę się już kładła spać.Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:05 W pracy...różowy sweter i jasne sztruksy...popijam herbatę mietową...potem będzie karmelowa...następnie owoce tropikalne.Dzisiaj kawy nie pije.Basta.Jestem ostatnio maniaczką herbaty, szczególnie aromatycznej i orientalnej.Pijam ją na potęge,żeby nie "żreć".Wczoraj zgrzeszyłam- zjadłam rożka z Nordisa- tak na otwarcie sezonu...więc dzisiaj dietka ...teraz siedze i oglądam kosmetyki w internetowym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Opiszcie siebie teraz. IP: 194.242.62.* 20.04.05, 10:28 jestem w pracy, strasznie chce mi się spać ale może do 16.00 wytrzymam:)mam na sobie czarne spodnie beżową bluzkę i bezówy żakiet, na stopach szpilki:) włosy upiete, oczywiście makijaż:) kawak już wypita ale pewnie będzie jeszcze co najmniej jedna- soczek warzywny i zdrowe śniadanko w postaci sałaty lodowej ogórka pomidora i twarożku czeka na konsumpcje.za oknem słońce i to mnie bardzo pozytywnie nastraja do pracy- a dodoatkowo jeszcze fakt że tydzień pracy kończy się dla mnie dzisiaj- jutro wyjazd na krótkie szkolenie:)mam wielką ochotę na pachnącą drożdżówkę z kruszonką, na samą myśl ślinka mi leci ale może zwycięży jednak zdrowe odżywianie:) chociaż przyjemności też dostarczają cennych endorfin które są nam przeciez bardzo potrzebne:))) Trzymajcie się wszystkie kobietki- te zmęczone i te radosne te nieszczęsliwe i te które energia rozpiera:)miłego dnia oraz powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorens Re: Opiszcie siebie teraz. IP: 195.47.201.* 20.04.05, 10:36 A ja siedze teraz przy biurku w nieco ponurym pokoju gdzie słońce nie dochodzi...a szkoda bo chyba jest cieplutko, jest mi z tego powodu troche zimno- Zwłaszcza ,ze siedze tu od 6 rano...nie wygladam zatem za specjalnie.Rano nie mialam czasu i ochoty na zastanawianie sie w co sie dzis ubiore...Ale umyłam włosy_sukces...mimo to czuje ze nie sa zbyt swieze, bo nalozylam na nie olejek na zniszczone koncówki, ale chyba troche za dużo.Włosy zwiazane w kucyk- wersja najkrótsza z mozliwych, nie grzesze gestoscia włosow:)Golf w paseczki- bardzo ładny kupiony za jedyne 25zl w TIFFI!ach co za promocja...Spodnie jeansowe i butki jak kapcie wygodne.Hm...jesli chodzi o twarz to oprocz zatuszowanego syfka na nosie jest znośnie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aksog20 Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 10:39 witam! jestem w pracy od 6, zasypiam, baardzo mocna kawa nie pomogła. mam na sobie zieloną bluzkę, w której mi strasznie gorąco ( bo rano jak wychodziłam było zimno), dżinsy i czerwone sportowe buty ( a la baletki) :-). Na głowie, hmm, jakieś kombinacje z grzwyką. Reszta włosów związana w kucyk. Na biurku, pod klawiaturą, katalog z kosmetykami, jakieś ścinki i brudny kubek po tej mocnej kawie. A, i dwa wielkie, ciężkie segregatory. ogólny nieład. pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 11:52 Teraz moja kolej: Siedze w pracy, nozki leza na krzesle obok (bo strasznie boli mnie prawa stopa - za duzo chodzilam w weekend i chyba jakis miesien nadwyrezylam). Mam bezowe spodnie, miodowe mokasynki (dla stopek jak najwygodniej dzis), granatowa koszulke polo, bransoletki: czerwona drewniana i niebieska z turkusow, delikatny makijaz (bez podkladu, hurra!), wloski krecone rozpuszczone. Wlasnie zjadlam jablko i batonika musli, czytam troche ukradkiem to forum, a powinnam pracowac... Chcialabym herbatke rumiankowa, ale nie chce mi sie isc do kuchni z ta stopa. A za oknem swieci slonko i najchetniej poszlabym do domu, polozyla sie do lozka i czytala cala reszte dnia. No i podjadala jakies smakolyki - chcialam chodzic na fitness w tym tygodniu, ale przez te cholerna stope nie moge, wiec w sumie moge podjadac, co mi tam! Pozdrawiam goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:09 Witam serdecznie! Ja siedzę w pracy i walczę z ogólnym rozleniwieniem. W Tychach za oknem szaro, więc zewnętrzna oprawa nie zachęca do energicznego działania, tak myślę, że w związku z tym co mam zrobić dziś, zrobię jutro :-)) A tak w ogóle, to marzy mi się jakaś MIŁOŚĆ na wiosnę, co by ze mną została do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 12:11 Dziewczyny przestancie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie widzicie ze to jakis zboczeniec zalozyl ten post? Ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: nie widzimy :D IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 12:17 Sorry!!!!!!!!! Zapomnialam ze to forum Kobieta-Uroda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:19 Ojojoj, zawsze znajdzie sie ktoś, kto postanowi zapsuć miłą atmosferę, niechcesz, nie czytaj moja droga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.04.05, 12:30 Jak lubisz to sie obnazaj moja droga. A myslalam ze to jest forum otwarte i mozna pisac przynajmniej prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uka Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:12 Wysoki warrkocz po pas Delektuję się ciszą-nikto nie je doma;) Biurko dziecka;różnego rodzaju badziew typu didle,słownik 1szt,długopisy i inne durnostoje Czerwony pulowerTYLKO PO DOMU z wywalonym logo Buffalo;)+spódnica dżynsowa+klapki różowe Przyszła koleżana PA! Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonna Re: Opiszcie siebie teraz. 20.04.05, 12:30 ZACHWYCAJACY WATEK. Superek. Siedze w pracy, delikatny makijaz poprawiajacy mi samopoczucie - wykonany dobrymi kosmetykami, mam na sobie dzinsy, koszulke z RE i czarny sweterek, na nogach trampki. Obok mnie kubasek z zielona herbatka, wokol mnie pietrza sie notesy z waznymi telefonami, lezy kalendarz z lista spraw do zalatwienia, odbieram mile smsy, a za oknem zimna wiosna. Mam w glowie duzo planow na dzis i na zycie i generalnie dobrze mi. Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki i wszystkim zycze dobrego humoru:) Pasik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Opiszcie siebie teraz. IP: *.76.classcom.pl 20.04.05, 17:01 siedze pod sterta papierow, oczekujacc na teleexpres, w bojowkach, topie z kwiatuszkiem i czarnej bluzie na zamek, w 'boxerkach' (butki),w ktorych chodze dzis po mieszkaniu, bo od 9 dwoch panow instaluje mi drzwi antywlamaniowe i syf jest niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś