Dodaj do ulubionych

Pas odchudzający z tv

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:23
hej!Mam pytanie co myślicie na temat pasa odchudzającego SAUNA SOLUTION Z
REKLAMY TV .Mam do zgubienia parę cm. w pasie po ciąży z przed
roku .Pozostało mi jakieś 10cm. Na ćwiczenia nie mam siły ani czasu (dwujka
małych dzieci),a bardzo bym chciała uwierzyć w te reklamowane
cudo.Może ,któraś się na to skusiła i zakupiła i podzieli się opinią na ten
temat.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: szyszka Re: Pas odchudzający z tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 01:07
      tez bym chciala uwierzyc.... podobno pozwala on jedyni na pozbycie sie wody z
      organizmu, ale i to jest przeciez cos, skoro powoduje utrate cm ne??

na allegro reklamuja teraz cos podnego, tylko ze duuuzo tanszego. nazywa sie to
      cos pasem neoprenowym Keeptop:

www.allegro.pl/show_item.php?item=48365548
      chyba sie skusze i sprobuje...
    • Gość: lola Re: Pas odchudzający z tv IP: 217.8.163.* 18.04.05, 09:11
      Żenujący pomysł z tym pasem, jak możecie wogóle rozważać sens czegoś takiego.
      Przecież organizm sam reguluje i zachowuje stały poziom wody w organizmie,
      wypocisz sie - chce ci się pić. To naturalne. Po za tym jak się wypocisz w
      pasie to nie licz na to, że w tym miejscu już na zawsze nie będzie tej wody, bo
      woda "krąży" po organizmie i po chwili wyrówna ci po całości. A co ma do tego
      spalanie tłuszczu ??? Tłuszcz się spala jeżeli dostarczymy mniej kalorii niż
      spożytkujemy, mamy zatem wybór - jeść mniej albo spalać więcej a ten pas nie ma
      z żadną z tych opcji nic wspólnego.
      • Gość: nicole Re: Pas odchudzający z tv IP: *.netcologne.de 11.08.05, 21:52
        Tez szukam opinii na ten temat
        I natknelam sie na waszy dyskusje
        Zainteresowala mnie wypowiedz o regulacji gospodarki wodnej w organizmie i otym
        ze wode sie wypoci w jednym miejscu a ona tam wroci. Jest to poniekad prawda,
        jenakze prawda jest rowniez to, ze z kaznym wypoconym litrem wody ucieka nam 1
        gram tluszczu. Moze wiec warto?????
        Oki
        Szukam dalej
        • icegirl Re: Pas odchudzający z tv 14.08.05, 16:27
          Aha - czyli aby pozbyć się pięciu kilogramów, trzeba wypocić 5000 litrów wody.
          Rozumiem, że bez uzupełniania wody?
    • Gość: Renata Re: Pas odchudzający z tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:24
      Dzięki za podpowiedż z alegro ,prędzej zdecyduje się na ten tańszy.
      • Gość: hm... Re: Pas odchudzający z tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:08
        no dobra ale wysoka temperatura przyspiesza przemiane materii (no sauna) wiec
        moze to dziala na tej samej zasadzie? jesli chodzi o wode - to w organizmie moze
        byc "zatrzymana woda" i to może być dużego obwodu w jakiejś części ciała... więc
        tej wody trzeba się pozbyć bo jest zbędna i to inna woda niż ta, która "krąży"...
        • Gość: eve Re: Pas odchudzający z tv IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 16:49
          Powiedzmy (choć w to nie wierzę) że zgubisz trochę tłuszczu. Jak będzie wyglądał
          twój brzuch po schudnięciu: skóra obwisła, zero mięśni( jak nie cwiczysz).
          Myslisz ,ze po tej saunie będziesz mieć tzw. kaloryfer? Wybacz,ale nie uwierzę,
          że nie masz czasu, zeby cwiczyć,po prostu ci się nie chce. Ja cwiczyłam z
          dzieciakami i miały one wielką frajdę,a przy tym uczyly się nawyku aktywności
          fizycznej. Wystarczy chcieć. Ale to twoja sprawa. Poza tym chcesz się chyba
          pozbyć tłuszczu a nie wody ( dziwna teoria z tą zatrzymaną woda- rozumiem jak
          coś jest spuchnięte - to jak najbardziej jest tam woda, ale tutaj chyba chodzi
          nam o zgubienie tłuszczu a nie odwodnienie). A jeśli chodzi o ciepło (połączone
          z zimnem - tak jest przecież w saunie, że wchodzisz po seansie pod zimny
          prysznic) może przyspieszyć przemianę materii. Ale podkreślam ładny brzuszek
          tylko przez ćwiczenia, a naprzemienny prysznic dodatkowo ujędrni ciałko i wtedy
          będzie super. Ładny brzuch to jędrny brzuch, a nie jakieś zwisy.
          • fairy5 Re: Pas odchudzający z tv 18.04.05, 16:53
            o tak- napewno dziala, wez jeszcze tableki 5 kilo w dwa dni i bedizesz
            wygladala jak fitneska.
          • Gość: baska Re: Pas odchudzający z tv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:19
            cos sie kochana malo znasz. woda zatrzymuje sie w organizmie i nie tylko jak
            cos jest kochana spuchniete. jezeli masz np. niedoczynnosc tarczycy to ci sie
            woda zatrzymuje w organizmie, a jeszcze jak ktos ma przemiane materii temu
            sprzyjajaca to ci sie woda zatrzymuje w organizmie w ilosciach przemyslowych. i
            nie wciskaj kochana kitu bo mam niedoczynnosc, i odkad sie pojawila przytylam
            16 kg. a robilam sobie badania i tkanki tluszczowej mi nie przybylo
    • satia2004 Re: Pas odchudzający z tv 11.08.05, 23:47
      Powtórzę to co napisałam już w innym wątku:

"Działanie tego pasa polega na wypoceniu z ciała wody, przez co przez moment
      możesz być szczuplejsza o jakieś 2 cm. Ale wystarczy sie napić i wszystko wraca
      do normy.
      Wytapianie tłuszczu to kosmiczne wciskanie ciemnot.

"Wypacanie wagi" to stary sposób bokserów. Przed walką aby zmieścić sie w
      kategorię wagową starają sie stracić na wadze przez odwodnienie ogranizmu (np.
      intensywny trening w ciepłym dresie).

Takie pasy to tylko sposób na wyciągnięcie kasy ;)"

PS. Ktoś napisał że wypocenie 1l wody to spalenie 1g tłuszczu - to chyba żeby
      pozbyć sie 1kg trzebaby nosić pas 1000 godzin - POWODZENIA !!

NIE DAJCIE SIE NACIĄGAĆ !!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka