paula116 18.04.05, 18:50 Mam pytanie - Jak często można korzystać z solarium,ile minut pierwszy raz sobie zafundować? Byłam dziś na 5 min w nowo otwartym solarium i troche piecze mnie skóra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hartely Re: Solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:19 Podobne wątki często pojawiają się na tym forum, poszukaj w wyszukiwarce... Ale żeby udzielić ci chociaż jakiejś informacji, to powiem ci, że 5 minut na początek w zupełności wystarczy, jeśli chcesz korzystać dalej, to kilka pierwszych sesji nie powinno przekraczać 10 min, poza tym kup sobie jakiś dobry balsamik do stosowania po solarium (nie po opalaniu "w ogóle"). Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Solarium? 19.04.05, 12:16 Ja chodze od dawna dwa razy w tygodniu na 6 minutek i mi wystarcza. Solarium jest nowe, ma dobre lampy. Kiedys bylam za pierwszym razem na 10 i ranyy...nie chce sobie przypominac co mi sie dzialo wieczorem:( Ale tak ja 6 jest oki i opalenizna w sam raz;) Odpowiedz Link Zgłoś